Νέα

Πέθανε ο γιος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τη μάχη με το θάνατο έχασε ο γιος του Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Γκιγιόμ, ο οποίος είχε προσβληθεί από ιό που του προκάλεσε οξεία πνευμονία, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.
Η εμπλοκή του 37χρονου Γκιγιόμ με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τη βία ήταν γνωστή στη γαλλική κοινωνία. Μάλιστα, είχε περάσει και από φυλακή. Γιος του Ζεράρ και της Ελισάβετ Ντεπαρντιέ, ο νεαρός ήταν επίσης ηθοποιός και έχει παίξει σε περίπου είκοσι ταινίες. Σε μία "έπαιξε" στο πλευρό του πατέρα του.
Ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ γι’ αυτόν, μετά από ένα ατύχημα με μηχανή τον Οκτώβριο του 1995. Έκτοτε, υποβλήθηκε σε πολλά χειρουργεία και τελικά το 2003 του ακρωτηρίασαν το πόδι.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Η ταινία που έπαιξε με τον πατερα του ηταν το υπέροχο "Ολα τα πρωινα του κόσμου" του 1991.Σκηνοθεσία Αλαίν Κορνώ νομίζω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σημερα διαβασα σε αρθρο του Ν.Αλιαγα οτι ειχε φαει πολυ ξυλο απο τον πατερα του μικρος
να σημειωσω οτι ο Αλιαγας ειναι στα μαχαιρια με τον ντερπαντιε καθως ο τελευταιος ειχε μιλησει πολυ υποτιμητικα για τον δημοσιογραφο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
σημερα διαβασα σε αρθρο του Ν.Αλιαγα οτι ειχε φαει πολυ ξυλο απο τον πατερα του μικρος
να σημειωσω οτι ο Αλιαγας ειναι στα μαχαιρια με τον ντερπαντιε καθως ο τελευταιος ειχε μιλησει πολυ υποτιμητικα για τον δημοσιογραφο

και μάλλον του ανταπέδωσε με το άρθρο - χολή. Το διάβασα και εγώ. Μου θύμισε λίγο την αντιπάθεια που είχε ο Παπαμηχαήλ για το γιό του, ασχετα αν ο μπουχέσας junior Βουγιουκλάκης μου θυμίζει βόδι σε καταστολή. Γονιδιακό παράδοξο ο τύπος.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Πωπωωωωωω είχα μείνει στην είδηση που του είχαν κόψει το πόδι, το 2003. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ θυμάμαι τότες. Τώρα αυτό! Είναι ισχυρό το σοκ για όλους μας της καλλιτεχνικής οικογένειας. Στη γειτονιά των αγγέλων λοιπόν και ο Ντεπαρτιέ Τζούνιορ όπου θα συναντήσει άλλους μεγάλους αδικοχαμένους, κάτι φίλους του που κι αυτοί πέθαναν πρόσφατα και βέβαια το κομμένο του πόδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom