Νέα

Πέθανε η Λίντα Γίγα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την Λίντα Γίγα μια προστυχομουνάρα που έπαιζε στις Ελληνικές βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 την θυμάστε.Ήταν μία που τα πέταγε συνέχεια έξω.Μάλιστα σε μια ταινία με τον Μιχαλόπουλο είχε μείνει εντελώς γυμνή σε μια σκηνή,πράγμα πρωτοποριακό για τις εν λόγω ταινίες.Είμαι φαν της(έχω κάνει πολλές ''καταθέσεις'' για πάρτη της),αν ξέρει κάτι κάποιος γι αυτήν παρακαλώ ας μας πει.Ειδικά αν έχει να μας ποστάρει καμμιά φώτο θα είμαι τρισευτυχισμένος.Σας παρακαλώ βοηθήστεεεεεεεεεεεεεεεεε.Υποφέρωωωωωωωω :'( :'( :'( :'(

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Την Λίντα Γίγα μια προστυχομουνάρα που έπαιζε στις Ελληνικές βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 την θυμάστε.Ήταν μία που τα πέταγε συνέχεια έξω.Μάλιστα σε μια ταινία με τον Μιχαλόπουλο είχε μείνει εντελώς γυμνή σε μια σκηνή,πράγμα πρωτοποριακό για τις εν λόγω ταινίες.Είμαι φαν της(έχω κάνει πολλές ''καταθέσεις'' για πάρτη της),αν ξέρει κάτι κάποιος γι αυτήν παρακαλώ ας μας πει.Ειδικά αν έχει να μας ποστάρει καμμιά φώτο θα είμαι τρισευτυχισμένος.Σας παρακαλώ βοηθήστεεεεεεεεεεεεεεεεε.Υποφέρωωωωωωωω :'( :'( :'( :'(

Για κοίτα ...

Και για όποιον θέλει....
όλες οι Ελληνίδες ΕΔΩ!!!!!!!!!!!
:dancing:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η ταινία μήπως ήταν το "Αδελφή μου, αγάπη μου"?????? :)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την είχε παίξει το καλοκαίρι ένα απόγευμα το ΑΛΤΕΡ.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συνέχεια την βάζει.Καυλωτικό μουνι ε;Σ'αρεσε αδερφέ το μουνί;

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
πω πω..μου θυμησες τα νιατα μου... Γιγα..Φινου..Αλιμπερτη...  Ελενα Στρατη..(απαιχτη).. Γιουλη Μπαρκα.. Τετα Ντουζου.. κλπ κλπ

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτή άνοιξε η γη κ την κατάπιε.Για όλες τις υπόλοιπες μουνάρες της περιόδου,λίγο-πολύ ξέρουμε τι απέγιναν.Η Γίγα έχει χαθεί από προσώπου γης.Λες κ πέθανε.Έχει ακούσει κανείς τι απέγινε;Πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 45.

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
και η Ελενα Στρατη που αναφερατε πολυ δυνατος μουναρος

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όπως κ Βίνα Ασίκη που για μένα ήταν το top,που έλεγε το περιβόητο ''μηηηηηηηηηηηηηη'' ,αλλά ρε μάγκες Λίντα Γίγα ήταν η προστυχιά προσωποποιημένη. :jerking:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είσαστε άξιοι συναγωνιστές.Μόνο μια φωτογραφία μου βρήκατε.
Σας μισώ κ θα πάω να το πω στην μαμά μου.Αυτές είναι οι δυνατότητες σας ρε;έναν συναγωνιστή σας ,κ δεν μπορείτε να του συμπαρασταθήτε επάξια;

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή άνοιξε η γη κ την κατάπιε.Για όλες τις υπόλοιπες μουνάρες της περιόδου,λίγο-πολύ ξέρουμε τι απέγιναν.Η Γίγα έχει χαθεί από προσώπου γης.Λες κ πέθανε.Έχει ακούσει κανείς τι απέγινε;Πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 45.

Σωστός ο συναγωνιστής .. η Λίντα είχε περάσει στο Φυσικό Αθήνας (!!!!) πριν το 1985 (τότε πέρασα εγώ :) αλλά πρέπει να ήταν 2-3 χρόνια μεγαλύτερή μου ... και επιπλέον δυστυχώς δεν θυμάμαι να την είδα σε κανένα μάθημα .... άλλωστε όπως μου είχε πεί συνάδελφος και φίλος από προηγούμενο έτος,  πάτησε ελάχιστα στο 1ο έτος στη σχολή αφού ήδη ασχολιόταν με τις showbiz και προφανώς το κορίτσι δεν είχε χρόνο :)
Πάντως πρέπει να είχε κάνει και 1-2 φωτογραφήσεις τότε που ήταν στις δόξες τις ...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Να και ένα απόσπασμα που βρήκα στο Internet.

Το αρχείο δεν είναι απο εμένα, αλλά είδα οτι κατεβαίνει και παίζει κανονικα:
Υ.Γ. Προτιμώ, μεταξύ μας, την Βίνα Ασίκη...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά μια άλλη ξανθία γκόμενα πρόστυχη ξανθία που έπαιζε σε ταινίες της εποχής, θυμάμαι έκανε την γκόμενα του Παπαναστασίου, του Τσεβελέκου, του Μουστάκα που διψούσε συνέχεια για sex ή έκανε την ερωμένη την θυμάστε ? ʼμα βρώ περισσότερα στοιχεία ή καμία φώτο θα σας δείξω ποιά εννοώ...

Edit: Παιδιά βρήκα το όνομα αυτής που λέω. Στέλλα Κωνσταντινίδου, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω φωτό της.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως, το μεγάλο "σουξέ" της Λίντας Γίγα ήταν στην ταινία "The Kopanoi", με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
γυναικα επισης που ελεγε πολυ ασχημα... εκεινης της εποχης..με εκφυλο κορμι και προσωπο και πολυ καυλιαρα φωνη ηταν η Βερα Γκουμα... 35αρα τοτε...επαιζε σε βιντεοταινιες του Τσακωνα κυριως.... τρελο μωρο! Συμφωνω απολυτα με το φιλο πιο πανω για τη Βινα Ασικη!!!

Kalvinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
81
Like
4
Πόντοι
80
Συναγωνιστές, σας χαιρετώ. Γράφτηκα σήμερα και μια και είδα τα μηνυματάκια για τη Λίντα Γίγα και τυχαίνει να την ξέρω από παλιά, λέω να πληροφορήσω τους φαν της ότι είναι ακόμα όπως την ξέρατε, μόνο που είναι γύρω στα 44, πολύ πιο γοητευτική από τότε, πιο ώριμη στο στήσιμό της, τό ίδιο λεπτή και καλλίγραμμη. Κοινώς ώριμη μουνάρα που τρελαίνεσαι που τη βλέπεις. Είναι παντρεμένη με ένα φοβερά τυχερό τύπο, και έχει μια κόρη γύρω στα δεκαεννιά.  Επίσης κάτι που δεν είναι γνωστό για το κορίτσι αυτό είναι ότι όταν ήταν έφηβη ήταν πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική και συγκεκριμένα στο δίζυγο... τότε έπρεπε να δείτε το σώμα της!!! Κι εγώ που σας γράφω έχω κάνει πολλές καταθέσεις για πάρτη της, ιδιαίτερα από τότε που φωτογραφήθηκε για ένα από τα πρώτα ελληνικά playboy.  Αν κάποιος το βρει, ας μας πει ποιο τεύχος είναι, γιατί το είχα αλλά κάποιος μου το βούτηξε. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει κάνει hardcore, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Πάντως μετά τις ταινίες και κάποια θεατρικά με Ψάλτη κλπ, τα παράτησε απότομα και παντρεύτηκε. Επειδή την ήξερα καλά τότε, μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν ήταν άνθρωπος που θα άντεχε περισσότερο την σκληράδα του αυτού του χώρου. Παρ όλα αυτά άν τη δείτε τώρα, πιστεύω ότι θα καβλώσετε περισσότερο από τότε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom