Συναγωνιστές, σας χαιρετώ. Γράφτηκα σήμερα και μια και είδα τα μηνυματάκια για τη Λίντα Γίγα και τυχαίνει να την ξέρω από παλιά, λέω να πληροφορήσω τους φαν της ότι είναι ακόμα όπως την ξέρατε, μόνο που είναι γύρω στα 44, πολύ πιο γοητευτική από τότε, πιο ώριμη στο στήσιμό της, τό ίδιο λεπτή και καλλίγραμμη. Κοινώς ώριμη μουνάρα που τρελαίνεσαι που τη βλέπεις. Είναι παντρεμένη με ένα φοβερά τυχερό τύπο, και έχει μια κόρη γύρω στα δεκαεννιά. Επίσης κάτι που δεν είναι γνωστό για το κορίτσι αυτό είναι ότι όταν ήταν έφηβη ήταν πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική και συγκεκριμένα στο δίζυγο... τότε έπρεπε να δείτε το σώμα της!!! Κι εγώ που σας γράφω έχω κάνει πολλές καταθέσεις για πάρτη της, ιδιαίτερα από τότε που φωτογραφήθηκε για ένα από τα πρώτα ελληνικά playboy. Αν κάποιος το βρει, ας μας πει ποιο τεύχος είναι, γιατί το είχα αλλά κάποιος μου το βούτηξε. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει κάνει hardcore, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Πάντως μετά τις ταινίες και κάποια θεατρικά με Ψάλτη κλπ, τα παράτησε απότομα και παντρεύτηκε. Επειδή την ήξερα καλά τότε, μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν ήταν άνθρωπος που θα άντεχε περισσότερο την σκληράδα του αυτού του χώρου. Παρ όλα αυτά άν τη δείτε τώρα, πιστεύω ότι θα καβλώσετε περισσότερο από τότε.