Πηγα μια μικρη βολτα σε στουντιο.Μια υποτιθεμενη ξανθια μουναρα δεν ειχε την αισθηση και την εικονα που δινει στις φωτο.Το δωματιο αρκετα καλο,ρωτησα ποσο μενει η κοπελα στο δωματιο 10-15 λεπτα μου λεει.Ειχε λιγη δουλεια, αλλα απο οσο αντιληφθηκα για τη νοοτροπια τους μαλλον δεν ειναι διαθετημενοι ευκολα για μειωση τιμων η παζαρια.Μαλλον θελουμε τιμες ταβερνας σε ακριβο εστιατοριο.Παντως για να δωσω 40-50 ε θα πρεπει να μου κανει κλικ αρκετα η κοπελα,ο χωρος και σαφως ο τροπος της για να τα ξαναδωσω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέσανε οι τιμές στα studio;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kroif
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Παζαρι στα μπουρδελα ?
Και δεν ξενερωνεις και μονο που μπαινεις στην διαδικασια αυτη ?
Αυτο ειναι κατι που δεν εχω κανει ποτε ..... Ουτε μου περασε ως σκεψη στο μυαλο να κανω παζαρι για να πηδηξω :S
Παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου.
Πιστεύω, ότι αν αρχίσεις τα παζάρια, τό'χεις χάσει το παιχνίδι.Άσε που μπορεί, να έχεις ανάλογη αντιμετώπιση.
Τις τιμές τις ξέρεις εκ των προτέρων.Αν δε θέλεις, υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου.
Πιστεύω, ότι αν αρχίσεις τα παζάρια, τό'χεις χάσει το παιχνίδι.Άσε που μπορεί, να έχεις ανάλογη αντιμετώπιση.
Τις τιμές τις ξέρεις εκ των προτέρων.Αν δε θέλεις, υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
φιλαράκο λες μαλακίες, εγώ τους λέω "40 ευρώ μπορώ να δώσω δεν θέλετε φεύγω" και το τελευταίο δίμηνο σε όσους το είπα έπιασε...τώρα αν εσύ θέλεις να εξακολουθείς να πληρώνεις 50 ευρώ πρόβλημά σου!
Επισκέπτης
οντως γλυτωνεις λεφτα αλλα αλλαζει και η αντιμετωπηση
καμία διαφορά στην αντιμετώπιση, ίδιο επίπεδο υπηρεσιών
Επισκέπτης
και τι παρατηρησες,απ οσο καταλαβαινω εχεις εμπειρια,ολα καλα η επεσαν συνοπτικες διαδικασιες με το 40 αρι?
όχι αυτό εξήγησα, δεν παρατήρησα τάσεις ξεπέτας από την πλευρά των κορασίδων...ίδιος χρόνος και οι στανταρντ υπηρεσίες που είχα όταν πλήρωνα 50ρικο
Επισκέπτης
Ρέ λιγούρια έλεος ....
Λιγουρμέδες τού δεκάρικου ...... σαν τόν speedoula !!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ........ ΓΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΙΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
άει γαμήσου μωρή τραβέλο, δώσε σε μας τα 10ρικα που σου περισσεύουν!
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Ρέ λιγούρια έλεος ....
Λιγουρμέδες τού δεκάρικου ...... σαν τόν speedoula !!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ........ ΓΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΙΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
δηλαδη μας λες οτι δεν ειναι και κατι το σημαντικο το -10??
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
ωωω ευχαριστώ άγαπητέ ... πάω έντός όλίγουάει γαμήσου μωρή τραβέλο, δώσε σε μας τα 10ρικα που σου περισσεύουν!
άλλά πληρώνω σε είδος !!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
δηλαδη μας λες οτι δεν ειναι και κατι το σημαντικο το -10??
Αγαπητέ νά ερωτηθή ό speed έπ αύτού !!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.835
- Πόντοι
- 3.715
για να υπαρχει ακομα κινηση στην αγορα των κολ γκερλ σημαινει οτι της παιρνουν..
αρα λεφτα υπαρχουν, αρα τζαμπα κλαιγονται μερικοι
μαύρο χρήμα ρέει άφθονο είναι αλήθεια, ίσως αυτό σώζει μέχρι στιγμής την κατάσταση της πορνοϊστορίας αλλά για πόσο ακόμη;
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Θα πάνε με ψηλά το κεφάλι. Πριν πέσουν οι τιμές θα πέσει....λουκέτο. Σε πολλά. :-
Ένα καλό μποϋκοτάζ χρειάζεται ενός μηνός, όλα τα άλλα είναι απλά κουβέντες.....Πιστεύω ότι θα προτιμήσουν να κλείσουν, παρά να πάνε το απλό στα 30. Καμία αίσθηση επιχειρηματικότητας. Νομίζουν ότι οι πελάτες θα τους τα ακουμπάνε εσαεί, όποιο και να είναι το επίπεδο υπηρεσιών.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
+1...Πιστεύω ότι θα προτιμήσουν να κλείσουν, παρά να πάνε το απλό στα 30. Καμία αίσθηση επιχειρηματικότητας. Νομίζουν ότι οι πελάτες θα τους τα ακουμπάνε εσαεί, όποιο και να είναι το επίπεδο υπηρεσιών.
να σημειωσω οτι στην επαρχια ειναι χειροτερα απο αποψη τιμων...30 ακομη κ 35 !!! το απλο προγραμμα σε μπουρδελακια...κ δεν διατιθεντε να ριξουν το αντιτιμο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 226