Νέα

Περιτομή - Αυνανισμός(...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P.M.A.M
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P.M.A.M

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παιδιά,
είναι το πρώτο μου post εδω και η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε απόγνωση...! :headbang:
Πριν 9 μέρες έκανα επέμβαση περιτομής λόγω φίμωσης. Τώρα το πετσάκι καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της βαλάνου και τα ράμματα δεν έχουν πέσει ακόμα.Αν το πέος δεν βρίσκεται σε στύση δεν πονάω καθόλου πια...
Οταν ερεθίζομαι όμως πριν καλά καλά καταφέρει να σηκωθεί ποναω αρκετα σε σημείο όπου προσπαθώ απο μόνος μου να αποφύγω την στύση αν και θέλω πολυ να τελειώσω.(τα ράμματα θα έχουν πέσει σε 15 μέρες από την επέμβαση σύμφωνα με τον γιατρό μου) Έχουν περάσει 10 ημέρες χωρίς να έχω αυνανιστεί(πριν τραβούσα μαλακια τουλαχιστον μια φορα την ημέρα). Πριν 2-3 μέρες όλα ηταν ok δεν υήρχε πρόβλημα αλλα τώρα το θέλω πολύ ρε γαμώτο. :dancing: :jerking: Αυτό που ζητάω απο εσάς ειναι αν κάποιος έχει κάνει παρόμοια επέμβαση να μου πει περίπου σε πόσο καιρό θα μπορέσω να ξανατραβήξω μαλακια.(Είμαι πολύ ντροπαλός για να ρωτήσω τον ουρολόγο μου κάτι τετοιο :grin:) :helpplea:

Thx in advnce :)

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Λοιπον περιμενε 5 μερες και μετα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ξεκόλλα φίλε, ντροπή είναι άλλα πράγματα, καί όχι να ρωτήσεις κάτι τέτοιο τον γιατρό σου.

OP
OP
P

P.M.A.M

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ θα προσπαθήσω να μαζέψω δυνάμεις και να πάρω αυριο τον ουρολογο μου να τον ρωτήσω :cheesy: Πολύ γρήγορα ήρθαν απαντήσεις στο thread πάντως! Σε άλλα forum περιμένω 24ωρο μέχρι να νοιαστεί κάποιος και να απαντήσει σε θέμα!Τελος πάντων ευχαριστώ και αν κάποιος έχει περάσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να βοηθήσει η βοληθεια του είναι ευπρόσδεκτη! :)

cutguy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
βάζεις λαδάκι στη παλάμη, ή ένα καλό λιπαντικό και τρίβεις το κεφάλι αργά και απολαυστικά  :wanker:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έχουν περάσει 10 ημέρες χωρίς να έχω αυνανιστεί(πριν τραβούσα μαλακια τουλαχιστον μια φορα την ημέρα). Πριν 2-3 μέρες όλα ηταν ok δεν υήρχε πρόβλημα αλλα τώρα το θέλω πολύ ρε γαμώτο.
Μύστη μου, συμβουλέψου τον picker
που εχει να μαλακιστει 6 χρονια :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom