LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φαντασου να παει αντρας σε αντρα να βγαλει την ψωλη του για κουρεμα...
η κλωτσια θα παει βροχη
Χε!
Και να ξεφύγει καμιά ψαλιδιά παραπάνω...
Εκεί αν δεις κλάμματα μετά!
φαντασου να παει αντρας σε αντρα να βγαλει την ψωλη του για κουρεμα...
η κλωτσια θα παει βροχη
ο τρυφωνας προεσφερει και γυαλισμα δωρεαναχ καλε μου...!!! τρυφωνααααααααααα
γιουχου.....
ηρθα να μου τον κουρεψεις..!!
Γυριζοντας σημερα απο Μυκονο μεσα στο πλοιο επιασα κουβεντα με κατι κοπελες και εμαθα το εξης καταπληκτικο που δεν το ηξερα ,μια απο τις δυο μου ειπε οτι δουλευει σε ενα κομμωτηριο σε πολυ σικ περιοχη που εχει τμημα περιποιησης μουνιων !!!!!!μεχρι και βαφες κανουν στο επιμαχο σημειο ......βεβαια ανταλαξαμε και τηλεφωνα και αν μιλησουμε και βρεθουμε και μαθω τιποτα περισσοτερο θα σας πω
Εγω παλια ειχα μια γκομενα και φτιαχνοταν πολυ να της το ξυριζω εγω ,εφερνε μαζι της στο ξενοδοχειο αφρο ξυραφακια αισθανομουν σαν να ημουν μπαρμπερης ,αλλα αυτη την εφτιαχνε παρα πολυ αυτο το σκηνικο....τι να πεις φαντασιωσεις ειναι αυτεςΠάντως ρε παιδί μου απορώ, πώς τόσο άνετα όχι μόνο αποκαλύπτουν απόκρυφά τους σημεία σε τρίτους ,αλλά και τους αφήνουν να τα περιποιηθούν.
Ειλικρινά εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω στον κουρέα μου και να του πώ "Κάνε μου το κλασικό μου κούρεμα, πιάσε και ένα ξυρισματάκι στ'αρχίδια, γιατί έχω σοβαρό ραντεβού το βράδι" πχ.
Και μετά απορούν γιατί εμείς οι άντρες φαντασιωνόμαστε τόσα λεσβιακά και τις θεωρούμε εν δυνάμει και κρυπτολεσβίες.
Εγώ μόνο σε τσόντες με λεσβίες έχω δει την μία να ξυρίζει το μουνί της άλλης!!!
Πάντως ρε παιδί μου απορώ, πώς τόσο άνετα όχι μόνο αποκαλύπτουν απόκρυφά τους σημεία σε τρίτους ,αλλά και τους αφήνουν να τα περιποιηθούν.
Ειλικρινά εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω στον κουρέα μου και να του πώ "Κάνε μου το κλασικό μου κούρεμα, πιάσε και ένα ξυρισματάκι στ'αρχίδια, γιατί έχω σοβαρό ραντεβού το βράδι" πχ.
Και μετά απορούν γιατί εμείς οι άντρες φαντασιωνόμαστε τόσα λεσβιακά και τις θεωρούμε εν δυνάμει και κρυπτολεσβίες.
Εγώ μόνο σε τσόντες με λεσβίες έχω δει την μία να ξυρίζει το μουνί της άλλης!!!
Φίλη αισθητικός περιποιείται μουνάκια εδώ και 4 χρόνια!!!Αποτριχώσεις,"κουρέματα" βαφές κλπ!!!Αλλά πηγαίνει κατ'οίκον.Οι ηλικίες των πελάτισων της είναι από 17-50!!!Μαζί με πεντικιούρ μανικιούρ και τα ρέστα,ξυρίζουν τα μουνάκια τους.Έχει κονομήσει πολλά από τη δουλειά αυτή!