Νέα

Περίεργο email

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
κοιταχτε μαγκες τι mail ελαβα :grin: :grin: :grin: :grin:

Αγαπητοί πελάτες,
Η νέα χρεωστική κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS αντικαθιστά την κάρτα ΕΘΝΟCASH
που έχετε στα χέρια σας και σας εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα,
ευελιξία και ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές σας, παντού στον κόσμο. H ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
αποστέλλει ήδη ταχυδρομικώς τη νέα αναβαθμισμένη κάρτα σε όλους τους κατόχους της κάρτας ΕΘΝΟCASH.
Προκειμένου να παραλάβετε τη νέα χρεωστική σας κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS,ακολουθήστε τα βήματα

ΕΘΝΟcash PLUS

Όνομα
Διεύθυνση
Κάρτα ΕΘΝΟcash
- -

ATM PIN:

(χρησιμοποιήστε το τετραψήφιο ΑΤΜ PIN σας)
Επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε τη νέα κάρτα

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Etno Cash Plus
Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2011, 2:00
Από:
"info@nbg.gr" <info@nbg.gr>

πολλοι ψαχνουν κοροιδα φαινεται

greg23

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το 2ο το εχω λαβει και εγω καμια 10αρα φορες.Δεν εχω πατησει ποτε στο λινκ και ουτε προκειται.Τι σκατα μαλακιες ειναι αυτες?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ααα πριν 10 λεπτα ελαβα μειλ  απο το ινφο κατι :S

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
Τηλεφώνησα στην ΕΘνική Τράπεζα και με διαβεβαίωσαν ότι δεν κάνουν τέτοιες δουλειές μέσω email.
Μεταφέρετε το mail στα ανεπιθύμητα και αποκλείστε τον χρήστη ώστε να μην μπορεί στο μέλλον να σας ξαναστείλει άλλο mail.

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλε  αφού ζητά στοιχεία ταυτότητας και ΡΙΝ κάρτας είναι  μουφα η δουλειά.   :idiot:
Αν κάνεις το λάθος και τα δώσεις να μου χαιρετήσεις ότι χρήμα υπάρχει στον λογαριασμό σου και αν το ξαναδείς γράψε μου.  :huh:
Είναι ένας τρόπος για να σε κλεψουν αν δεν είσαι λίγο υποψιασμένος.  Και μετά ...   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Να ξέρεται ότι  ποτέ καμία τράπεζα δεν σου ζητά προσωπικά στοιχεία και ΡΙΝ κάρτας  παρά μόνο  ηλεκτρονικοί κλέφτες.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Kαι μενα μου ηρθε αυτο το μειλ. Ηταν στο φακελο με τα σπαμ.
Δεν τσιμπησα ,αλλα μου κανει εντυπωση ο αποστολεας. Αυτα ειναι τα μειλ της Εθνικης  :think:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Το έλαβα σήμερα και εγώ.

Αυτόν τον πούστη που κάνει αυτές τις βρωμοδουλειές πρέπει να τον συλλάβουν.Γιατι εγώ και σεις την ψιλιαζόμαστε τη δουλειά γιατί έχουμε γνωστούς και χαζεύουμε απο δω και κει και μαθαίνουμε να προφυλασόμαστε.Τον κάθε φουκαρά όμως που μπορεί να την πατήσει ή κανα φτωχόπαιδο ή οικογενειάρχη που μπορεί να ναι στην επαρχία που δεν τα ακούς πολυ αυτά ή και όπου αλλού και καταστραφούν;;

Αίσχος και εύχομαι σε αυτόν τον αλήτη που κάνει αυτό ότι λεφτά κλέβει έτσι στα φάρμακα και στις ενέσεις να τα ξοδεύει

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Όταν κάνεις κλίκ στο λίνκ  σε  πάει  αλλού  και ασ φαίνεται ότο είναι  το λινκ της τράπεζας.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Ποιον να ενημερωσουμε για να μαθευτει η απατη ; Καποιον blogger μηπως ;
Για να μην την πατησει καποιος αφελης

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εγω ηδη το στελνω στο τρομακτικο...
προτεινω να το κανουμε ολοι...

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κι εγω το ελαβα ,το εσβησα φυσικα ,δεν υπαρχει ποτε περιπτωση τραπεζα να  ζητησει τετοια στοιζεια μεσαω μειλ.
Ενας φιλος πηρε στην τραπεζα και τους εχεσε ,παπαριες ,δικαιολογιες λεγανε ,δεν φταιμε εμεις και τετοια.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267
Καλημέρα παίχτες.
Και σε μένα ήρθε 31/01/11 ώρα 1.03 π.μ. Όντως περίεργο έως κι επικίνδυνο να ζητούν pin για την ενεργοποίηση της κάρτας μέσω διαδικτύου! Κι ακόμη πιό περίεργο το ότι η κάρτα μου ήρθε πριν 1 εβδομάδα, απλά δε χρειάστηκε να την ενεργοποιήσω μέσω ATM.
Να τονίσω δε, ότι έλαβα προ 15νθημέρου ενημέρωση, 2 φορές (!), για αντικατάσταση της ETHNOCASH με την επισήμανση ότι δε θα ισχύει η ληγμένη πλέον. Το επισυναπτόμενο που είχε, χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για απειλή ιού απο το yahoo, επομένως το διέγραψα.
Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι το αρχείο αναφέρεται ως ETNO και όχι ETHNO. Τέλος που βρήκαν όλα τα mail?
Τυχαίο???????????????????? :uglystupid:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
κι εγω το ελαβα ,το εσβησα φυσικα ,δεν υπαρχει ποτε περιπτωση τραπεζα να  ζητησει τετοια στοιζεια μεσαω μειλ.
Ενας φιλος πηρε στην τραπεζα και τους εχεσε ,παπαριες ,δικαιολογιες λεγανε ,δεν φταιμε εμεις και τετοια.

Μούφα και απάτη παιδιά. Το έλαβα και εγώ αλλά το ωραίο είναι ότι εγώ δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική...

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
 Το προβλημα με την Εθνικη ειναι παληο και επαναλαμβανομενο και ειναι ΝΤΡΟΠΗ για την Εθνικη που δεν το εχει λυσει ακομη!!!Το συστημα ασφαλειας της ΜΠΑΖΕΙ!!! στο παρελθον εχω αντιμετωπισει το συγκεκριμενο προβλημα και αλλα....χρησιμοποιω INTERNET BANKING οπως και αλλες υπηρεσιες του διαδυκτιου και δυστυχως 100% ΑΣΦΑΛΗΣ δεν μπορει να εισαι....Βεβαια το συγκεκριμενο μειλ ειναι εντελως απατη και φαινεται, καμια ΤΡΑΠΕΖΑ δεν ζηταει προσωπικα στοιχεια με μειλ.....Το προβλημα ομως παραμενει καποιοι εκει εξω εχουν τα μειλ μας, εμενα μου εστειλλαν το ιδιο μυνημα σε δυο διαφορετικα μειλ και στο μελλον μπορει να εχουν και αλλα πραγματα εκτος μειλ  που δεν μπορω να φανταστω....Για να κλεισω στο παρελθον ειχα μια μεγαλη σε χρονο διαμαχη με την ΕΘΝΙΚΗ και μια στοιχηματικη εταιρεια για διπλοχρεωσεις απο λαθη του συστηματος χρεωσεων και δικαιωθηκα μετα απο ενα χρονο...Αθτο μου εδειξε οτι 100% ασφαλης δεν μπορει να εισαι!!!!

Επισκέπτης
παιδια για να μην πολυλογουμε οταν λαμβανεται emails απο τραπεζες καλο ειναι να επικοινωνειτε κατευθειαν με την τραπεζα και ακωμα καλυτερα να εχετε εναν ανθρωπο που μιλατε καθε φορα ωστε να τον μαθετε και να σας μαθει

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Παίδες,

ΟΛΟΙ όσοι γράφουμε εδώ είμαστε υποψιασμένοι, κάπως (λίγο ή πολύ) πληροφορημένοι, εν πάσει περιπτώσει δύσκολο να την πατήσουμε από τέτοιες προσπάθειες, όσο καλές (τεχνικά) και αν τις κάνουν οι scammers (έτσι λέγονται στα αγγλικά) που τις πασάρουν. Και πράγματι, τελευταία τα spam από την (υποτίθεται) ΕΤΕ είναι πολύ καλά φτιαγμένα και πολλά.
Πήραν είδηση φαίνεται ότι γίνεται αντικατάσταση των ETHNOCASH και είπαν να το εκμεταλλευτούν.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι με εμάς εδώ (όσοι γράψατε σχόλια σωστά πράγματα γράψατε), είναι με ανθρώπους άσχετους (που θα τσιμπήσουν).  Έχω τέτοιο πολύ κοντινό μου παράδειγμα (δεν τσίμπησε, αλλά ταλαντεύτηκε).

Το σύστημα δουλεύει ως εξής:
Στέλνουν 1.000.000 e-mail σε πάρα πολύ κόσμο (μη με ρωτάτε πως βρίσκουν τις διευθύνσεις, δεν ξέρω. Προφανώς τις βρίσκουν όπως τις βρίσκουν και οι διαφημιστές).
Από αυτούς, το 0,001% αν τσιμπήσει, είναι 10 άτομα.
Από τα 10 άτομα ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ αν καταφέρει να μπει στον τραπεζικό του λογαριασμό, έβγαλε μεροκάματο ο τύπος.  Αυτό είναι όλο το θέμα.

Οπότε delete σε αυτά τα σκουπίδια, και τέλειωσε. Δε χρειάζεται ούτε να το ψάχνουμε.

ΔΕΝ έχουν δίκιο αυτοί που είπαν εδώ πιο πριν "Έχει ευθύνη και η τράπεζα".  Δεν έχει. Γιατί να έχει?  Μπορεί η τράπεζα να κοντρολάρει όλη την αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από παντού προς παντού?  Η τράπεζα πρέπει να ενημερώναι και να προειδοποιεί τους χρήστες της (το κάνουν όλες), και από κει και πέρα είναι δικιά μας δουλειά να προστατευτούμε.

Πάρ'τε π.χ. εδώ την ειδοποίηση της Eurobank. Βγαίνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μπαίνεις στο e-banking, και είναι ΣΑΦΗΣ.

Συνημμένα

• EurobankWarning.png
    EurobankWarning.png
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 24

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εγω το εχω λαβει καμμια 50 ρια φορες
προσοχη απατεωνες βεβαιως
το εκανα κι ενα forward στην εθνικη τραπεζα και ...δεν ξερω απο κει και περα τι εγινε ...μαλλον τιποτα....δημοσιοι υπαλληλοι ειναι

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
και μένα μου ήρθαν κάτι τέτοια mail.
αλήθεια υπάρχει τρόπος να ενημερώσεις τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για περιπτώσεις που υπάρχει κλέψιμο όντως???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom