ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γιατι οι χαιρετούρες δε μετράνε για θητεία;
18 μήνες χαιρέταγα.
θελω να ακουσω ιστοριες που εκανες ρε. δοκιμασες καμια φορα να γλυτωσεις καμπανα επιχειρηματολογωντας?
γιατι οι χαιρετούρες δε μετράνε για θητεία;
18 μήνες χαιρέταγα.
θελω να ακουσω ιστοριες που εκανες ρε. δοκιμασες καμια φορα να γλυτωσεις καμπανα επιχειρηματολογωντας?![]()
Αυτο που ακους! >![]()
Το λεω γιατι ξερω προσωπικα 3 περιπτωσεις που ο καθενας ειχε διαφορετικη μεταχειριση.
παλι καλα...δε χρειάστηκε.
μικρός υπήρξα μέγας τσόγλανος.
τηλέφωνο, ρουφιανιά και απόλυτη αλαζονεία τύπου λάκης33.
η μετάλλαξη τελέστηκε μετά τα άντα για άλλους λόγους που δεν αναλύονται σε σάιτ για πουτάνες.
δε χρειάστηκε.
η μετάλλαξη τελέστηκε μετά τα άντα για άλλους λόγους που δεν αναλύονται σε σάιτ για πουτάνες.
εσυ εκτορα πηγες κανονικα;
Αμα παθεις κατι εκτος μοναδας δεν μετραει φυσικα. Εγω ομως λεω αλλο πραγμα πως μπορει να σπασεις το ποδι σου και ενω σε στειλει σπιτι σου για 1 μηνα ας πουμε θα σου παρει μερες τις κανονικης σου αδειας και θα τις βαλει στην αναρρωτικη, αμα ομως δεν υπαρχει προβλημα με τις υπηρεσιες στο στρατοπεδο και δεν σε χρειαζονται δεν θα σου παρουν καμμια δικη σου αδεια και δεν θα τις υπηρετησεις στο τελος της θητειας σου!ρε τυπε τι θες να μας πεις ακριβως. οτι αν τσακιστεις ενω κανεις τη θητεια σου εξαρταται απο τον εκαστοτε διοικητη αν θα σου κοψει τη θητεια η οχι?
α μηπως εννοεις περιπτωσεις που π.χ. παιρνει αδεια παει διακοπες και τσακιζεται, οποτε μετα τρωει καμπανα για προκληση σωματικης βλαβης εαυτον? αλλο αυτο.
"Ανάγκα ουδέ θεοί μάχονται."η μετάλλαξη τελέστηκε μετά τα άντα για άλλους λόγους που δεν αναλύονται σε σάιτ για πουτάνες.
Αμα παθει εκτος μοναδας δεν μετραει φυσικα. Εγω ομως λεω αλλο πραγμα πως μπορει να σπασεις το ποδι σου και ενω σε στειλει σπιτι σου για 1 μηνα ας πουμε θα σου παρει μερες τις κανονικης σου αδειας και θα τις βαλει στην αναρρωτικη, αμα ομως δεν υπαρχει προβλημα με τις υπηρεσιες στο στρατοπεδο και δεν σε χρειαζονται δεν θα σου παρουν καμμια δικη σου αδεια και δεν θα τις υπηρετησεις στο τελος της θητειας σου!
Με λιγα λογια εκτος απο αυτο που προβλεπει ο νομος ο διοικητης-λοχαγος σου μπορουν να διαφορα κολπακια.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα υπαρχει αναγκη [και μαλακας λοχαγος-διοικητης] απο τον 1 μηνα της αναρρωτικη θα σου χρεωσουν 15 δικες σου προσωπικες μερες και 15 αναρρωτικη.τυπε δε παιζει αυτο που λες. δε σε στελνει κανεις σπιτι σου, στρατιωτικο νοσοκομειο πας. κανεις ο,τι χρειαζεται να κανεις, ως στρατιωτης ομως. κανεις δε σου λεει τραβα στο κρεββατι σου να σε φροντισει η μανα. δε προβλεπεται.
το να σου κοψει αδεια λογω ειδικων συνθηκων (λειψανδρια κλπ) ο διοικητης ειναι αλλο πραγμα, και προβλεπεται. δεν εχει να κανει με αναρρωτικη αδεια ομως αλλα με κανονικη.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα υπαρχει αναγκη [και μαλακας λοχαγος-διοικητης] απο τον 1 μηνα της αναρρωτικη θα σου χρεωσουν 15 δικες σου προσωπικες μερες και 15 αναρρωτικη.
Δεν ξερω ποσο νομιμο η παραλογο ειναι αλλα σαφως και γινεται.
Άμα τύχει να σπάσεις κανένα πόδι κατα τη διάρκεια της θητείας, μετράνε κανονικά οι μέρες ανάρωσης?
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα υπαρχει αναγκη [και μαλακας λοχαγος-διοικητης] απο τον 1 μηνα της αναρρωτικη θα σου χρεωσουν 15 δικες σου προσωπικες μερες και 15 αναρρωτικη.
Δεν ξερω ποσο νομιμο η παραλογο ειναι αλλα σαφως και γινεται.
το μονο που μπορει να γινει προβλεπομενα, ειναι να σου χρεωσει κανονικα τις 30 της αναρρωσης και μηδεν απο τη κανονικη αδεια λογω 'ειδικων' συνθηκων. οτι μερες σου χρωστανε απο κανονικη θα τις παρεις μαζεμενα στην απολυση. μεχρι εκει.
ρε κουναβι θα πιαστουν τα δακτυλα σου απο το μπουρου μπουρου
πρωτη φορα σε βλεπω να γραφεις τοσα πολλα μαζεμενα
χαχαχαχαχαχα
βρηκε και μερα να λειπει ο λατρειας να πουμε >![]()
δε χρειάστηκε.
ΟΥΚάς , εισηγμένος στην Οδοντιατρική , δεν υπήρξε άλλος.
Όλοι οι συμφοιτητές μου (και οι γιατροί που ξέρω και δεν είναι λίγοι),
πήγαν στο αδελφίστικο υγειονομικό στην Άρτα.
Εγώ μπήκα στην Οδοντιατρική,
γράφτηκα ,
δεν πάτησα
και παρουσιάστηκα στο Π.Ν.
Γύρισα στην Οδοντιατρική και ξεκίνησα το 1ο έτος, μετά την απόλυσή μου,
2 χρόνια αργότερα.
Στα ΟΥΚ δεν παίζαν βύσματα πάντως ....