Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
παντα ετσι ειναι ρε τυπε....η νεα γενια οικτιρει την προηγουμενη για καταστροφη των παντων και η παλια γενια κατηγορει τους νεους ειτε για ανεπροκοπους ειτε για αχαριστους μιας και αυτοι θυσιασαν τα παντα για τα παιδια τους....φαυλος κυκλος.....

επι της ουσιας δεν ειναι θεμα γενεων.....θεμα ατομικισμου και βολεματος προσωπικου και οικογενειοκρατικου περισσοτερο ειναι.....

οι βολεμενοι της γενιας του πολυτεχνειου που υπονοει ο λακης εχουν και σημερα βολεμενα τεκνα, πολυ απλα....οι μη βολεμενοι- και περισσοτεροι εξ αυτων ισως δεξιοι για ευνοητους λογους -εχουν μη βολεμενα και τα τεκνα τους εκτος απο αυτους που ειχαν περιουσιες λογω κοινωνικοικονομικης θεσης και που ετσι κι αλλιως με ολα τα κομματα και καθεστωτα περναν καλα....
Δε νομίζω. Η γενειά 70- 80 δούλεψε, έβαλε κάτι στην άκρη και βοήθησε στη όποια ανάπτυξη. Τώρα αν είναι σύμπτωση ή θέμα της συγκεκριμένης πολιτικής βούλησης των ερχόντων στα πράγματα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν υπάρχουν εδώ πέρα θαυμαστές των Λαλιώτηδων , Δαμανάκηδων , Μπίστηδων , Κωστόπουλων ,
Πρετεντέρηδων
και λοιπών να φτιάξετε ένα fan club ....

Μόνο κατάλογο των περιουσιακών στοιχείων των ινδαλμάτων σας
δεν μπορείτε να φτιάξετε  ακόμη.

Τουλάχιστον μέχρι να βγολυν σκληροί δίσκοι χωρητικότητας>500 noavabytes ...
φιλε ξεχασες τον γιο του ταχυδρομου και τον easyrider ''νομιμο και ηθικο''....... ;) :grin:

Επισκέπτης
οι βολεμενοι της γενιας του πολυτεχνειου που υπονοει ο λακης εχουν και σημερα βολεμενα τεκνα, πολυ απλα....οι μη βολεμενοι- και περισσοτεροι εξ αυτων ισως δεξιοι για ευνοητους λογους -εχουν μη βολεμενα και τα τεκνα τους εκτος απο αυτους που ειχαν περιουσιες

Οι βολεμένοι αριστεροί επαναστάτες τγς γενιάς του Πολυτεχνείου
είναι πολύ περισσότεροι σε αριθμί των βολεμένων όλων των περασμένων εποχών
και πολύ πιο χοντρά βολεμένοι.

Πρόκεται για τα μεγαλύτερα καθίκια  της ιστορίας του ελληνικού κράτους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δε νομίζω. Η γενειά 70- 80 δούλεψε, έβαλε κάτι στην άκρη και βοήθησε στη όποια ανάπτυξη. Τώρα αν είναι σύμπτωση ή θέμα της συγκεκριμένης πολιτικής βούλησης των ερχόντων στα πράγματα...
το δουλεψα και αποταμιευσα δεν ειναι βεβαια ακριβως αναπτυξη με τους οικονομικους ορους αλλα τεσπα....ειναι περισσοτερο μια ελληνικη νοοτροπια.....

πχ αν εγω εχω 30-40000 ευρω στην τραπεζα και εισπραττω και τρια ενοικια απο μαγαζια τον μηνα και ζω και χωρις να δουλευω,καλα περναω μεν δεν παει να πει ομως οτι ειμαι και αναπτυξιακος....αναπτυξη θα προσφερα στον τοπο αν ανοιγα μια επιχειρηση και εδινα δουλεια σε τρια ,τεσσερα. δεκα ατομα......

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Περί θητείας στρατού
:headbang: :huh:

Επισκέπτης
φιλε ξεχασες τον γιο του ταχυδρομου και τον easyrider ''νομιμο και ηθικο''....... ;) :grin:

Χιλιάδες ξέχασα.
Το σύντροφο από το ρέθυμνο τον θυμάσαι ;;;;;;;;
60 μύρια € από ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΕΡΔΗ !!!!!!!!!!
Ο τύπος έχει συλλογή από αντίκες jaguar, bentley , aston martin κτλ
Επαναστάτης της "γενιάς του πολυτεχνίου"
ξεκίνησε από στέλεχος του ΚΚΕ μ-λ

Φτιάχτηκε επί τάπερμαν ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το δουλεψα και αποταμιευσα δεν ειναι βεβαια ακριβως αναπτυξη με τους οικονομικους ορους αλλα τεσπα....ειναι περισσοτερο μια ελληνικη νοοτροπια.....

πχ αν εγω εχω 30-40000 ευρω στην τραπεζα και εισπραττω και τρια ενοικια απο μαγαζια τον μηνα και ζω και χωρις να δουλευω,καλα περναω μεν δεν παει να πει ομως οτι ειμαι και αναπτυξιακος....αναπτυξη θα προσφερα στον τοπο αν ανοιγα μια επιχειρηση και εδινα δουλεια σε τρια ,τεσσερα. δεκα ατομα......

λάθος.. ο εργαζόμενος πληρώνει φόρους, καταναλίσκει και έμμεσα δίνει δουλειά.. δεν είναι ανάγκη όλοι να γίνουμε επιχειρηματίες...

Επισκέπτης

Σαφώς, αλλά δεν είναι και παράσιτο
όπως το σίχαμα καλλιτέχνης ,
που παίρνει 3 μύρια € (από το δημόσιο) για μία εμφάνιση στην ολυμπιάδα
και κάνει και τη γυναίκα του βουλευτή να ξοδέψει άλλα 2 μύρια
(του δημοσίου) για να βάλει τζακούζι και καινούργια πατώματα στο υπουργείο της ...

Και μετά βγαίνει ο μουνής με μπλουζάκια από τη λαική
για να το παίζει "παιδί του λαού"  ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

πχ αν εγω εχω 30-40000 ευρω στην τραπεζα και εισπραττω και τρια ενοικια απο μαγαζια τον μηνα και ζω και χωρις να δουλευω,καλα περναω μεν δεν παει να πει ομως οτι ειμαι και αναπτυξιακος....αναπτυξη θα προσφερα στον τοπο αν ανοιγα μια επιχειρηση και εδινα δουλεια σε τρια ,τεσυναίσερα. δεκα ατομα......
Αυτό συνέβαινε μέχρι το '81. Δεν είπα μόνο για αποταμίευση. Τα έχουμε πει πολλές φορές πως άλλαξε το μοντέλο ανάπτυξης προς το πιο Ολυμπιακή Λιάνη :) Και φυσικά για όους έχουν short memory η ΝΔ με χαρά ακολούθησε :happy:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Λάκι μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά νομίζεις πως όσοι φάγανε, όσο φάγανε πιστεύουν σε κόμματα και ιδεολογίες? Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι είμαστε εμείς και αυτοί. Επιλέγουμε. Εάν ήσουν στη θέση του νεονάκη τι θα έκανες? Θα έκανες το ίδιο ή θα σε έβριζε όλο το σόϊ ως μέγα μαλάκα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λάθος.. ο εργαζόμενος πληρώνει φόρους, καταναλίσκει και έμμεσα δίνει δουλειά.. δεν είναι ανάγκη όλοι να γίνουμε επιχειρηματίες...
ναι αλλα πληρωνεται εναν μισθο -ειπαμε- που δεν ξερουμε αν του αξιζει και που για να τον παιρνει πχ ολυμπιακη μπορει να χρεωνεται το κρατος........βλεπε ΔΕΚΟ κλπ....δεν μιλαμε για κρατη υγιη ουτε και για ιδιωτικο τομεα....μιλαμε για κρατικοδιαιτους ψευτοαπασχολουμενους....πχ τρεις κηπουροι και δυο ηλεκτρολογοι σε κεντρο υγειας που εχει μεση προσελευση σε εφημερια του ,του συγκλονιστικου αριθμου των τεσσαρων εως δεκα το πολυ αρρωστων :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σαφώς, αλλά δεν είναι και παράσιτο
όπως το σίχαμα καλλιτέχνης ,
που παίρνει 3 μύρια € (από το δημόσιο) για μία εμφάνιση στην ολυμπιάδα
και κάνει και τη γυναίκα του βουλευτή να ξοδέψει άλλα 2 μύρια
(του δημοσίου) για να βάλει τζακούζι και καινούργια πατώματα στο υπουργείο της ...

Και μετά βγαίνει ο μουνής με μπλουζάκια από τη λαική
για να το παίζει "παιδί του λαού"  ...
Για ποιον καλλιτέχνη ακριβώς λες;;;;; :rolleyes:

Τσουβαλιάζεις αβέρτα πάντως....εκτός από όλα τα άλλα...

Επισκέπτης
Λάκι μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά νομίζεις πως όσοι φάγανε, όσο φάγανε πιστεύουν σε κόμματα και ιδεολογίες? Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι είμαστε εμείς και αυτοί. Επιλέγουμε.

Σαφώς επιλέγουμε.
Και υφιστάμεθα συνέπειες.
Μέσα στα πλαίσια της νομιμότητος,
του παρόντος ελληνικού καθεστώτος
πιστεύεις ότι θα σταματήσει να γίνεται αυτό ;;;
Ότι θα λογοδοτήσει κανείς ποτέ;;;
Ότι θα τιμωρηθεί;;;;

Κάποαι στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε,
ότι πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια κοινωνία αξιοκρατική και δίκαιη για όλους,
θυσιάζοντας το τωρινό καθεστώς χάριν αυτών
ή στη διατήρησή του , με όλα τα προαναφερθέντα κακώς κείμενα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Ααα δηλαδή οι καλλιτέχνες μόνο τα αρπάζουν κ δεν έχουν λόγο ύπαρξης;;;

Ρε μάστορα,
τους έντιμους καλλιτέχνες
άμα γοστάρεις , πας πληρώνεις στα μαγαζιά τους και τους ακούς.
Μια χαρά τίμια άτομα είναι.

Εδώ λέμε για τα μουνόπανα που παίρνουν 3 μύρια ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Και κάνουν και την κυρά βουλευτή , με την υποστήριξη εκδότη-νταβά.
και μετά αυτή ξοδεύει μύρια € του φορολογούμενου
για να κάνει χλίδα το κωλογραφείο της.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά έ;;;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Εύκολο δεν είναι αλλά ως ''παιδί της νύχτας'' δεν έχεις φραγκάκια να βρεις τον τρόπο;;;

Έναν γιατρό ας πούμε να του τα στάξεις κ να σε βγάλει ανίκανο στράτευσης λόγω κάποιας ασθένειας;;;;

Γίνονται αυτά στην Ελλάδα ξέρεις!!!! :grin:
δεν ειναι θεμα οικονομικο ρε φιλε
και μενα αν με δουν ετσι οπως ειμαι
δεν παιζει να με περασουν με την καμια για ψυχακια
ουτε μπορω να το παιζω καθυστερημενος
δεν ξερω πως τα καταφερνουν...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
πας ενα εξωτερικο και ηρεμει το κεφαλι σου

ουτε διπλωματιες.... ουτε γλειψιματα ....

τουλαχιστον οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο ουτε κομπλεξ

ουτε τιποτα... απλα δουλευεις και σκεφτεσαι μονο την δουλεια σου.
δεν μπορεις να πατησεις το ποδι σου μετα στην ελλαδα
ουτε για διακοπες,ουτε για μια μερα
αντε μαλακα...
οτι μαλακια εχει εσυ θα την πεις...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μάστορα,
τους έντιμους καλλιτέχνες
άμα γοστάρεις , πας πληρώνεις στα μαγαζιά τους και τους ακούς.
Μια χαρά τίμια άτομα είναι.

Εδώ λέμε για τα μουνόπανα που παίρνουν 3 μύρια ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Και κάνουν και την κυρά βουλευτή , με την υποστήριξη εκδότη-νταβά.
και μετά αυτή ξοδεύει μύρια € του φορολογούμενου
για να κάνει χλίδα το κωλογραφείο της.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά έ;;;
Ντάξει,καπίτο τώρα.

δεν ειναι θεμα οικονομικο ρε φιλε
και μενα αν με δουν ετσι οπως ειμαι
δεν παιζει να με περασουν με την καμια για ψυχακια
ουτε μπορω να το παιζω καθυστερημενος
δεν ξερω πως τα καταφερνουν...
Δεν είπα για ψυχάκια ή καθυστερημένο,μην πας με τρελόχαρτο,δες για κανένα χαρτί λόγο ασθένειας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom