Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οι γονείς οι δικοί μου,
είναι 70+.
Δεν ανήκουν λοιπόν στη γαμημένη "Γενιά του Πολυτεχνείου"
(γαμώ το μουνί που τους πέταγε).
Ανήκουν στη γενιά της κατοχής και του εμφυλίου.

Η Γενιά του Πολυχνείου,
γάμησε τη χώρα.

Πρέπει να την ξεκληρίσουμε.
Αναφέρομαι σε καθηγητάδες , πολιτικούς , δημάρχους , καλλιτέχνες,
δημοσιογράφους , συγγραφείς , εκδότες κτλ κτλ κτλ
μετα την γενια του πολυτεχνειου ομως πρεπει να παρει σειρα η γενια της ντισκο,της ροδας τσαντας και κοπανας,η γενια των κλαμπ και των ελληναδικων και η γενια της μυκονου και των παρτυ και της γιουροβιζιον και γενικα ολων των μπουληδων και των κοκοτων που τρωγαν τα λεφτα που εκλεψε ο διεφθαρμενος μπαμπας απο το πολυτεχνειο σε λουι βιτον και σε Μ3......οποτε ο αγωνας συνεχιζεται ;) :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
συγγνωμη που θα σας το πω κυριε αλλα μας εχετε πρηξει τα αρχιδια

Τι επιχείρημα!!!!! Συγχαρητήρια.

δεν πατε σε καμια βουλη των λορδων?  :grin:

Είμαι ομοφυλοφιλοφοβικός και με τις λούκγρες που έχει εκεί μέσα... αντιλαμβάνεσθαι..

αφου δεν ειναι της παρουσης τοτε τι το πετας ρε ποντιφικα?

Μήπως είμαι ο μόνος που διαθέτω το Θάρρος;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μετα την γενια του πολυτεχνειου ομως πρεπει να παρει σειρα η γενια της ντισκο,της ροδας τσαντας και κοπανας,η γενια των κλαμπ και των ελληναδικων και η γενια της μυκονου και των παρτυ και της γιουροβιζιον και γενικα ολων τψν μπουληδων και των κοκοτων που τρωγαν τα λεφτα που εκλεψε ο διεφθαρμενος μπαμπας απο το πολυτεχνειο σε λουι βιτον και σε Μ3......οποτε ο αγωνας συνεχιζεται ;) :2funny:

γιατί παρακαλώ α μην ξεκινήσουμε από το τέλος .. οπως λέει και ο Οβελίξ είναι ποιό φρέσκοι και έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οπότε θακάνουν και πολύ μεγαλύτερο κακό... η δικιά μου γενιά σύντομα θα εγκαταλείψει τον μάταιο αυτό κόσμο από μόνη της..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μετα την γενια του πολυτεχνειου ομως πρεπει να παρει σειρα η γενια της ντισκο,της ροδας τσαντας και κοπανας,η γενια των κλαμπ και των ελληναδικων και η γενια της μυκονου και των παρτυ και της γιουροβιζιον και γενικα ολων των μπουληδων και των κοκοτων που τρωγαν τα λεφτα που εκλεψε ο διεφθαρμενος μπαμπας απο το πολυτεχνειο σε λουι βιτον και σε Μ3......οποτε ο αγωνας συνεχιζεται ;) :2funny:
Δεν βλέπω ποιος θα μείνει ζωντανός.... :rolleyes:

Εκτός από κάτι Λάκηδες!!! :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατί παρακαλώ α μην ξεκινήσουμε από το τέλος .. οπως λέει και ο Οβελίξ είναι ποιό φρέσκοι και έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οπότε θακάνουν και πολύ μεγαλύτερο κακό... η δικιά μου γενιά σύντομα θα εγκαταλείψει τον μάταιο αυτό κόσμο από μόνη της..
εγω ειμαι εκει μεταξυ ντισκο και ελληναδικου οποτε με βολευει...... ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
χέστηκα για την ηλικια των γονιών σου.. έχω γιό 22 χρονων και άμα γίνει σαν και σένα θα τον πετάξω από τον 5ο όροφο στον δρόμο και ας είναι 1.97 στο μπόι.. κλαψομούνηδες..

και όσο για το μουνί που μας πέταγε αν το ξαναβάλεις στο στόμα σου θα έχεις κακά ξεμπερδέματα παλιοαρχίδι...
Ηρέμησε μεγάλε δε το λέει για σένα. Το ότι πάρα πολλοί 50- 60 έχουν ασκήσει τι χειρότερη συμπεριφορά. Νεοπλουτισμός, λαμογιά, βόλεμα, καταστροφή της παραγωγικής βάσης κλπ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το χειροτερο κοματι της ελληνικης κοινωνιας αυτην την στιγμη ειναι η ελληνικη νεολαια και ο τροπος με τον οποιον τους μεγαλωσαν οι γονεις τους που ηταν της προηγουμενησ γεννιας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν δεν σε προλάβει ο εκτελεστής Λάκης κ ζεις μέχρι τότε!!! :boobies: :dancing: :2funny:

ρε παπάρα κάτι σαν το Λάκη και του συναφιού του θέλω δέκα στην καθησιά μου...

αντε από δώ σκατόφλωροι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ηρέμησε μεγάλε δε το λέει για σένα. Το ότι πάρα πολλοί 50- 60 έχουν ασκήσει τι χρειρότερη συμπεριφορά. Νεοπλουτισμός, λαμογιά, βόλεμα, κατασροφή της παραγωγικής βάσης κλπ
Οι περισσότεροι όμως όχι,ούτε οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Πασόκ δεν είναι βολεμένοι,απλά λοβοτομημένοι κ ας λέει ο Λάκης....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ηρέμησε μεγάλε δε το λέει για σένα. Το ότι πάρα πολλοί 50- 60 έχουν ασκήσει τι χειρότερη συμπεριφορά. Νεοπλουτισμός, λαμογιά, βόλεμα, καταστροφή της παραγωγικής βάσης κλπ

να προσέχει πως μιλάει και να μην γενικεύει...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε παπάρα κάτι σαν το Λάκη και του συναφιού του θέλω δέκα στην καθησιά μου...

αντε από δώ σκατόφλωροι...
Όχι ρε γεροπαπάρα δεν σε πιστεύω.... :2funny:

Σε έχει ο Λάκης,θα σε φάει για κυρίως πιάτο κ μετά θα φάει κ εμένα για γλυκάκι!!! :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όχι ρε γεροπαπάρα δεν σε πιστεύω.... :2funny:

Σε έχει ο Λάκης,θα σε φάει για κυρίως πιάτο κ μετά θα φάει κ εμένα για γλυκάκι!!! :2funny:

δεν θα σε φάει ο Λάκης .. εγώ θα σε φάω για μεζέ στο τσίπουρο... τον Λάκη θα τον έχω για κοψίδι..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ηρέμησε μεγάλε δε το λέει για σένα. Το ότι πάρα πολλοί 50- 60 έχουν ασκήσει τι χρειρότερη συμπεριφορά. Νεοπλουτισμός, λαμογιά, βόλεμα, κατασροφή της παραγωγικής βάσης κλπ
παντα ετσι ειναι ρε τυπε....η νεα γενια οικτιρει την προηγουμενη για καταστροφη των παντων και η παλια γενια κατηγορει τους νεους ειτε για ανεπροκοπους ειτε για αχαριστους μιας και αυτοι θυσιασαν τα παντα για τα παιδια τους....φαυλος κυκλος.....

επι της ουσιας δεν ειναι θεμα γενεων.....θεμα ατομικισμου και βολεματος προσωπικου και οικογενειοκρατικου περισσοτερο ειναι.....

οι βολεμενοι της γενιας του πολυτεχνειου που υπονοει ο λακης εχουν και σημερα βολεμενα τεκνα, πολυ απλα....οι μη βολεμενοι- και περισσοτεροι εξ αυτων ισως δεξιοι για ευνοητους λογους -εχουν μη βολεμενα και τα τεκνα τους εκτος απο αυτους που ειχαν περιουσιες λογω κοινωνικοικονομικης θεσης και που ετσι κι αλλιως με ολα τα κομματα και καθεστωτα περναν καλα....

Επισκέπτης
Αν υπάρχουν εδώ πέρα θαυμαστές των Λαλιώτηδων , Δαμανάκηδων , Μπίστηδων , Κωστόπουλων ,
Πρετεντέρηδων και λοιπών να φτιάξετε ένα fan club ....

Μόνο κατάλογο των περιουσιακών στοιχείων των ινδαλμάτων σας
δεν μπορείτε να φτιάξετε  ακόμη.

Τουλάχιστον μέχρι να βγολυν σκληροί δίσκοι χωρητικότητας>500 noavabytes ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το χειροτερο κοματι της ελληνικης κοινωνιας αυτην την στιγμη ειναι η ελληνικη νεολαια και ο τροπος με τον οποιον τους μεγαλωσαν οι γονεις τους που ηταν της προηγουμενησ γεννιας...
εσυ εχεις πραγματι ενα δικιο και αναφερεσαι στην ολοενα και επιτεινομενη μαλακοκαυλιαση που κυριαρχει στην νεοτερη γενια απο πλευρας αντρων και στο συνδρομο της μικρης πριγκιπισσας οσον αφορα τα θηλεα.....κοινως καναν τα παιδια λιγο μαλθακα και εξαρτωμενα απο τους γονεις στο καθετι......

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι βολεμενοι της γενιας του πολυτεχνειου που υπονοει ο λακης εχουν και σημερα βολεμενα τεκνα, πολυ απλα....οι μη βολεμενοι- και περισσοτεροι εξ αυτων ισως δεξιοι για ευνοητους λογους -εχουν μη βολεμενα και τα τεκνα τους εκτος απο αυτους που ειχαν περιουσιες λογω κοινωνικοικονομικης θεσης και που ετσι κι αλλιως με ολα τα κομματα και καθεστωτα περναν καλα....
To κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι δεν είναι βολεμένοι αλλά παρόλ'αυτά ΠΑΣΟΚ στηρίζουν... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom