alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Κατσε ρε συ, μπορει να θελει να εξαγορασει τα χρονια που κανει airsoft...Γιατί ρωτάτε; Έχετε υπηρετήσει είς τον ένδοξον Ελληνικόν (ή άλλον) Στρατόν;
Κατσε ρε συ, μπορει να θελει να εξαγορασει τα χρονια που κανει airsoft...Γιατί ρωτάτε; Έχετε υπηρετήσει είς τον ένδοξον Ελληνικόν (ή άλλον) Στρατόν;
Σωστα, αλλά νομιζω δεν ειναι ακριβως η απαντηση στην ερωτηση της.
Ναι βρε συ, άλλο αυτό.ακριβώς αυτή είναι .. με τον νέο νόμο πέρα από τα χρόνια υπηρεσίας για να συνταξιοδοτηθείς απαιτείται και όριο ηλικίας...
Κατσε ρε συ, μπορει να θελει να εξαγορασει τα χρονια που κανει airsoft...
Ναι βρε συ, άλλο αυτό.
Στα 55 πώς νιωθεις τραμουντανα?πάντως εμένα ο νέος νόμος με βόλεψε αφάνταστα... από εκεί που θα έβγαινα στα 63 σε σύνταξη με 35 χρόνια εργασίας τώρα θα βγώ στα 62 με 40 .. δηλαδή σε 6.5 χρονάκια (αν όλα πάνε καλά)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην σε ακουσει ο fffanatik.Ή μπορεί να είναι Ισραηλινή Πρακτόρισα.![]()
Στα 55 πώς νιωθεις τραμουντανα?
Σεξουαλικα εννοω.
Με ενδιαφερει για να δω πώς θα ειμαι σε 16 χρονια.
Στα 55 πώς νιωθεις τραμουντανα?
Σεξουαλικα εννοω.
Με ενδιαφερει για να δω πώς θα ειμαι σε 16 χρονια.
Δηλαδη εγω που δεν ειμαι ουτε 40 ακομη, ουτε φυσικα 50 και 60, κάηκα?Οταν ο αντρας εχει εμπειρια ειτε ειναι 40 ειτε 50 ειτε 60 ξερει να χειριστει την ορχηστρα!!
Οταν ο αντρας εχει εμπειρια ειτε ειναι 40 ειτε 50 ειτε 60 ξερει να χειριστει την ορχηστρα!!
μέχρι και με την γυναίκα μου (μετά από 22 χρόνια γάμου)...![]()
![]()
![]()
μιά χαρά.. ευνόητο είναι ότι δεν υπάρχουν οι αντοχές των 20, 30 ή ακόμη και 40 (έχουν αντικατασταθεί από εμπειρία) και έχω κατεβάσει ταχύτητες (προσέχουμε για να έχουμε) αλλά μπορώ να πω ότι αποδίδω αξιοπρεπέστατα .. ειδικά από τότε που έκοψα το τσιγάρο και ξανάρχισα το γυμανστήριο όλα πάνε καλά με τα υδραυλικά..
όλα πάνε καλά με τα υδραυλικά..
Οταν ο αντρας εχει εμπειρια ειτε ειναι 40 ειτε 50 ειτε 60 ξερει να χειριστει την ορχηστρα!!
δεν γνωριζω τι εμπειρια διαθετετε κυριε μου!Δηλαδη εγω που δεν ειμαι ουτε 40 ακομη, ουτε φυσικα 50 και 60, κάηκα?
Μπα. Ειμαι μικρουλης και απειρος εγω.δεν γνωριζω τι εμπειρια διαθετετε κυριε μου!
με αυτη τη φωτογραφια που εχεις βαλει παλι θα με κανεις να τον παιζω για παρτη σου και δεν κανει δεν ημαστε παιδια πιαδεν γνωριζω τι εμπειρια διαθετετε κυριε μου!
Α τωωωωωωωωωρα θα ξεκινησεις?με αυτη τη φωτογραφια που εχεις βαλει παλι θα με κανεις να τον παιζω για παρτη σου και δεν κανει δεν ημαστε παιδια πια