Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Επισκέπτης
Αν είναι οι άλλοι εκπαιδευμένοι στρατιωτικοί λες να τους αιφνιδιάσεις;;; :cheesy:
Και αααν τους αιφνιαδιάσεις λες να τραπούν σε φυγή μόλις σκοτώσεις 1-2 ή να σε γαζώσουν;;;;
Και τελικά ως νεκρός τί κερδίζεις;;;

Αν μπουν οι τούρκοι, δηλαδή πιστεύεις ότι θα τους περιμένουμε ξάπλα στον καναπέ,
με τα παιδιά αγκαλιά , βλέποντας τηλεόραση και πίνοντας ουίσκι;;;
Αν έμπαιναν τούρκοι, κατευθείαν φευγιό από αθήνα.
Πάμε χωριά.
Εκεί τις κυνηγετικές στολές παραλαγής όλοι,
έχω τακίμι πάνω από 20 άτομοι, όλοι με υπηρεσία σε ειδικές δυνάμεις, σκοπευτές κτλ.
Με τα κυνηγετικά θα πάμε πριν ζυγώσουν οι τούρκοι μέχρι την πλησιέστερη αποθήκη της ΜΑΥ.
Οπότε φέυγοντας από εκει , θα έχουμε πολύ παραπάνω από τα κυνηγετικά ....

κι ας έρθουν τα τουρκάκια ....

Ο Αρκάν πως ξεκίνησε νομίζεις;;;;
Και πόσα γιαχαμπίμπικα κωλαράκια γάμησε ...

mak22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η γάγγραινα που τρώει την κοινωνία είναι οι πολιτικοί και οι υποστηρικτές τους.
αυτοί κατάντησαν έτσι όχι μόνο το στρατό αλλά και όλη την ελλάδα και κάθε δομικό κρίκο της κοινωνίας.
κρέμασμα σε όλους αυτούς τους πούστηδες που υποστηρίζουν αυτή την κατάσταση

Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι τα πράγματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν μπουν οι τούρκοι, δηλαδή πιστεύεις ότι θα τους περιμένουμε ξάπλα στον καναπέ,
με τα παιδιά αγκαλιά , βλέποντας τηλεόραση και πίνοντας ουίσκι;;;
Αν έμπαιναν τούρκοι, κατευθείαν φευγιό από αθήνα.
Πάμε χωριά.
Εκεί τις κυνηγετικές στολές παραλαγής όλοι,
έχω τακίμι πάνω από 20 άτομοι, όλοι με υπηρεσία σε ειδικές δυνάμεις, σκοπευτές κτλ.
Με τα κυνηγετικά θα πάμε πριν ζυγώσουν οι τούρκοι μέχρι την πλησιέστερη αποθήκη της ΜΑΥ.
Οπότε φέυγοντας από εκει , θα έχουμε πολύ παραπάνω από τα κυνηγετικά ....

κι ας έρθουν τα τουρκάκια ....

Ο Αρκάν πως ξεκίνησε νομίζεις;;;;
Και πόσα γιαχαμπίμπικα κωλαράκια γάμησε ...

Φιλε πηγαινε για τους Τυουρκους εσυ....

εγω θα φυγω βουρ για Πατρα να βρω κανα καραβι να μπαρκαρω  :2funny: :2funny: :2funny:

και αντε γεια θα τα ακουω απο το ραδιοφωνο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η γάγγραινα που τρώει την κοινωνία είναι οι πολιτικοί και οι υποστηρικτές τους.
αυτοί κατάντησαν έτσι όχι μόνο το στρατό αλλά και όλη την ελλάδα και κάθε δομικό κρίκο της κοινωνίας.
κρέμασμα σε όλους αυτούς τους πούστηδες που υποστηρίζουν αυτή την κατάσταση
Δηλαδή κρεμάλα σε 7.044.479εκ που ψηφίζουν.

Ωραίες κ δημοκρατικές λύσεις.... :cheesy:

Μετά;;;;

Επισκέπτης
Αντέ εσύ ίσως σκοτώσεις 2-3....μετά πάπαπαλα τέλος...τα ραδίκια ανάποδα.
Τί θα κερδίσεις ως ένας ανώνυμος νεκρός στο ''πεδίο'' της μάχης;;;

Καλύτερα νεκρός, αφού "πάρω μαζί μου" 10 από δαύτους,
παρά όπως ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΟΤΑΡΑΣ το 1453 και οι γιοί του ...

Προτιμάτε την τύχη του Λουκά Νοταρά το 1453 ή του μικρού του ιού;;;;;;;;;;;;;
Πείτε κύριοι ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
βΡΕ ΣΕ Καλο σου αποψε

θα βλεπω εφιαλτες αποψε με τον ΝΟΤΑΡΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καλύτερα νεκρός, αφού "πάρω μαζί μου" 10 από δαύτους,
παρά όπως ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΟΤΑΡΑΣ το 1453 και οι γιοί του ...

Προτιμάτε την τύχη του Λουκά Νοταρά το 1453 ή του μικρού του ιού;;;;;;;;;;;;;
Πείτε κύριοι ...

Τη θυμάμαι την ιστορία του Αρτέμη Μάτσα του 1453.Είδες όμως ο Μωάμεθ ο Β που ο τύπος πήγε να τον γλυκάνει με τον κρυμμένο θυσαυρό του του λέει εσύ ρε προδότη δε βοηθησες τη χώρα σου με αυτά και τα κράτησες να κερδίσεις την εύννοια μου.Και τον κανόνισε μετά και αυτόν και την οικογένειά του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τη θυμάμαι την ιστορία του Αρτέμη Μάτσα του 1453.Είδες όμως ο Μωάμεθ ο Β που ο τύπος πήγε να τον γλυκάνει με τον κρυμμένο θυσαυρό του του λέει εσύ ρε προδότη δε βοηθησες τη χώρα σου με αυτά και τα κράτησες να κερδίσεις την εύννοια μου.Και τον κανόνισε μετά και αυτόν και την οικογένειά του.
Εεε γιάυτό όχι προδότης,φυγάς....με το πρώτο αεροπλάνο,καράβι,τραίνο δρόμο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Μετά;;;;
οι δημοκρατικές λύσεις των 7κάτι εκατομμυρίων  μας έφεραν εδώ και οι δημοκρατικές λύσεις των υπόλοιπων 3κάτι θα μας ξεμπλέξουν.

το μετά τι σε ενδιαφέρει, εσύ θα έχεις γίνει ήδη τροφή για τα σκουλήκια.

Επισκέπτης
Φιλε πηγαινε για τους Τυουρκους εσυ....

Μεταξύ των χρημάτων του Νιάρχουν , του Ωνάση , των Σαούντ και  του Καντάφι
και αυτής της δόξας,
θα προτιμούσα σαφώς τη δεύτερη.
Κοίτα τις φωτό.
Έλληνες στρατιώτες το 1940.
Πάνε να πολεμήσουν τους Ιταλούς.
Αναλογία 1:8 στην καλύτερη.
Με κακό οπλισμό.
Χωρίς αεροπλάνα.

[size=13pt]ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΤΟΛΕΣ & ΚΑΛΤΣΕΣ ....[/size]

Κι όμως ... [size=19pt]ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ !!!!![/size]

http://[URL unfurl="true"]www.tideon.org/content/History/Epos1940/Photo/Part15/Xamogelo_Sta_Xeili.jpg[/img[/URL]]

[img]http://tasosgem.com/wp-content/uploads/2010/10/Hellene-1940-1.jpg
Μάλλον σκοτώθηκε.
Μάλλον δεν γύρισε ποτέ.
Κι όμως ,
[size=20pt] πάει χαμογελώντας.[/size]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι δημοκρατικές λύσεις των 7κάτι εκατομμυρίων   μας έφεραν εδώ και οι δημοκρατικές λύσεις των υπόλοιπων 3κάτι θα μας ξεμπλέξουν.

το μετά τι σε ενδιαφέρει, εσύ θα έχεις γίνει ήδη τροφή για τα σκουλήκια.
Οι κρεμάλες κ οι εκτελέσεις 7κάτι εκ. είναι δημοκρατική λύση εεε;;;; :cheesy:

Δημοκράτη μου εσύ!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

hitler_and_stalin_1192.jpg

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Μετά;;;;

Δεν μπορείς να σκοτώσεις αυτόν που ψηφίζει επειδή είναι μαλάκας.Μπορείς όμως τον αποδεδειγμένα αλήτη και προδότη δηλαδή τον Γιώργο Παπανδρέου,τον παπακωσταντίνου,τον Πάγκαλο,το Βενιζέλο και τον Σημίτη και όλους της αλητοπαρέας του τότε να τους καταδικάσεις σε θάνατο τόσο φρικτό και δημόσιο που θα κάνει τον επόμενο να σκεφτεί πολύ όχι αν θελήσει να γίνει Πρωθυπουργός ή Υπουργός αλλα αν θέλει να γίνει βουλευτής.

Επισκέπτης
να τους καταδικάσεις σε θάνατο τόσο φρικτό και δημόσιο που θα κάνει τον επόμενο να σκεφτεί πολύ όχι αν θελήσει να γίνει Πρωθυπουργός ή Υπουργός αλλα αν θέλει να γίνει βουλευτής.

Ο θανατος δεν χρειάζεται να είναι φρικτός.
Αρκεί η εκτέλεση, αυτή καθεαυτή.
Είμαστε ανώτερη φύλή ως έλληνες.
Δεν είναι δυνατόν να γδέρνουμε άτομα ή να τα παλουκώνουμε ,
όπως οι υπάνθρωποι τούρκοι.
Το εκτελεστικό απόσπασπα ή η αγχόνη με καταπακτή (γρήγορη) αρκούν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν μπορείς να σκοτώσεις αυτόν που ψηφίζει επειδή είναι μαλάκας.Μπορείς όμως τον αποδεδειγμένα αλήτη και προδότη δηλαδή τον Γιώργο Παπανδρέου,τον παπακωσταντίνου,τον Πάγκαλο,το Βενιζέλο και τον Σημίτη και όλους της αλητοπαρέας του τότε να τους καταδικάσεις σε θάνατο τόσο φρικτό και δημόσιο που θα κάνει τον επόμενο να σκεφτεί πολύ όχι αν θελήσει να γίνει Πρωθυπουργός ή Υπουργός αλλα αν θέλει να γίνει βουλευτής.
Ντάξει,εσύ είσαι πιο δημοκράτης από τον Τσολιά,σε παραδέχομαι,σου βγάζω το καπέλο!!! :sunglasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οι κρεμάλες κ οι εκτελέσεις 7κάτι εκ. είναι δημοκρατική λύση εεε;;;; :cheesy:

Δημοκράτη μου εσύ!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
αυτό κατάλαβες; :jerking: ο χριστός και η μαλακία, μαλάκας να προσπαθεί να γίνει πιο μαλάκας μόνο εδώ μέσα θα δεις.

Δεν μπορείς να σκοτώσεις αυτόν που 1)ψηφίζει επειδή είναι μαλάκας.2) Μπορείς όμως τον αποδεδειγμένα αλήτη και προδότη δηλαδή τον Γιώργο Παπανδρέου,τον παπακωσταντίνου,τον Πάγκαλο,το Βενιζέλο και τον Σημίτη και όλους της αλητοπαρέας του τότε να τους καταδικάσεις σε θάνατο τόσο φρικτό και δημόσιο που θα κάνει τον επόμενο να σκεφτεί πολύ όχι αν θελήσει να γίνει Πρωθυπουργός ή Υπουργός αλλα αν θέλει να γίνει βουλευτής.
1) ή αλλιώς συνεργός
2) έλα όμως που δεν μπορείς ούτε να τον αγγίξεις γιατί καταλύσεις το φοβερό δημοκρατικό πολίτευμα που έχουμε. Θα μου πεις ότι υπάρχει και η δικαιοσύνη, αλλά είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι με βάση τους νόμους είναι νόμιμος(και "ηθικός")

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτό κατάλαβες; :jerking: ο χριστός και η μαλακία, μαλάκας να προσπαθεί να γίνει πιο μαλάκας μόνο εδώ μέσα θα δεις.

1) ή αλλιώς συνεργός
2) έλα όμως που δεν μπορείς ούτε να τον αγγίξεις γιατί καταλύσεις το φοβερό δημοκρατικό πολίτευμα που έχουμε. Θα μου πεις ότι υπάρχει και η δικαιοσύνη, αλλά είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι με βάση τους νόμους είναι νόμιμος(και "ηθικός")
Τώρα από όλο αυτό τί να καταλάβω πες μου του χαζού... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Απλά όσο μπορείς... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Κρεμάλες γράφεις παραπάνω κ εκτελέσεις σε όσους υποστηρίζουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα(είναι 7εκ κάτι αυτοί που ψηφίζουν οι ''συνεργοί'' - 300 μέσα στην βουλή).

Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι μισείς-σιχαίνεσαι την αριστερά κ κάθε υποστηρικτή της,τίποτε άλλο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λοιπόν σας καληνυχτίζω γιατί αύριο έχω καφέ με κάτι συντρόφια.... :grin:

venceremos,χάρηκα που τα είπαμε κ απόψε-πολύ ευχάριστη η παρέα σας(για εσάς δεν ξέρω)!!! :cheesy:

mak22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για να συνεχίσω λοιπόν και αυτά που έγραψα στις προηγούμενες απαντήσεις.Σκέψου τον 20-25άρη που την σημερινή εποχή παρατάει τη δουλειά του(όπως εγώ) και πηγαίνει στο στρατό οπού επι 9 μήνες ουσιαστικά δεν μαθαίνει κάτι που να δικαιολογεί την θητεία αυτή και όταν απολύεται  ψάχνει για δουλειά (όπως εγώ) και δεν βρίσκει.Πήγαινε πες του λοιπόν γιατί έχει αρνητική άποψη για τον στρατό.Το κερασάκι στην τούρτα είναι βέβαια όταν πιάνεις τέτοια κουβέντα με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας  και σου λένε ότι εμείς κάναμε 2 χρόνια φαντάροι κτλ.Δεν λένε όμως ότι πολλοί απο αυτούς δεν είχανε τελειώσει ούτε το δημοτικό και δουλειές βρίσκανε.Δεν λένε ότι πολλοί απο αυτούς  χώθηκαν στο δημόσιο και βολευτήκανε.Αλλά δυστυχώς ο ΄Ελληνας αυτός είναι.Σου λέει έφαγα εγώ γαμήσι στο στρατό ,να φάνε και οι υπόλοιπες γενιές.Δεν καταλαβαίνει ότι οι εποχές και οι ανάγκες αλλάζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom