Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγώ με τον δίκαννο θα βγω και εσύ με τον κώλο, να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.

άμα γίνει πόλεμος και έρθει να σε σφάξει ο άλλος τι θα του πεις; είμαι αντιρρησίας συνείδησης ή επειδή είσαι μπουχέσας με πολιτική ιδεολογία νομίζεις ότι δεν θα στην φυτέψει στο κεφάλι.

αλλά κάτι τέτοια νούμερα πιστεύουν σε αυτά που λένε κάτι τσιπραίοι και λοιποί πολιτικοί που μόλις μυριστούν πόλεμο την κάνουν για άλλες πολιτίες... δηλαδή αρχίδια μάγκες και λούγκρες του ελέους.
Καλά...τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλααααααααα!!! :cheesy:

Αλλά κ να το δεχτώ ότι θα γίνει όπως τα λες....νεκροί κ οι δύο θα πέσουμε...έχεις κάποιο παραπάνω κέρδος εσύ;;;;

Και να σκοτώσεις 2 ή 3 ας πούμε,ποιο το νόημα;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν και διαβάζω αρκετό καιρό διάφορα θέματα του forum θα γράψω για πρώτη φορά εδώ μιας και πριν 2-3 μήνες απολύθηκα.Δυστυχώς αυτό που παρατηρώ(γενικά όχι μόνο εδώ) ότι οι περισσότερες απόψεις είναι ακραίες.Στη θητεία μου λόγω ειδηκότητας πέρασα απο 5 στρατόπεδα.Άλλα μαύρα άλλα κυριλέ και λόγω κατ'εξαίρεσης μετάθεσης στο 5μηνο σε ένα απο τα πιο βυσματικά στρατόπεδα.Πιστεύω ότι έχω λοιπον μια ολοκληρωμένη εικόνα.Εκπαίδευση σχεδόν ανύπαρκτη και full αγγαρείες και χαζές υπηρεσίες.Οι ίδιοι οι μονιμάδες που και καλά μας έκαναν εκπαίδευση μας έλεγαν ότι λόγω των ΕΠΟΠ με εμάς δεν πολύ-ασχολούνται και απλά υπάρχουμε για να κάνουμε τα σκοπέτα και τις καθαριότητες μέσα στο στρατόπεδο.Μάλιστα η ειδικότητα μου θεωρείται απο τις πλέον μάχιμες (εκτός ειδικών δυνάμεων).Σε περίπτωση πολέμου λοιπόν απο την στιγμή που ο στρατιώτης δεν έχει εκπαιδευτεί σωστά η ειδικότητα του πάει περίπατο.Το μόνο που μαθαίνεις είναι να λύνεις το όπλο.Τίποτα άλλο.Όλα αυτά που διαβάζω και ακούω απο πολλούς ότι ο στρατός είναι σχόλειο,για εμένα είναι αστεία.Επειδή εδώ και αρκετά χρόνια τον περισσότερο καιρό μένω μόνος μου,δεν περίμενα απο το στρατό να μου μάθει να σφουγαρίζω,να πλένω τα ρούχα μου κτλ.Ενός ανθρώπου που έχει μάθει να ζει μόνος του και έχει δουλέψει,ο στρατός με την συγκεκριμένη μορφή που έχει  δεν του προσφέρει τίποτα αντιθέτως του βάζει φρένο σε πολλά πράγματα.Δεν είμαι αντίθετος με τον στρατό,αλλά με την σημερινή του μορφή είμαι 100%.Θα έγραφα παραπάνω πράγματα αλλά επειδή έχω γράψει αρκετά σταματάω εδώ.Αν γίνει σοβαρή συζήτηση και όχι το χάλι που διάβασα στις  2-3 τελευταίες σελίδες,ευχαρίστως να ξανα απαντήσω για να γράψω και τα υπόλοιπα που ήθελα

ελα ντε φιλε μου

εγω το ειπα και στον κοκολονγκο

οτι δεν σε κανει ο στρατος αντρα ή φλωρο

αν εγω εχω περασει τα χειροτερα και εχω επιβιωσει τι να μου πει ο στρατος

απο την ζωη του.. παρολαυτα δεν συμφωνω με τους γιωταδες ειναι μαλακια να αποφευγεις

τον στρατο... γιατι δεν ειναι κατι το τρομερο... θα παω και θα γουσταρω κιολας και οποιος

σου πει τιποτα του κοβεις και τον αερα δινοντας του να καταλαβει πως δεν εισαι για καζουριτσες και ολα οκ

απλα βιαζοντε ... εγω ειπα απλα την γνωμη μου... αλλα στρατο θελω να παω.  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν οι σμυρνιοί το 1922 είχαν από ένα δίκανο
θα γαμούσαν πολλά τουρκάκια.
Οι τούρκοι άτακτοι που τους ξεκλήρισαν τι νομίζεις ότι είχαν;;;
Οι πανίσχρυοι φρίτσηδες έκαναν 40 μερες να πάρουν την κρήτη,
με τους κρητικούς αφοπλισμένους από το μεταξά.
Και να γαμούσαν πολλά τουρκάκια πάλι νεκροί θα έπεφταν τελικά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Οπως ειπε κ ο (8ειος) Carville 'I used to think that if there was reincarnation, I wanted to come back as the president or the pope or as a .400 baseball hitter. But now I would like to come back as the bond market. You can intimidate everybody.'

με 90Τ outstanding, οι Sayeret μπατλερ της PIMCO  :grin:

Εεεεε καλά.
Αυτό δεν είναι τίποτε.
Ο Woody Allen είχε πει: "Αν πίστευα στην μετεψύγχωση θα ήθελα να επέστρεφα σαν το πουλί του Warren Beatty"

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν έχουν όλοι σπίτι από ένα λειόκανο και 300 φυσίγγια
με σκαγια νούμερο 1 και ξέρουν να το δουλεύουν κάνουν τρελή ζημιά.
Εκτός από το bou μήπως παίζεις κ τίποτα πολεμικά παιχνίδια στο pc σου;;; :rolleyes:

Call-Of-Dutty-Black-Ops.jpeg

Επισκέπτης
Αλλά κ να το δεχτώ ότι θα γίνει όπως τα λες....νεκροί κ οι δύο θα πέσουμε...έχεις κάποιο παραπάνω κέρδος εσύ;;;;

Το ίδιο είναι να πεσεις σαν σφαγμένο κοτόπουλο
και το ίδιο να έχεις πάρει 2-3 στο λαιμό σου;;;
Άσε που όταν στην πέσουν 20
και να είναι σίγουρο ότι θα σε φάνε,
αν έχεις 2 φυσίγγια στο δίκανο μέσα
και ξέρουν ότι πριν σε φάνε
2 θα φάνε χώμα ....
κανείς από τους 20 δεν θα θέλει να είναι ο 1 από τους 2 ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλά...τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλααααααααα!!! :cheesy:

έμπα σπίτι μου βράδυ και ακάλεστος να δεις τα μεγάλα τα λόγια.

από 2-3 να σκοτώσει ο κάθε ένας....

Υ.Γ. ξέχασα να σου πω ότι εσύ θα είσαι και νεκρός και ξεκωλιασμένος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το ίδιο είναι να πεσεις σαν σφαγμένο κοτόπουλο
και το ίδιο να έχεις πάρει 2-3 στο λαιμό σου;;;
Άσε που όταν στην πέσουν 20
και να είναι σίγουρο ότι θα σε φάνε,
αν έχεις 2 φυσίγγια στο δίκανο μέσα
και ξέρουν ότι πριν σε φάνε
2 θα φάνε χώμα ....
κανείς από τους 20 δεν θα θέλει να είναι ο 1 από τους 2 ...
έμπα σπίτι μου βράδυ και ακάλεστος να δεις τα μεγάλα τα λόγια.

από 2-3 να σκοτώσει ο κάθε ένας....
Παλικάρια δεν θα μπω εγώ ή κάποιος τυχαίος,για τούρκους στρατιώτες εκπαιδευμένους μιλάμε!!! :cheesy:

Γιουουουχουουου!!!

Επισκέπτης
Εκτός από το bou μήπως παίζεις κ τίποτα πολεμικά παιχνίδια στο pc σου;;;

Αμφισβητείς την αξία ενός 7σφαιρου λειόκανου με κάνη κύλινδρο
και φυσίγγια με σκάγια νούμερο 1 , 0 , 00 ;;;;;;;;
Ρώτα όπου θέλεις, όποιον θέλεις.
Κάνει τρελή ζημιά.
Ας έχουν οι άλλοι ό,τι θέλουν.

mak22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για μένα ο στρατός δεν έπρεπε να είναι παραπάνω απο 2-3 μήνες.Με σωστή εκπαίδευση πάνω σε όπλα και στην ειδικότητα σου.Όλα τ άλλα είναι να ΄χαμε να λέγαμε.Έγραψα και στην προηγούμενη απάντηση για χαζές υπηρεσίες.Σε 5 στρατόπεδα πήγα,οι περισσότερες υπηρεσίες ήταν χαζές.Με κάμερες με 1002 και πάλι να έχουμε 300 σκοπιές σε κάθε στρατόπεδο τα οποία πολλά απο αυτά δεν χρειάζεται να απασχολούν τόσα άτομα(τα οποία μάλιστα έχουν και ελάχιστη εκπαίδευση).Αλλά λιγότερα άτομα-στρατόπεδα,λιγότεροι γαλονάδες να μασάνε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάνει τρελή ζημιά.
Αν είναι οι άλλοι εκπαιδευμένοι στρατιωτικοί λες να τους αιφνιδιάσεις;;; :cheesy:

Και αααν τους αιφνιαδιάσεις λες να τραπούν σε φυγή μόλις σκοτώσεις 1-2 ή να σε γαζώσουν;;;; :grin:

Αυτά γράψατε μέσες-άκρες παραπάνω....

Και τελικά ως νεκρός τί κερδίζεις;;;

Επισκέπτης
Παλικάρια δεν θα μπω εγώ ή κάποιος τυχαίος,για τούρκους στρατιώτες εκπαιδευμένους μιλάμε!!!

Γιατί εμείς τι είμαστες ρε;;;;;;;;;
Μην κοιτας εσύ που είσαι Ι5 .
Εγώ 19 χρονών ήμουν στα ΟΥΚ.
Τι μας πέρασες;
Για πουστρες;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι μας πέρασες;
Για πουστρες;;;
Αντέ εσύ ίσως σκοτώσεις 2-3....μετά πάπαπαλα τέλος...τα ραδίκια ανάποδα.

Τί θα κερδίσεις ως ένας ανώνυμος νεκρός στο ''πεδίο'' της μάχης;;;

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κάνει τρελή ζημιά.

Κοίτα καρδιά εχεις και την τρέλα όπως φαίνεται.Όμως ρε φίλε σοβαρά δεν είναι Α Παγκόσμιος Πόλεμος..Τι να σου κάνει η καραμπίνα με τα σκάγια που σκορπίζουν και σκοτώνουν ελέφαντα;;Αυτοί δηλαδή θα σε δουν με το τουφέκι και σε ένδειξη σεβασμού θα αφήσουν κάτω το sniper,τις χειροβομβίδες,το M5 και θα πάρουν κι αυτοι ένα τουφέκι;Δεν παίζει φίλε..Αν περάσουν και τους τελευταίους στρατιώτες το μόνο που μένει είναι να τρέξεις να σωθείς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι μας πέρασες;
Για πουστρες;;;

ναι φιλε επειδη εισαι στα ΟΥΚ εσυ

εισαι μεγαλος γαμιας...

κατσε να φυλαξω τον κωλο μου

γιατι φαινεσαι επικυνδινος

μπρρρρρ   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για μένα ο στρατός δεν έπρεπε να είναι παραπάνω απο 2-3 μήνες.Με σωστή εκπαίδευση πάνω σε όπλα και στην ειδικότητα σου.Όλα τ άλλα είναι να ΄χαμε να λέγαμε.Έγραψα και στην προηγούμενη απάντηση για χαζές υπηρεσίες.Σε 5 στρατόπεδα πήγα,οι περισσότερες υπηρεσίες ήταν χαζές.Με κάμερες με 1002 και πάλι να έχουμε 300 σκοπιές σε κάθε στρατόπεδο τα οποία πολλά απο αυτά δεν χρειάζεται να απασχολούν τόσα άτομα(τα οποία μάλιστα έχουν και ελάχιστη εκπαίδευση).Αλλά λιγότερα άτομα-στρατόπεδα,λιγότεροι γαλονάδες να μασάνε.
η γάγγραινα που τρώει την κοινωνία είναι οι πολιτικοί και οι υποστηρικτές τους.
αυτοί κατάντησαν έτσι όχι μόνο το στρατό αλλά και όλη την ελλάδα και κάθε δομικό κρίκο της κοινωνίας.
κρέμασμα σε όλους αυτούς τους πούστηδες που υποστηρίζουν αυτή την κατάσταση

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κοίτα καρδιά εχεις και την τρέλα όπως φαίνεται.Όμως ρε φίλε σοβαρά δεν είναι Α Παγκόσμιος Πόλεμος..Τι να σου κάνει η καραμπίνα με τα σκάγια που σκορπίζουν και σκοτώνουν ελέφαντα;;Αυτοί δηλαδή θα σε δουν με το τουφέκι και σε ένδειξη σεβασμού θα αφήσουν κάτω το sniper,τις χειροβομβίδες,το M5 και θα πάρουν κι αυτοι ένα τουφέκι;Δεν παίζει φίλε..Αν περάσουν και τους τελευταίους στρατιώτες το μόνο που μένει είναι να τρέξεις να σωθείς
Ρε θα κάτσουν να κάνουν ηρωική αντίσταση τα παλικάρια....σε περακαλώ δείξε λίγο σεβασμό!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom