Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
απλά και νέτα, άμα δεν μπει ο τούρκος στο σπίτι να του γαμήσει το σόι καμιά νύχτα δεν αλλάζει άποψη ο άνθρωπας για το στρατό, πως να το κάνουμε.
Αν δεν είχες Ευρωπαίους κ Αμερικανούς στα Ίμια πιθανόν Τούρκικα θα μιλούσαμε τώρα.Ναι θα βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι όπως βοήθησαν με τα Ίμια και όπως βοήθησαν το 1974 που άνανδρα η Τουρκία σκότωνε αβέρτα και έκανε όλα τα εγκλήματα.Και είδαμε και πώς βοήθησαν 40 χρόνια τώρα που με το έτσι θέλω η Τουρκία κατέχει παράνομα τη μισή Κύπρο ενάντια στο διεθνές δίκαιο
Πάντως αν μπει δεν θα μπει μόνο στο δικό μου!!!απλά και νέτα, άμα δεν μπει ο τούρκος στο σπίτι να του γαμήσει το σόι καμιά νύχτα δεν αλλάζει άποψη ο άνθρωπας για το στρατό, πως να το κάνουμε.
Λάκη στην Ελλάδα δεν θα είχαν νοίκι;;;
ή θα ήταν μάγκες αν μένανε με τους γονείς;;;
Τα νεαρά 20-25χρονά φαντάρια μη ικανά να σκοτώσουν κ να σκοτωθούν δεν έχουν λόγο ύπαρξης κ νομίζω είναι δεδομένο αυτό.
Μόνος σου άλλωστε είπες ότι αποκλείεται ανοικτός πόλεμος,ίσως κάποιο περιστατικό τύπου Ίμια.
Εκεί δεν βοηθήσαν κ ούτε μπορούσαν τα φανταράκια μας που υπηρετούν την μαμά πατρίδα...εδώ οι επαγγελματίες κ τα σκατώσαν με αποτέλεσμα 3 νεκρούς.
Πρώτον δεν είναι στα αρχίδια μου για καμία ζωή που χάνεται(δικό σου συμπέρασμα που δεν στηρίζεται πουθενά).
Σημαντική παρένθεση:Αστυνομικός,πυροσβέστης,στρατιώτης είναι σε μία δουλειά που μπορεί να συμβεί κ το ξέρει.
Δεν ξέρω ρε μάγκα αν είχαν και τι θα είχαν.
Αυτό που ξέρω, είναι ότι ζευγάρια στην Ελλάδα που παίρνει ο καθένας 1000€ - 1200€
είναι πιο χορτάτα, πιο κυριλέ και πιο ακομπλεξάριστα από
τα ληγούρια της Αγγλίας, τους κομπιουτεράδες υπαλλήλους κινέζων
κι ας παίρνουν 2500€ το μήνα.
Στην Ελλάδα τα ζευγάρια των 1000€ - 1200€ ειναι καλοταισμένα,σουλουπωμένα
και δεν βρίζουν την ελλάδα.
Οι άλλοι είναι λέτσοι, βρωμιάρηδες, πειναλαίοι , ληγούρια,
βρωμάει το στόμα τους και είναι γεμάτοι κόμπλεξ.
Τους φταίει ο θεός , η ελλάδα , ο καπιταλισμός , η μοναρχία,
ΟΙ ΗΠΑ , ο βασιλιάς , η χούντα , οι πάντες,
εκτός από το ότι γεννηθηκαν μαλάκες από φτωχά @@.
εγώ τον κώλο μου τον φυλάω και πάντα θα τον φυλάω, τα λοιπά γιωτόμπαλα ας προσέχουν.Πάντως αν μπει δεν θα μπει μόνο στο δικό μου!!!![]()
απλά και νέτα, άμα δεν μπει ο τούρκος στο σπίτι να του γαμήσει το σόι καμιά νύχτα δεν αλλάζει άποψη ο άνθρωπας για το στρατό, πως να το κάνουμε.
Ποια είναι αυτά τα γεγονότα;;;τα γεγονοτα δειχνουν για πιθνοτητα πολυ πιο σοβαρου περιστατικου απο αυτο των ΙΜΙΩΝ.
Καλά,ας έρθουν τα μεμέτια από δίπλα κ συ βγες με το δίκανο να τρομάξουν κ να φύγουν....εγώ τον κώλο μου τον φυλάω και πάντα θα τον φυλάω, τα λοιπά γιωτόμπαλα ας προσέχουν.
Στην Αγγλια αν εισαι καλος σε 10 χρονια μπορει να χεις φτασει και το 5000αρο το μηνα.
Και να χαλας τα 2000 οποτε θα σου μενουν τα 3...
Όταν περνάς κάτι στο ντούκου εκτός από στα αρχίδια σου σημαίνει κ ό,τι η απάντηση είναι αυτονόητη.ειδα οτι το περασες στο ντουκου οταν μου απαντουσες και αυτο ορθα υπεθεσα.
Μα και στα 45 τέτοιοι μαλάκες,
κομπιουτεράδες υπαλληλοι κινέζων στην αγγλία
ακόμη κι αν παίρνουν 5000€ ή 6000€ το μήνα (παραπάνω με τίποτε)
πάλι ληγούρια και μαλάκες είναι και κομπλεξάρες
και βρίζουν την ελλάδα.
Και έρχονται εδώ , να τους φιλοξενήσουν τσάμπα
οι φτωχοί έλληνες των 1500€ το μήνα
και να τους κεράσουν κανένα σουβλάκι και μπύρα!!!!!!
Ίσα τα μουνιά.
Γουστάρω πάντως τρελά να αλλάζω πτήσεις αγγλία-γερμανία-βέλγιο
που έχει τέτοια μουνόπανα να τα πηγαίνω πίπα-κώλο.
Η γυναίκα μου έχει πάθει φοβία,
όποτε βολτάρουμε στα αεροδρόμια,
γιατί ξέρω ότι τους ψάχνω!!! Είναι οι αγαπημένοι μου !!!!!!!
Γουστάρω !!!!!!!
Μέσα είσαι....Ο ελληνικός στρατός όσο μεγάλος κι αν ήταν,ακομα και αν είχε τα τελευταία όπλα πάλι δεν θα είχε αποτέλεσμα.Το στρατό δεν τον κάνουν μόνο η εκπαίδευση και ο οπλισμός.Είναι η καρδιά και η αγαπη για την κοινωνία και τη χώρα που ζεις.Με τα καμώματα των κυβερνήσεων ειδικά μετά το Σκάνδαλο Κοσκωτά και ειδικά με τις βρωμιές του Σημίτη του Γιωργου και του Κραμανλή,αλλά ειδικά με τα καμώματα του Γιώργου και λοιπών κατάφεραν να κάνουν τους Έλληνες να μισήσουν τη χώρα τους.
Ποιος νομίζετε θα σταθεί να πολεμήσει;Ποιος αλήθεια σήμερα θα ήταν διατεθημένος να πεθάνει για την πατρίδα του;Ο κανένας..
Ποια είναι αυτά τα γεγονότα;;;
Παραβιάσεις στον εναέριο χώρο που γίνονται εδώ κ 20-30 χρόνια;;;Καλά,ας έρθουν τα μεμέτια από δίπλα κ συ βγες με το δίκανο να τρομάξουν κ να φύγουν....![]()
εγώ με τον δίκαννο θα βγω και εσύ με τον κώλο, να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.Καλά,ας έρθουν τα μεμέτια από δίπλα κ συ βγες με το δίκανο να τρομάξουν κ να φύγουν....![]()
Καλά,ας έρθουν τα μεμέτια από δίπλα κ συ βγες με το δίκανο να τρομάξουν κ να φύγουν...