Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
arcans γιαα συμμαζεψου λιγο, αρουραιε...
Αν δεν ξερεις τι παιζει μην μιλας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα ειπες ρε αρουραιο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποντικι θα πηξεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα γαμησια φιλιπινεζαααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα ειπες ρε αρουραιο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποντικι θα πηξεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα γαμησια φιλιπινεζαααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου μαλακισμενο
λαμογιοοοοοο.Οσον αφορα τα<< καλα γαμησια>> σ ευχαριστω,ελπιζω να τα παμε καλα απο γαμιστικη.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Επειτα απο ερευνα μου στο internet
ΛΑΤΕΘ σημαινει ΛΟΧΟΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειτα απο ερευνα μου στο internet
ΛΑΤΕΘ σημαινει ΛΟΧΟΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.

θα κλάψεις εκεί...πολύ μαύρο.  :fuck1:

και όταν θα εξοδεύεις μια στο κάμποσο, θα κάθεσαι μέσα. Φανταροχειμώνας στη Σάμο είναι κλάμα  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι θα κανω ολη μερα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: εννοεις.

ναι στη Σάμο ουυυυυυυυυυυυυυ θα λιώσει το πουλί σου να γαμάς  :2funny: :2funny: :2funny:

για δες και πόσο κοντά στο Καρλόβασι είναι η μονάδα σου γαμήκο, όχι ότι θα είχε και ιδιαίτερη διαφορά στη καλοπέραση  :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
θα κλάψεις εκεί...πολύ μαύρο.  :fuck1:

και όταν θα εξοδεύεις μια στο κάμποσο, θα κάθεσαι μέσα. Φανταροχειμώνας στη Σάμο είναι κλάμα  ;)
Σιγα ρε φιλε απ οτι εχω διαβασει σε αλλα forum στο intenet δεν ειναι τοσο ασχημα οσο τα περιγραφεις, τουλαχιστον απ το 298 ειναι πολυ καλυτερα στο 79 Λατεθ ,αν δεν εχεις υπηρετησεις  στην συγκεκριμενη μοναδα καλυτερα μην γραφεις γιατι καθε μοναδα εχει τις ιδιαιτεροτητες της.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
αναποδα το καταλαβες ποντικι.ετσι θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:ολη μερα εσενα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι πολυ χαμηλου επιπεδου ατομο,δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου αλλα οσο με προκαλεις τοσο θα σ γραφω εγω.Γουσταρεις
παλιομαζοχα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: ετσι :s&m_1: :s&m_1:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Σιγα ρε φιλε απ οτι εχω διαβασει σε αλλα forum στο intenet δεν ειναι τοσο ασχημα οσο τα περιγραφεις, τουλαχιστον απ το 298 ειναι πολυ καλυτερα στο 79 Λατεθ ,αν δεν εχεις υπηρετησεις  στην συγκεκριμενη μοναδα καλυτερα μην γραφεις γιατι καθε μοναδα εχει τις ιδιαιτεροτητες της.
ναι εχεις δικιο.τωρα λειτουργη σαν κατασκηνωση προσκοπων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
εισαι πολυ χαμηλου επιπεδου ατομο,δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου αλλα οσο με προκαλεις τοσο θα σ γραφω εγω.Γουσταρεις
παλιομαζοχα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: ετσι :s&m_1: :s&m_1:
εσυ επειδη εισαι υψηλου επιπεδου βγηκες Ι4? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

βλάκα τυγχάνει να ξέρω προσωπικά όλες τις μονάδες στη Σάμο (δε θα σου πω πως). Σταρχιδια μου τι πιστεύεις, εξαλλου λιγη σημασία έχει γιατί θα το δεις στο πετσί σου.
Η μόνη μονάδα που τη βγάζει ψιλοζάχαρη είναι ο λόχος στρατηγείου στο Βαθύ.

Καλή τύχη  :jerking:

α, για βάλε τα λινκ απο τα φόρουμ που διάβασες, αν δε λες μαλακίες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
I3 ειμαι ηλιθιο οχι Ι4.

επίσης, να συμπληρώσω, μιας και είσαι άοπλο, που σημαίνει ότι δε θα συμμετέχεις σε κάποιες υπηρεσίες όπως σκοπιά κτλ, θα τύχεις μεγάλης εύνοιας και εκτίμησης από τους συνοπλίτες σου αλλά και τους καραβανάδες/αξιωματικούς.  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom