arcans γιαα συμμαζεψου λιγο, αρουραιε...
Αν δεν ξερεις τι παιζει μην μιλας
εμενα ειπες ρε αρουραιο?
ποντικι θα πηξεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καλα γαμησια φιλιπινεζαααααααααααααααααααααα
arcans γιαα συμμαζεψου λιγο, αρουραιε...
Αν δεν ξερεις τι παιζει μην μιλας
Λαμόγια!Το ΤΕΘ στο τέλος σημαίνει Τεθωρακισμένων... το ΛΑ... δεν ξέρω.. Άντε καλά να περάσεις fransesco!
Δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου μαλακισμενο
εμενα ειπες ρε αρουραιο?
ποντικι θα πηξεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καλα γαμησια φιλιπινεζαααααααααααααααααααααα
τι γαμησες μαγκακοοοοοοοοοοοοοοοοοο ετσι θα εισαι ολη μερα.Επειτα απο ερευνα μου στο internet
ΛΑΤΕΘ σημαινει ΛΟΧΟΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.
Επειτα απο ερευνα μου στο internet
ΛΑΤΕΘ σημαινει ΛΟΧΟΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.
ετσι θα κανω ολη μερα εννοεις.τι γαμησες μαγκακοοοοοοοοοοοοοοοοοο ετσι θα εισαι ολη μερα.
αναποδα το καταλαβες ποντικι.ετσι θα σε ολη μερα εσενα.ετσι θα κανω ολη μερα εννοεις.
ετσι θα κανω ολη μερα εννοεις.
Σιγα ρε φιλε απ οτι εχω διαβασει σε αλλα forum στο intenet δεν ειναι τοσο ασχημα οσο τα περιγραφεις, τουλαχιστον απ το 298 ειναι πολυ καλυτερα στο 79 Λατεθ ,αν δεν εχεις υπηρετησεις στην συγκεκριμενη μοναδα καλυτερα μην γραφεις γιατι καθε μοναδα εχει τις ιδιαιτεροτητες της.θα κλάψεις εκεί...πολύ μαύρο.
και όταν θα εξοδεύεις μια στο κάμποσο, θα κάθεσαι μέσα. Φανταροχειμώνας στη Σάμο είναι κλάμα ;)
εισαι πολυ χαμηλου επιπεδου ατομο,δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου αλλα οσο με προκαλεις τοσο θα σ γραφω εγω.Γουσταρειςαναποδα το καταλαβες ποντικι.ετσι θα σε ολη μερα εσενα.
ναι εχεις δικιο.τωρα λειτουργη σαν κατασκηνωση προσκοπων.Σιγα ρε φιλε απ οτι εχω διαβασει σε αλλα forum στο intenet δεν ειναι τοσο ασχημα οσο τα περιγραφεις, τουλαχιστον απ το 298 ειναι πολυ καλυτερα στο 79 Λατεθ ,αν δεν εχεις υπηρετησεις στην συγκεκριμενη μοναδα καλυτερα μην γραφεις γιατι καθε μοναδα εχει τις ιδιαιτεροτητες της.
εσυ επειδη εισαι υψηλου επιπεδου βγηκες Ι4?εισαι πολυ χαμηλου επιπεδου ατομο,δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου αλλα οσο με προκαλεις τοσο θα σ γραφω εγω.Γουσταρεις
παλιομαζοχα ετσι
Σιγα ρε φιλε απ οτι εχω διαβασει σε αλλα forum στο intenet δεν ειναι τοσο ασχημα οσο τα περιγραφεις, τουλαχιστον απ το 298 ειναι πολυ καλυτερα στο 79 Λατεθ ,αν δεν εχεις υπηρετησεις στην συγκεκριμενη μοναδα καλυτερα μην γραφεις γιατι καθε μοναδα εχει τις ιδιαιτεροτητες της.
I3 ειμαι ηλιθιο οχι Ι4.εσυ επειδη εισαι υψηλου επιπεδου βγηκες Ι4?
I3 ειμαι ηλιθιο οχι Ι4.
I3 φυλάει κανονικά.