Νέα

Περί ονείρωξης/σας έχει τυχη?/αντιμετώπιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα j_pritanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

j_pritanis

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα θα μπω στο ψητό γρήγορα είμαι 30 χρόνον και προχτές το βραδυ ξάπλωσα με την γυναικα μου χωρίς να έχω "ορεξουλες" με παίρνει ο ύπνο και μετά από καμια ώρα ξυπνάω και είχα τελειώσει χωρίς να έχω στύση και χωρίς να το ακουμπήσει ούτε εγώ ούτε η γυναικα μου τι παίζει

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κλασική περίπτωση ονείρωξης. Φυσιολογικότατο.

kitsos_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
μεγαλε αν το επαθες στα 30 σου εχεις προβλημα... αυτα τα παθαινεις στα 10 - 15 ... μηπως εισαι μικρουλης και μπαινεις εδω που δεν κανει? εεε?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Προφανώς η πούτσα σου είναι σαν την ορθογραφία σου... Περίεργη...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Κλασική περίπτωση ονείρωξης. Φυσιολογικότατο.

το ιδιο το επαθε και ενας φιλος μου με μια 50ρα δασκαλα..

τελειωσε ενω κοιμοταν μαζι της.το πρωι που ξυπνησε το ειδε,κσι της το ειπε. ;)

ονειρωξη.

OP
OP
J

j_pritanis

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά είμαι το 1978 ( άρα 31 χεχε κρυβε χρονια )πραγματικά και μου συμβαίνει πρώτη φορα και χέστηκα πάνω μου  :S

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ναι ο δικός μας έπαθε ονείρωξη πρώτη φορά στα 31 του... Στα 40 θα βγάλει τρίχες... Και στα 50 θα ανακαλύψει τον πεοκρούστη...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...έχω ένα θέμα με την ορθογραφια  :uglystupid:

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
μεγαλε αν το επαθες στα 30 σου εχεις προβλημα... αυτα τα παθαινεις στα 10 - 15 ...

Oχι μόνο! Στους άνδρες οι ονειρώξεις είναι συνηθισμένες κατά την εφηβεία και από τα 20 έως τα 30, ενώ στις γυναίκες πιο συνηθισμένες είναι στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους!

OP
OP
J

j_pritanis

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ παιδια και τον Duracell για την ορθογραφία

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

to openoffice.??? to xoyme sto grafeio!!

ρε duracell προσπαθω να κανω τον form builder να δει την βαση της Oracle αλλα μου λεει ενα μηνυμα λαθoyς με tns.

απεγκατεστησα την oracle ,εσβησα οτι υπηρχε απο αυτη.και μετα εγκατεστησα ξανα form builder kai report builder.

παλι οταν εκανα συνδεση ,στην οποια περναγα username ,password kai onoma βασης nstat2  δεν μπορουσε να ανοιξει σωστα

ton form builder.εβαλε και την oracle10g μετα,παλι τα ιδια.

τι φταιει? :huh: :huh:

σορρυ για το οφφ τοπικ

vla

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ......ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ......ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ :S :S :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
παιδιά είμαι το 1978 ( άρα 31 χεχε κρυβε χρονια )πραγματικά και μου συμβαίνει πρώτη φορα και χέστηκα πάνω μου  :S

στρατό δεν έχεις πάει ακόμα? :think: γιατί εγώ το πάθαινα συχνά στο στρατό από την αγαμία και την κλεισούρα... :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ παθένω ονείρωξη κάθε βράδυ, ονειρευμε τα κωλαράκια των εργολάβων :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μετά απο εκείνο το βράδυ είχα πάθει τέσσερις ονειρώξεις! :rockon:

realcms46946352720081173521.jpg

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω στην εφηβεια εχυνα συνεχεια στον υπνο μου 2 φορες/βδομαδα περιπου. συνηθως εβλεπα ερωτικα ονειρα, μεχρι κ οτι πηδαγα την μανα μου, εβλεπα, κ μετα εκσπερματωνα. το φαινομενο σταματησε αμεσως οταν βρηκα γκομενα και γαμαγα σε τακτικα χρονικα διαστηματα..απο τοτε δεν ξαναειχα ονειρωξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom