Νέα

Περί εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γαμαικανος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ανοιγω ενα ακομα θρεντακι κοινωνικου χαρακτηρα με σκοπο να μορφωθουμε και την ουσιαστικη και εποικοδομητικη
ανταλλαγη αποψεων.
Οπως ευκολως κατανοειται το θεμα που θα πραγματευτουμε εχει να κανει με την εργασια,την  δουλεια,την απασχοληση
ολες οι αποψεις ειναι σημαντικες και αναγκαιες για εναν γονιμο διαλογο
αρκει να υπαρχει θεμελειωδης επιχειρηματολογια
  Η εργασια ειναι η μουσικοποιημενη φυση του ανθρωπου,η κατατμιση του ανθρωπινου χωρου
με ορους μουσικους.Για αυτο και η ταξη υπαρχει μονο οταν υπαρχει αρμονια,οταν δεν υπαρχει
προκυπτει συγκρουση,θορυβος.Ο ανθρωπος εργαζονταν αρχικα μονο για την επιβιωση του.Απο την επιβιωση εκανε το μεγαλο αλμα,επιμεριζοντας τις  αναγκες του και συνεισφεροντας ωστε να μπορει να ζει μεσα σε μια κοινωνια.Αρχισε να βαζει περιεχομενο στην εργασια.Δεν δουλευουμε μονο για τον εαυατο μας,οταν γενιομαστε ενας αλλος ανθρωπος εργαζεται για να επιβιωσουμε εμεις.Ειναι κοινωνικο,πολιτικο,ατομικο δικαιωμα η εργασια.
Ο ανθρωπος ως πολιτικο ζωον δεν μπορει να ειναι αεργο,τοτε ειναι απλως ζωο.
Για αυτο και οι αρχαιοι ημων προγονοι αποκαλουσαν αυτον που δεν ασχολειται με τα κοινα
idiot,ιδιωτη.
Στις μερες μας ομως(εξαιρουμενου του δημοσιου) παρατηρειται να εργαζομεθα παραπανω απο οτι αντεχουμε,η εργασια ειναι κατα κυριο λογο χρονος.Ο χρονος που πρεπει να απελευθερωνει,ομως,και οχι να δεσμευει.Δεν μπορει σημερα ο ανθρωπος να εκλαμβανει την εργασια με εκεινο το παλαικο (απο ανατολας μεχρι δυσεως του ηλιου).Η ουσια της μαρξιστικης σκεψης περι της εργασιας ειναι η απελευθερωτικη εργασια,δηλαδη να εργαζομεθα και να εισπρατει την αξια της εργασιας του και να ειναι κατοχος των μεσων παραγωγης αυτης της εργασιας.
Η σταθερη εργασια αποτελει στοχο και σκοπο για τον καθενα απο εμας
οφειλουμε να ελεγχουμε τον χρονο μας,να ξερουμε ποτε θα παρουμε αδεια,ποτε θα δουμε το γκομενακι μας,αν δεν ειναι κατοχυρωμενα εχουμε ως αρνητικο αποτελεσμα μια αποκτηνωτικη συμπεριφορα,ανασφαλεια,ο χρονος η μονη ιδιοκτησια παυει να ειναι σταθερος.
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ στον εθελοτισμο
δεν υπαρχει εθελοντικη εγασια κατ'εμε
δουλεια=τσαμπα
προβαλεται ως μια αναγκαστικη διαδικασια,προκειται για ενα εφευρημα το οποιο προσφερει δωρεαν εργατικο προσωπικο.
εθελοντικη εργασια θα μπορουσε να υπαρξει μονο για ενα μεγαλεπιβολο σκοπο και το αποτελεσμα του σκοπου θα πρεπει να ανηκει σε αυτους που αφιερωνουν το μεροκαματο τους.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ανοιγω ενα ακομα θρεντακι κοινωνικου χαρακτηρα με σκοπονα μορφωθουμε και την ουσιαστικη και εποικοδομητικη
ανταλλαγη αποψεων.
Οπως ευκολως κατανοειται το θεμα που θα πραγματευτουμε εχει να κανει με την εργασια,την  δουλεια,την απασχοληση
ολες οι αποψεις ειναι σημαντικες και αναγκαιες για εναν γονιμο διαλογο
αρκει να υπαρχει θεμελειωδης επιχειρηματολογια
  Η εργασια ειναι η μουσικοποιημενη φυση του ανθρωπου,η κατατμιση του ανθρωπινου χωρου
με ορους μουσικους.Για αυτο και η ταξη υπαρχει μονο οταν υπαρχει αρμονια,οταν δεν υπαρχει
προκυπτει συγκρουση,θορυβος.Ο ανθρωπος εργαζονταν αρχικα μονο για την επιβιωση του.Απο την επιβιωση εκανε το μεγαλο αλμα,επιμεριζοντας τις  αναγκες του και συνεισφεροντας ωστε να μπορει να ζει μεσα σε μια κοινωνια.Αρχισε να βαζει περιεχομενο στην εργασια.Δεν δουλευουμε μονο για τον εαυατο μας,οταν γενιομαστε ενας αλλος ανθρωπος εργαζεται για να επιβιωσουμε εμεις.Ειναι κοινωνικο,πολιτικο,ατομικο δικαιωμα η εργασια.
Ο ανθρωπος ως πολιτικο ζωον δεν μπορει να ειναι αεργο,τοτε ειναι απλως ζωο.
Για αυτω και οι αρχαιοι ημων προγονοι αποκαλουσαν αυτον που δεν ασχολειται με τα κοινα
idiot,ιδιωτη.
Στις μερες μας ομως(εξαιρουμενου του δημοσιου) παρατηρειται να εργαζομεθα παραπανω απο οτι αντεχουμε,η εργασια ειναι κατα κυριο λογο χρονος.Ο χρονος που πρεπει να απελευθερωνει,ομως,και οχι να δεσμευει.Δεν μπορει σημερα ο ανθρωπος να εκλαμβανει την εργασια με εκεινο το παλαικο (απο ανατολας μεχρι δυσεως του ηλιου).Η ουσια της μαρξιστικης σκεψης περι της εργασιας ειναι η απελευθερωτικη εργασια,δηλαδη να εργαζομεθα και να εισπρατει την αξια της εργασιας του και να ειναι κατοχος των μεσων παραγωγης αυτης της εργασιας.
Η σταθερη εργασια αποτελει στοχο και σκοπο για τον καθενα απο εμας
οφειλουμε να ελεγχουμε τον χρονο μας,να ξερουμε ποτε θα παρουμε αδεια,ποτε θα δουμε το γκομενακι μας,αν δεν ειναι κατοχυρωμενα εχουμε ως αρνητικο αποτελεσμα μια αποκτηνωτικη συμπεριφορα,ανασφαλεια,ο χρονος η μονη ιδιοκτησια παυει να ειναι σταθερος.
δουλεια=τσαμπα
προβαλεται ως μια αναγκαστικη διαδικασια,προκειται για ενα εφευρημα το οποιο προσφερει δωρεαν εργατικο προσωπικο.
εθελοντικη εργασια θα μπορουσε να υπαρξει μονο για ενα μεγαλεπιβολο σκοπο και το αποτελεσμα του σκοπου θα πρεπει να ανηκει σε αυτους που αφιερωνουν το μεροκαματο τους.

Είδα και σε άλλο thread πέρι εργασίας.Ήταν συμβουλές για κάποιο παιδί που χε πρόβλημα με συμπεριφορές συναδέλφων και άλλοι δίναν συμβουλές.Εγώ θα πω ότι η εργασία ειδικά στην Ελλάδα είναι ένα ναρκοπέδιο.Νομίζεις ότι το αφεντικό είναι ο μόνος που πρέπει να φοβάσαι,όμως τα κολοβά τα φίδια οι συνάδελφοι τσιμπάνε πιο άσχημα και αυτοί συνήθως είναι η αιτία που άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους.Μπορεί να έχουν πρόβλημα και ζήλια με το να παέι κάποιος καλά και προσπαθούν με δόλια μέσα να βρουν αφρμές να τον ξαποστείλουν.Άλλοι καρφώνουν μη λέγοντας τι συμβαίνει πραγματικά αλλά βάζοντας πολύ σάλτσα.Πολύς κακός κόσμος βρε παιδί μου και δεν καταλαβαίνω το γιατί.Ας πουμε εδώ τι πρεπει να κάνει κανείς σε δουλειές ώστε να είναι πιο ασφαλισμένος από τις λαμογιές των συναδέλφων του και να μείνει όσο το δυνατό περισσότερο σε μια θέση.

Επισκέπτης
δουλεια=τσαμπα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο εθελοντισμός για μένα είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορέσω ν'ανέβω Θεσσαλονίκη να δω το ΑΡΗΣ-ζμπαουγκ.

ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είδα και σε άλλο thread πέρι εργασίας.Ήταν συμβουλές για κάποιο παιδί που χε πρόβλημα με συμπεριφορές συναδέλφων και άλλοι δίναν συμβουλές.Εγώ θα πω ότι η εργασία ειδικά στην Ελλάδα είναι ένα ναρκοπέδιο.Νομίζεις ότι το αφεντικό είναι ο μόνος που πρέπει να φοβάσαι,όμως τα κολοβά τα φίδια οι συνάδελφοι τσιμπάνε πιο άσχημα και αυτοί συνήθως είναι η αιτία που άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους.Μπορεί να έχουν πρόβλημα και ζήλια με το να παέι κάποιος καλά και προσπαθούν με δόλια μέσα να βρουν αφρμές να τον ξαποστείλουν.Άλλοι καρφώνουν μη λέγοντας τι συμβαίνει πραγματικά αλλά βάζοντας πολύ σάλτσα.Πολύς κακός κόσμος βρε παιδί μου και δεν καταλαβαίνω το γιατί.Ας πουμε εδώ τι πρεπει να κάνει κανείς σε δουλειές ώστε να είναι πιο ασφαλισμένος από τις λαμογιές των συναδέλφων του και να μείνει όσο το δυνατό περισσότερο σε μια θέση.
Επειδη πιο παλαια ειμουν σε μια τετοια κατάσταση που αναφέρεις πλεον ειμαι της αποψης φατους πριν σε φανε

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Επειδη πιο παλαια ειμουν σε μια τετοια κατάσταση που αναφέρεις πλεον ειμαι της αποψης φατους πριν σε φανε

E και τι να κάνεις,να πας δηλαδή και να κάνεις ρουφιανιές και "στρατηγικές συμμαχίες" με καθίκια και να σαι εσύ ο καθαρός στον ίδιο βόθρο με τα αποβράσματα;Καλύτερα κλειστό το στόμα σα μουγγός.Ανέπνεε από τη μύτη αν μπορείς.Και με την πρωτη που πα να σου κάνουν καυγά ή αν σε χαλάσουν βάλε το κινητό να ηχογραφεί και πήγαινε στο αφεντικό και πες ότι αυτή η κατάσταση γίνεται συνέχεια.Να δεις μετά τι εχει αν γίνει.Και όχι φιλίες ούτε πάρε δώσε σε δουλειά.Εγώ έχω δουλέψει σε διαφορετικές δουλειές.Και πωλητής ήμουν σε μαγαζί με παπούτσια στην Ερμού και εποχιακός στην τράπεζα Κύπρου και δούλευα και στο Καραισκάκη σε μαγαζί με ρούχα.Πολύ σαπίλα φίλε.Ώρες ώρες ήθελα να βροντοφωνάξω τι μαλάκες που είναι και να πάνε να γαμηθουν.Ποτέ όμως δεν το τόλμησα.Μονο στην Κύπρου ήταν εντάξει.Στα άλλα ότι ήθελες έκαναν.Μέχρι που μια καραπουτανάρα κορόιδευε ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες που είχε πρόβλημα στην ομιλία και τη στενοχωρούσαν καθημερινά.Άλλο παιδί επειδή ήταν τσιγγάνικης καταγωγης απο πίσω λέγαν να τον μειώνουν και αυτός για μένα ήταν ο καλύτερος πωλητής.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
+1000
για όλο το ποστ.
αυτά που (περι)γράφεις τα έχω ζήσει στο πετσί μου. κάποιοι "συνάδελφοι", ιδίως οι καλοθελητές, είναι τα χειρότερα φίδια που υπάρχουν.
προσωπικά δεν δείχνω πια εμπιστοσύνη σε κανέναν και προτιμώ, όσο μου επιτρέπετε, να αναλαμβάνω κάτι και να το ολοκληρώνω εντελώς μόνος.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Δεν φαντάζεστε πόσο "κάβλα" είναι να κάνεις αυτόν το καιρό συνέντευξη (ως προιστάμενος) για δουλειά σε κάποιον που πριν απο 6-7 μήνες σε ρουφιάνευε και ήταν η πραγματική αιτία που έφυγες απο τη προηγούμενη εταιρία που εργαζόσουν !!!!!  :s&m_1: :fuck1:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Δεν φαντάζεστε πόσο "κάβλα" είναι να κάνεις αυτόν το καιρό συνέντευξη (ως προιστάμενος) για δουλειά σε κάποιον που πριν απο 6-7 μήνες σε ρουφιάνευε και ήταν η πραγματική αιτία που έφυγες απο τη προηγούμενη εταιρία που εργαζόσουν !!!!!  :s&m_1: :fuck1:

Πωπω ναι!!!!Είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση!!!!Αν σου κάτσει τέτοια περίπτωση γίνεσαι και πολύ κακός!!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σε άλλη εποχή θα τον έπαιρνα για να τον  :fuck2: αλλά επειδή οι θέσεις εργασίας σήμερα είναι σαν το λαχείο θα πάρω κάποιον που την αξίζει τη θέση και να πάει να γα... ο παλιομαλάκας !

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο έλληνας εργαζόμενος έχει την λογική κκε.
"γιατί αυτός να έχει περισσότερα λεφτά; να έχουμε όλοι τα ίδια έσοδα"
γυρνάς και λες "μα αυτός ίδρωσε πιο πολύ από εσένα, έθεσε τον εαυτό του σε περισσότερους κινδύνους"
"όχι; δεν το καταλαβαίνω αυτό(με ειρωνικό ύφος), να είμαστε όλοι μισθωμένοι από το κράτος"
"και αυτοί που είναι τεμπέληδες και δεν αποδίδουν;"
"δεν υπάρχουν τεμπέληδες(με απαξιωτικό χαρακτήρα)"
(και μετά από αυτό προσπαθούσα να του εξηγήσω γιατί δεν είναι δίκαιο αυτό το πράγμα , αλλά με φωνές με έριχνε στην ίδια συζήτηση όπως την παραπάνω συνέχεια)

συζήτηση με συγχωριανό μου 40 περίπου χρόνια μεγαλύτερός μου, εγώ στα 22. όλα αυτά το πάσχα που μας πέρασε.

αυτή λοιπόν είναι η νοοτροπία της πλειοψηφίας των εργαζομένων.
επειδή έχω αλλάξει ίσα με 20 "αφεντικά" από το γυμνάσιο έως τώρα, σε καλοκαιρινές εργασίες
θέλω να πω ότι.
όλα τα αφεντικά έχουν το κουμπί τους.
όταν αποδίδεις, θα αμοιφθείς και παραπάνω, εφόσον όμως το κάνεις γνωστό με το αφεντικό, για να φράσει πιο γρήογρα η αμοιβή σου στα χέρια σου.
με αυτήν την μεθοδολογία έχω βγάλει το μηνιάτικο και σε 3 μέρες, ενώ άλλες φορές δεν αναγνωρίστηκε η εργασία μου.
αλλα δουλεύοντας με αυτό το σκεπτικό στο τέλος μαθαίνεις πως να αποδίδεις και για τον εαυτό σου και όχι για το αφεντικό μόνο.

από την πλευρά του αφεντικού ισχύουν αντίστοιχα οι ίδιες αρχές.
το καλό αφεντικό πρέπει να αμοίβει την επιπλέον προσπάθεια.

όσοι κοιτάζουν με μισό μάτι το αφεντικό επειδή βγάζει περισσότερα από τον ίδιο, μια ζωή με έναν μισθό θα μείνουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο εθελοντισμός για μένα είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορέσω ν'ανέβω Θεσσαλονίκη να δω το ΑΡΗΣ-ζμπαουγκ.

ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ
η σκαρλετ ειναι δικια μου και μακρια της ρε! :fuck2: :fuck2:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
όταν αποδίδεις, θα αμοιφθείς και παραπάνω, εφόσον όμως το κάνεις γνωστό με το αφεντικό, για να φράσει πιο γρήογρα η αμοιβή σου στα χέρια σου.
με αυτήν την μεθοδολογία έχω βγάλει το μηνιάτικο και σε 3 μέρες, ενώ άλλες φορές δεν αναγνωρίστηκε η εργασία μου.
αλλα δουλεύοντας με αυτό το σκεπτικό στο τέλος μαθαίνεις πως να αποδίδεις και για τον εαυτό σου και όχι για το αφεντικό μόνο.

Πώς όμως το κάνεις γνωστό;;Για πες φίλε.Γιατί υπάρχει κ κίνδυνος αν δεν το κάνεις σωστά να νομίσει ότι γλύφεις και ότι θες να προβληθείς έναντι των άλλων και τότε μπορεί να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πώς όμως το κάνεις γνωστό;;Για πες φίλε.Γιατί υπάρχει κ κίνδυνος αν δεν το κάνεις σωστά να νομίσει ότι γλύφεις και ότι θες να προβληθείς έναντι των άλλων και τότε μπορεί να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι.
αν είσαι λίγο θρασύς και του πεις ότι , κύριε ορίστε τα αποτελέσματα της δουλείας μου, έχουμε αύξηση εσόδων, έχουμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα, ζητάω ένα μπόνους για αυτό το μήνα(για παράδειγμα), θα πάρεις αυτό που ζητάς.

θα μου πεις τώρα ότι δεν έχω ζήσει την διά βίου εργασία(οπότε δεν κυνδινεύω να μην έχω λεφτά αν απολυθώ από τις εργασίες που ήμουν) και θα έχεις δίκιο, αλλά αν από μόνος σου δεν πάρεις πρωτοβουλίες και ρίσκα μην περιμένεις να αναγνωρίσουν την προσφορά σου οι άλλοι.
από την άλλη πλευρά αν το αφεντικό είναι κακό, δηλαδή δεν θέλει/ξερει να δώσει κίνητρα, η να μεγαλώσει την επιχείρησή του τότε είτε κάθεσαι και εσύ στάσιμος είτε παίρνεις τα μπογαλάκια σου για άλλη εργασία με καλύτερες προοπτικές.
το θέμα είναι να έχεις τουλάχιστον είτε προηστάμενο είτε αφεντικό τσακάλι...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Τσολιά, είσαι 22 και έχεις αλλάξει 20 αφεντικά μόνο σε δουλειές που κάνεις τα καλοκαίρια, είσαι υπάλληλος και παρουσιάζεις τις απόψεις του μπάρμπα στο χωριό σου για θέσεις του ΚΚΕ και ακόμα περισσότερο ως απόψεις όλων των ελλήνων εργαζόμενων!!!
Ρε μάγκα, είσαι πραγματικά αξιόπιστη πηγή συμβουλών για το άλλο το παληκάρι. ΣΩΣΤΟΣ!!!! Να τον ακούτε τον τσολιά

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τσολιά, είσαι 22 και έχεις αλλάξει 20 αφεντικά μόνο σε δουλειές που κάνεις τα καλοκαίρια, είσαι υπάλληλος και παρουσιάζεις τις απόψεις του μπάρμπα στο χωριό σου για θέσεις του ΚΚΕ και ακόμα περισσότερο ως απόψεις όλων των ελλήνων εργαζόμενων!!!
Ρε μάγκα, είσαι πραγματικά αξιόπιστη πηγή συμβουλών για το άλλο το παληκάρι. ΣΩΣΤΟΣ!!!! Να τον ακούτε τον τσολιά
δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά ή όχι, ελπίζω πως όχι, αλλά κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να ασχοληθώ με μια διαφορετική χειρονακτική εργασία(ήταν οι μόνες που έβρισκες εύκολα δουλειά), γι' αυτό και έχω δουλέψει από σφαγεία, οικοδομή μέχρι και σε γραφεία τελετών, έτσι για το χαρτζιλίκι.
θέλω να επισημάνω σε αυτά που είπα και πιο πριν, ότι επειδή δεν είχα την έγνοια για την απόλυση, οι γονείς ήταν από πίσω, είχα το "θράσος-θάρρος" να λέω στο αφεντικό ότι σήμερα δούλεψα περισσότερο και έβγαλα περισσότερη εργασία.
φυσικά αυτοί που φαίνοντας ντόμπροι και σωστοί επιχειρηματίες έπρατταν το καλύτερο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
E και τι να κάνεις,να πας δηλαδή και να κάνεις ρουφιανιές και "στρατηγικές συμμαχίες" με καθίκια και να σαι εσύ ο καθαρός στον ίδιο βόθρο με τα αποβράσματα;Καλύτερα κλειστό το στόμα σα μουγγός.Ανέπνεε από τη μύτη αν μπορείς.Και με την πρωτη που πα να σου κάνουν καυγά ή αν σε χαλάσουν βάλε το κινητό να ηχογραφεί και πήγαινε στο αφεντικό και πες ότι αυτή η κατάσταση γίνεται συνέχεια.Να δεις μετά τι εχει αν γίνει.Και όχι φιλίες ούτε πάρε δώσε σε δουλειά.Εγώ έχω δουλέψει σε διαφορετικές δουλειές.Και πωλητής ήμουν σε μαγαζί με παπούτσια στην Ερμού και εποχιακός στην τράπεζα Κύπρου και δούλευα και στο Καραισκάκη σε μαγαζί με ρούχα.Πολύ σαπίλα φίλε.Ώρες ώρες ήθελα να βροντοφωνάξω τι μαλάκες που είναι και να πάνε να γαμηθουν.Ποτέ όμως δεν το τόλμησα.Μονο στην Κύπρου ήταν εντάξει.Στα άλλα ότι ήθελες έκαναν.Μέχρι που μια καραπουτανάρα κορόιδευε ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες που είχε πρόβλημα στην ομιλία και τη στενοχωρούσαν καθημερινά.Άλλο παιδί επειδή ήταν τσιγγάνικης καταγωγης απο πίσω λέγαν να τον μειώνουν και αυτός για μένα ήταν ο καλύτερος πωλητής.
Εχεις δικαιο σε ολα.Ειμουν σε ενα ποστο φοβερο η δουλεια μου διπλα στο σπίτι μου ολα super.Αυτο εγινε γιατι εργαζομουν σε μια εταιρια πληροφορικης που ειχε διαφορα μεγαλα εργα και πελατες και επρεπε να εχει μονιμο προσωπικο σε καποιους απο αυτους.Ειμασταν 3 ανθρωποι σε ενα γραφειο εγω ο νεότερος οταν πρωτοπηγα ηθελα να δειξω σωστο χαρακτιρα και να μην προκαλω να γινω φιλος με ολους.Οταν ο ενας απο τους 2 παλαιους εγινε προισταμενος αλλαξε λιγο η συμπεριφορα του προς εμενα. Δεν εδωσα σημασια ιδιαιτερι σημασια.Οταν εκανα καποια σεμιναρια και πηρα μια πιστοποιηση MCSA  εκει εγινε ο κακος χαμος εγινε ενας πολεμος εναντιον μου και απο τους 2 μεχρι και στο Γενικο διευθυντη με πηγαν κανοντας μονοπλευρα παραπονα.Οταν πηγαμε λοιπον στο γραφειο του ΜΕΓΑΛΟΥ και τους ακουσα με προσοχη βγαζω μια λιστα με της μαλακιες  που εκαναν.ΠΧ εφευγαν απο την εργασια τους 1-2 ωρες νωριτερα ερχοντουσαν οτι ωρα ηθελαν πραγμα που εαν το εκανα εγω γινοτανε χαμος μεχρι και ηχογραφιση στο κινητο εκανα τα πρωινα οταν αργουσα 5 λεπτα και αφηνα το κινητο στο γραφειο και εβγαινα εκτος γραφειου αρκετη ωρα να ακουσω σχολια του τυπου.. οτι τωρα θα δεις τι θα γινει και ειναι μαλακας και θα τον χωσω για να μαθει να αργει κτλπ. Με εφτασαν σε σημειο να δηλωσω παρετηση 2 φορες σε εκεινη την συνάντηση.Το αποτέλεσμα ηταν να τον βγαλει απο προισταμενο για αναρμοστη συμπεριφορα προς τους υφισταμενους του και να μου προτεινη εμενα μιας και ειχα και την πιστοποιηση.Δεν δεχτηκα και προτιμισα να βρεθω σε αλλο ποστο στο χαλανδρι 1 ωρα για να παω καθε πρωι. 2 συμουλες για καθε εργαζομενο. Μην μιλας μην εισαι κολλητος με ΚΑΝΕΝΑΝ μην ανοιγεσε σε κανεναν και ΜΑΖΕΥΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ και οταν ερθει η καταληλη στιγμη χρισημοποιησε τα.2η συμβουλη δειξε στην εταιρια το ποιος πραγματικα εισαι ωστε οτι και να πει ο καθε μαλακας να ξερει οτι δεν ισχυει.Εμενα αυτα τα 2 με εσωσαν απο την απολυση πριν μερικα χρονια λογω καποιον κομπλεξικων ανικανων ανθρωπον

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :huh: :uglystupid: :boobies: :headbang: :dancing: :tickedoff: :think: :S :S
Εργασία????????????????????????????????????????????????????????????????????
έλυσα εδώ κι ένα χρόνο το ασφαλιστικό σε προσωπικό επίπεδο αν και με έναν μακάβριο τρόπο,ως ασφαλισμένος μετά το 1993 με το παλιό ασφαλιστικό σύστημα θα έπαιρνα σύνταξη το 2029 παρόλο που έχω το πιο εύρωστο οικονομικά ταμείο ΕΤΑΑ πια πρώην ΤΣΜΕΔΕ, άντε να μου έβγαιναν 1500-1600 γιούρο, αντί αυτών σύμφωνα με τελεσίδικη δικαστική απόφαση βασισμένη στη λογική έτσι όπως τον καταντήσατε αφού έζησε θα τον πληρώνετε για όλη του τη ζωή οπότε δικαιούμαι ισοβίως 3000 αποζημίωση κάθε μήνα ως ανίκανος για εργασία Αμέας άνω του 67% με βασική μου υποχρέωση να βρω ένα σοβαρό δικηγόρο κι όχι σαν τον προηγούμενο καραγκιόζη που προσπαθώντας να τα κάνει
πλακάκια με την αντίδικο ασφαλιστική πήγε να μου δώσει τα μισά

Συνημμένα

• cebaceb1cf81ceb1ceb3cebaceb9cf8cceb6ceb7cf82.jpg
    cebaceb1cf81ceb1ceb3cebaceb9cf8cceb6ceb7cf82.jpg
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom