sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Sta paparia mas τυπε μου ετσι και αλλιως για κανα πιπινι παω δεν παω για τον μαλακα....Δεν το ξερω..![]()
Sta paparia mas τυπε μου ετσι και αλλιως για κανα πιπινι παω δεν παω για τον μαλακα....Δεν το ξερω..![]()
Δεν ειναι σιγουρη...Είσαι εσύ μοντέρνα;;;![]()
![]()
Από πότε;;;;![]()
![]()
![]()
αι ρε μπεμπη απο δω...βγες πριν νυχτωσει και γυρνα πριν τις ειδησεις των 9 κ μετα μιλα.Είσαι εσύ μοντέρνα;;;![]()
![]()
Από πότε;;;;![]()
![]()
![]()
Ρε τύπε εσύ που σαι κ έμπειρος λόγω κάποιας ηλικίας...Sta paparia mas τυπε μου ετσι και αλλιως για κανα πιπινι παω δεν παω για τον μαλακα....
Αυτό με το μοντέρνος τώρα τί σχέση έχει;;;αι ρε μπεμπη απο δω...βγες πριν νυχτωσει και γυρνα πριν τις ειδησεις των 9 κ μετα μιλα.![]()
![]()
![]()
Αυτό με το μοντέρνος τώρα τί σχέση έχει;;;
Δεν σε ρωτήσαμε αν είσαι νυχτερίδα!!!![]()
Εχω τσιμπησει αρκετεσ φορες....εξαρτατε απο την διαθεση που εχω την καθε φορα...οσεσ φορες που βγηκα ειχα αυτοπεποιθηση ..κατι που οταν το εχεις το εκπεμπης τοτε ναι παντα...αυτεσ ερχονται και μου την πεφτουν,,,Ρε τύπε εσύ που σαι κ έμπειρος λόγω κάποιας ηλικίας...
Έχεις τσιμπήσει γκομενάκι απ'εξώ για αρπαχτή πολλές φορές,τί ποσοστό επιτυχίας υπάρχει;;;
Για τέτοια δεν είμαι με την καμία αλλά κ όσοι γνωστοί το προσπαθούν 1/20 τα καταφέρνουν,αν όχι λιγότερο....
Μια φορα ειχα βγαλει γκομενα σε κλαμπακι,λιγο η μεθη ,λιγο που ηταν σκοτεινα,δεν καταλαβα πολλα ,τη επομενη μερα ειδα οτι ηταν μπαζοΡε τύπε εσύ που σαι κ έμπειρος λόγω κάποιας ηλικίας...
Έχεις τσιμπήσει γκομενάκι απ'εξώ για αρπαχτή πολλές φορές,τί ποσοστό επιτυχίας υπάρχει;;;
Για τέτοια δεν είμαι με την καμία αλλά κ όσοι γνωστοί το προσπαθούν 1/20 τα καταφέρνουν,αν όχι λιγότερο....
Καλα παιζει και αυτο....οχι παντα..Μια φορα ειχα βγαλει γκομενα σε κλαμπακι,λιγο η μεθη ,λιγο που ηταν σκοτεινα,δεν καταλαβα πολλα ,τη επομενη μερα ειδα οτι ηταν μπαζο![]()
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με γνωστούς μου.Μια φορα ειχα βγαλει γκομενα σε κλαμπακι,λιγο η μεθη ,λιγο που ηταν σκοτεινα,δεν καταλαβα πολλα ,τη επομενη μερα ειδα οτι ηταν μπαζο![]()
Μετραει και η εμφανιση δικε μου στις μικρες ηλικιες...Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με γνωστούς μου.
Τώρα ο sinnerman αν τα καταφέρνει καλύτερα κ πως δεν ξέρω....
Δεν ξερω αλλα ολο οι χοντρουλες με κοιτανε εξω..Καλα παιζει και αυτο....οχι παντα..
Και τι θα κοιτας 3 το πρωι μεσα στο κλαμπ?φταιει το οτι εχετε μαλωσει με την εκλεκτικοτητα.
αμα κοιτατε μονο κωλο κ βυζια λογικο να τρεχετε το πρωι.
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με γνωστούς μου.
Τώρα ο sinnerman αν τα καταφέρνει καλύτερα κ πως δεν ξέρω....
Κανουνε τελεια πιπα οι χοντρες δικε μου....μην τισ χαριζεις...Δεν ξερω αλλα ολο οι χοντρουλες με κοιτανε εξω..![]()
Το ξέρω δικιέ μου,γενικά στις μικρές ηλικίες προσέχουν πολύ το ''φαίνεσθαι''.Μετραει και η εμφανιση δικε μου στις μικρες ηλικιες...
Οι γυναικες ψαχνετε το τελειο αντραφταιει το οτι εχετε μαλωσει με την εκλεκτικοτητα.
αμα κοιτατε μονο κωλο κ βυζια λογικο να τρεχετε το πρωι.
Το εχω διαπιστωση πολλες φορες αυτοΚανουνε τελεια πιπα οι χοντρες δικε μου....μην τισ χαριζεις...