sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Με μια διμετρη Τσεχα τουριστρια ,ειμαι σιγουρος οτι θα το ξεπερασειςΜην μου αφησει ψυχικο τραυμα?![]()
Στο καλό κ με την νίκη,κοίτα να τσακίσεις 4-5 αρσενικά εκεί που θα βγεις!!!το χρησιμοποιω γενικα σαν προσφωνηση στους φιλους μου, οποτε λεγεται κ χαιδευτικα ας πουμε. απλα οχι εδω.
τεσπα, ωρα για υπνο μπας κ καταφερω να σταθω το βραδυ. μπαιι
Το παρταλι σαν εκφραση, το χρησιμοποιουν και οι φανταροι πολυ συχναΑυτή την έκφραση δεν την γνώριζα...εμείς των σαλονιών δεν ομιλούμε τοιουτοτρόπως.![]()
Με μια διμετρη Τσεχα τουριστρια ,ειμαι σιγουρος οτι θα το ξεπερασεις![]()
Σε εχω χαλαραμια που ειπατε ζοο παω να παιξω ενα φοτο κουιζ.
Ναι.
Για γκόμενες πηδιόλες.
"Τρελό παρτάλι η τάδε...."
Αντιπαθώ σφόδρα το χακί!!!Το παρταλι σαν εκφραση, το χρησιμοποιουν και οι φανταροι πολυ συχνα![]()
Τσου,έχει να κάνει με την σεξουαλική επίδοση,όχι την ακόρεστη δίψα για πούτσες,άλλο πράγμα!!!παρτολα τη λεμε αυτη καλε![]()
Θα πας ομωςΑντιπαθώ σφόδρα το χακί!!!![]()
παρτολα τη λεμε αυτη καλε![]()
Επιθετο?Ρε τυποι εσεις οι πιτσιρικαδες οι πιο μοντερνοι...σημερα σε ενα κλαμπ παιζει ενας παπαρας ντι τζει ονοματι ντινος...τι σκαγια κανει ειναι καλος η θα μα ζαλισει τα παπαρια.....
Τί σημαίνει;;;;Θα πας ομωςκαι εισαι υποψηφιος να σου δωσουν αυτο το τιτλο
![]()
Δεν εχει δικε μου...dj dinoΕπιθετο?
παραπανω το ειπαμεΤί σημαίνει;;;;![]()
Δεν το ξερω..Δεν εχει δικε μου...dj dino
νομιζω αρ εν μπι ειναι...Ρε τυποι εσεις οι πιτσιρικαδες οι πιο μοντερνοι...σημερα σε ενα κλαμπ παιζει ενας παπαρας ντι τζει ονοματι ντινος...τι σκαγια κανει ειναι καλος η θα μα ζαλισει τα παπαρια.....
Είσαι εσύ μοντέρνα;;;νομιζω αρ εν μπι ειναι...
αλλα δεν ειμαι σιγουρη.