Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οταν μιλαμε γ απιστια αλλαζουν αυτα που λες...

Φιλοσοφικη αναζητηση νουμερο 200

Πως γινεται να αλλαζουν τα μετρα και τα σταθμα ΞΑΦΝΙΚΑ στην απιστια και οχι πριν, κατα τη διαρκεια της κανονικης περιοδου της σχεσης( κατι σα το μπασκετ ) ? Για τον ιδιο ανθρωπο δεν μιλαμε και στην μια και στην αλλη?

Συνελθετε ρε...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ειναι καλυτερο βημα λες το οτι η πλειοψηφια του πληθυσμου θελει να κανει αυτο που λες και μενει αγαμητο, και δημιουργουνται κοινωνικα στρωματα που καθοριζονται απο το σεξ και μονο και υπαρχουν ενα σωρο προβληματα επειδη ο βιολογικος μας εαυτος δεν μπορει να υπερβει τον κοινωνικο μας καθως ο δευτερος του βαζει φραγμους και του δημιουργει τοσα ψυχοσωματικα προβληματα?

Είναι ζόρι ο πολιτισμός.

Όποιος δεν τον αντέχει δε συμμετέχει.

Έχει ένα σκασμό στραβά μέσα στα καλά του, δε διαφωνώ σε αυτό. Αλλά η άποψη ότι είμαστε 100% ζώα και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτήν την κατάσταση δε με βρίσκει σύμφωνο για κανένα λόγο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Φιλοσοφικη αναζητηση νουμερο 200

Πως γινεται να αλλαζουν τα μετρα και τα σταθμα ΞΑΦΝΙΚΑ στην απιστια και οχι πριν, κατα τη διαρκεια της κανονικης περιοδου της σχεσης( κατι σα το μπασκετ ) ? Για τον ιδιο ανθρωπο δεν μιλαμε και στην μια και στην αλλη?

Συνελθετε ρε...
βασικα δε το διατυπωσα σωστα.δεν αλλαζουν τα μετρα κ τα σταθμα γ την απιστια.ποτε.τελος.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
νταξει, θελεις τοσο πολυ να γραψεις κατι διαφορετικο, που ακομα κι αν λεμε το ιδιο, θα υποστηριξεις το αντιθετο.
τα πολλα σουξου μουξου με σιννερμαν σου καναν το μυαλο πουρε.
Λιγα τα λογια σου γαλιαντρα....μην ερθω αθηνα και σφαξω τον γατο σου και εσενα μαζι.. :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μα να μην εχει εμοτικον να προσκυναω?

bowing-036.gif

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ελα στο χωριο να ζησουμε μαζι....θα σου γραψω ενα μποστανι στο ονομα σου να το καλιεργεισ για παρτη σου... :grin:

αν ηταν να ζησω μαζι με κανα μαλακα, το εκανα κ στην αθηνα. δε χρειαζεται να παω σε χωριο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ετσι ετσι, εφιαλτης να σου γινω.
Ρε αλεχ..να σε ρωτησω...Προχθες πιασανε ενα γνωστο μου εδω στο χωριο...με 20 γρ κοκα μια ζυγαρια 10 σακουλακια με υπολοιματα κοκας 70 χαπια..και 2 γρ χασισι..συν αντιστατση και του πηραν και 2500 χλ ευρω...Τι μελι γενεσθαι για τον τυπο?Μου χρωσταει κατι λεφτα..  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Είναι ζόρι ο πολιτισμός.

Όποιος δεν τον αντέχει δε συμμετέχει.

Έχει ένα σκασμό στραβά μέσα στα καλά του, δε διαφωνώ σε αυτό. Αλλά η άποψη ότι είμαστε 100% ζώα και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτήν την κατάσταση δε με βρίσκει σύμφωνο για κανένα λόγο.

Δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο, ελεος. Μαθε να διαβαζεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ρε αλεχ..να σε ρωτησω...Προχθες πιασανε ενα γνωστο μου εδω στο χωριο...με 20 γρ κοκα μια ζυγαρια 10 σακουλακια με υπολοιματα κοκας 70 χαπια..και 2 γρ χασισι..συν αντιστατση και του πηραν και 2500 χλ ευρω...Τι μελι γενεσθαι για τον τυπο?Μου χρωσταει κατι λεφτα..  :grin:
Ξεχνα τον.
Ηδη τωρα που μιλαμε θα ειναι προφυλακισμενος.
Θα κανεις να τον δεις καμια δεκαρια χρονακια μινιμουμ.
Πηγαινε σε κανενα επισκεπτηριο και ζητησε του τα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε αλεχ..να σε ρωτησω...Προχθες πιασανε ενα γνωστο μου εδω στο χωριο...με 20 γρ κοκα μια ζυγαρια 10 σακουλακια με υπολοιματα κοκας 70 χαπια..και 2 γρ χασισι..συν αντιστατση και του πηραν και 2500 χλ ευρω...Τι μελι γενεσθαι για τον τυπο?Μου χρωσταει κατι λεφτα..  :grin:

Αν τα παρειs πισω....σφυρα μου

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ξεχνα τον.
Ηδη τωρα που μιλαμε θα ειναι προφυλακισμενος.
Θα κανεις να τον δεις καμια δεκαρια χρονακια μινιμουμ.
Πηγαινε σε κανενα επισκεπτηριο και ζητησε του τα.
Υπαρχει περιπτωση να βγει με εγγυηση μεχρι την δικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Υπαρχει περιπτωση να βγει με εγγυηση μεχρι την δικη?
Κατα τη γνωμη μου, με αυτες τις ποσοτητες που ειπες, τα σακουλακια και τις ζυγαριες, πιο ευκολο ειναι να βγει ο ηλιος το πρωι απο την δυση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom