Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ενα μονο μπορω να πω.
Οτι σημερα (και φανταζομαι και χθες) οι δρομοι της Αθηνας χωρις ταξι ειναι αγνωριστοι.

Όμως έχω μια απορία και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου τη λύσει.
Είναι δυνατόν να είναι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ο υπουργός και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση ώστε να τα βάζει με τους ταξιτζήδες Ιούλιο μήνα? Μήπως οι ταρίφες είναι πιόνια σε παιχνίδι τακτικής και πρέπει να περιμένουμε κάτι χειρότερο?  

Δικια σου σκεψη;
Αν ναι, πραβο σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.914
Πόντοι
25.467
Δεν απαγορευεται καθολου...Αν ανοιξουν ομως 20 στον ιδιο δρομο δεν ειναι μαλακια? Και ποιος θα επιβιωσει? αυτος που ειναι πιο επιμονος και εξυπηρετικος ή αυτος που εχει κεφαλαιο να συντηρει το μαγαζι μεχρι να τα φτυσουν οι αλλοι 19?

Μην το λέτε. Υπάρχουν και οι "χρήσεις γής".

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
και όμως ανοίγουν... και επιβιώνει αυτός που έχει την καλύτερη εξυπηρετηση και τις καλύτερες τιμές...

Αυτο που λες εγω δεν το εχω δει

Και πως θα βαλει ο αλλος καλυτερες τιμες απο αυτον που εχει περισσοτερο κεφαλαιο και μπορει να υποστηριξει επιθετικη εμπορικη πολιτικη?  :headbang:

Μας δουλευεις?

Επισκέπτης
Τα αιτήματα των ταξιτζίδων είναι παράλογα.Τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις δεν τους πείραζαν,ιδίως η ΝΔ που παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με τους αυτοκινητιστές,φοβούμενοι το πολιτικό κόστος.Ευτυχώς τώρα η Τρόικα απαίτησε και η Ελληνική κυβέρνηση υποχρεούται να υπακούσει.Πού ακούστηκε 2πλες-3πλες κούρσες;Να διαλέγουν διαδρομές;Χώρια ότι σε κάποιες πιάτσες υπάρχουν καρτέλ.Είχα βρεθεί μια φορά στην πιάτσα έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά,οι ταρίφες 5-6 και έβαζαν 4 διαφορετικά άτομα για να πάρουν 4 διαφορετικές αμοιβές.Πήγαιναν στα προάστια,και επέστρεφαν.Εμφανίστηκε ένας άσχετος ταρίφας να σταματήσει στην πιάτσα.Το τι άκουσε δεν περιγράφεται.Φυσικά έφυγε άπραγος...Αυτό είναι τίμιο κ.κ ταρίφες;Βρε ουστ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Και πως θα βαλει ο αλλος καλυτερες τιμες απο αυτον που εχει περισσοτερο κεφαλαιο και μπορει να υποστηριξει επιθετικη εμπορικη πολιτικη?  :headbang:

Μας δουλευεις?

μειώνοντας ποσοστά κέρδους??? δουλεύοντας ώρες και μέρες που δεν δουλεύει ο άλλος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
υπάρχουν ωράρια λειτουργίας καταστημάτων :grin:

λες εεε... για τράβα να δείς στην  Σεβαστουπόλεως τέσσερα μαγαζιά τροφίμων που δουλεύουν μέχρι τις μία το βράδυ... και επιβιώνουν των σουπερμάρκετ..

Επισκέπτης

Μας δουλευεις?

Διαπραγματεύεσαι με τους προμηθευτές ή βρίσκεις και άλλες πηγές προμηθειών.Επίσης με τη μηχανογράφηση μπορεί να εξοικονομήσεις χρήματα.Και με τη διαφήμιση μέσω ίντερνετ να προσελκύσεις πελάτες.Ιδίως στο τελευταίο θέμα,οι Έλληνες είναι πίσω 2 γενιές.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
λες εεε... για τράβα να δείς στην  Σεβαστουπόλεως τέσσερα μαγαζιά τροφίμων που δουλεύουν μέχρι τις μία το βράδυ... και επιβιώνουν των σουπερμάρκετ..

πού είναι αυτό; :think:

σε μερικές περιοχές παρέχεται η άδεια για λειτουργία και πέραν του καθορισμένου -για τα ομοειδή καταστήματα- ωραρίου (π.χ. σε τουριστικά μέρη)

αν δεν έχουν τέτοια άδεια λειτουργούν παράνομα :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σε μερικές περιοχές παρέχεται η άδεια για λειτουργία και πέραν του καθορισμένου -για τα ομοειδή καταστήματα- ωραρίου (π.χ. σε τουριστικά μέρη)

κέντρο Αθήνας.. Αμπελόκηποι... παράλληλος κηφισίας..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.914
Πόντοι
25.467

Vinegardens

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μειώνοντας ποσοστά κέρδους??? δουλεύοντας ώρες και μέρες που δεν δουλεύει ο άλλος?
Αααααααα :huh:

Ενω ο ξενος πολυεθνικος δεν θα ακολουθησει, θα σε αφησει ετσι...

Η πολιτικη τους ειναι σε νεες αγορες να πουλανε κοστος για να πιασουν μεριδιο ειδικα σε χωρες τυπου ελλαδας

λες εεε... για τράβα να δείς στην  Σεβαστουπόλεως τέσσερα μαγαζιά τροφίμων που δουλεύουν μέχρι τις μία το βράδυ... και επιβιώνουν των σουπερμάρκετ..
Προφανως δεν επιβιωνουν μονο απο αυτο το κολπο

Διαπραγματεύεσαι με τους προμηθευτές ή βρίσκεις και άλλες πηγές προμηθειών.Επίσης με τη μηχανογράφηση μπορεί να εξοικονομήσεις χρήματα.Και με τη διαφήμιση μέσω ίντερνετ να προσελκύσεις πελάτες.Ιδίως στο τελευταίο θέμα,οι Έλληνες είναι πίσω 2 γενιές.

Το πρωτο ειναι αρκετα δυσκολο στην περιπτωση των ταξι, το δευτερο δεν μπορω να τοδω, το τριτο ναι. Βεβαια ο κυρ μητσος ή αντε 5 κυρ μητσοι μαζι τι μαρκετινκ να εχουν σε σχεση με την χψ Ολλανδικη που εχει ξεχωριστο τμημα με 20 ατομα? ασε και το know how της μπιζνας "εταιρια ταξι" που θα το φερουν ετοιμο ενω ο κυρ μητσος και οι αλλοι 10 θα ψαχνονται ακομα απο που τους ηρθε

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει μέλλον στο εμπόριο για την Ελλάδα και οι λόγοι είναι απλοί!
Λαθρεμπόριο στο maximum, τεράστια φορολογία, πολλά πάγια έξοδα, 99% των προϊόντων είναι εισαγόμενα με ότι αυτό συνεπάγεται, τεράστιος ΦΠΑ που εκτοξεύει τις τιμές, πωλήσεις από εξωτερικό μέσω Internet σε τιμές πολύ χαμηλότερες, μειωμένη αγοραστική δύναμη των Ελλήνων από μειώσεις συντάξεων. μισθών και ανεργίας κλπ κλπ

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει μέλλον στο εμπόριο για την Ελλάδα και οι λόγοι είναι απλοί!
Λαθρεμπόριο στο maximum, τεράστια φορολογία, πολλά πάγια έξοδα, 99% των προϊόντων είναι εισαγόμενα με ότι αυτό συνεπάγεται, τεράστιος ΦΠΑ που εκτοξεύει τις τιμές, πωλήσεις από εξωτερικό μέσω Internet σε τιμές πολύ χαμηλότερες, μειωμένη αγοραστική δύναμη των Ελλήνων από μειώσεις συντάξεων. μισθών και ανεργίας κλπ κλπ
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά το post σου αν και ολόσωστο έχει μια τεράστια δόση ειρωνίας. Η Ελλάδα είναι μια τεράστια μπίζνα με ακόμα μεγαλύτερο μέλλον για τους λόγους που προαναφέρεις και πολλούς άλλους (δεν παράγουμε τίποτα και απλά διακινούμε προϊόντα με κάθε κρίκο να ρίχνει προμήθεια, καρτέλ κλπ).

Με λίγα λόγια είναι ένας τόπος για απατεώνες και όχι για σκληρά εργαζόμενους και σωστούς επαγγελματίες. Μακάρι να έρθει επίσημα η Γερμανία και να βάλει τάξη στο κωλοχανείο που λέγεται Ελλάδα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Εδώ δείτε ένα μαλάκα - όταν μιλάμε για τον ορισμό του αρχιλαμόγιου πολιτικού.

Τα παρακάτω είναι από το blog που αναφέρεις:

Άραγε ποιός θα πρέπει να αποζημειώσει τους ανθρώπους που έχασαν της πτήσεις τους; Ποιός θα αποζημειώσει τους καταστηματάρχες στο Κατάκολο Ηλείας που περίμεναν πώς και πώς το κρουαζιερόπλοιο για να ανασσάνουν οικονομικά; Ποιός θα αποζημειώσει για το τεράστιο πλήγμα που δέχεται η ημιθανής ελληνική οικονομία;

Γιατί κάτι μου λέει ότι το ζητούμενο από τους 300 μετά από οδηγίες που ακολουθούν είναι να πεθάνει η ελληνική οικονομία??
Και ο λόγος δεν είναι για να τον αγοράσουν για ένα κομάτι ψωμί όπως καταλήγει. Ο λόγος είναι για να καταστραφούν και άλλες οικονομίες άλλων χωρών της ΕΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom