Νέα

Περασμένες δόξες-καινούργια μεγαλεία (Τρούμπα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αγαπητοι συναγωνιστες λιγο πριν ειχε στον Alpha στην εκπομπη 'μηχανη του χρονου' ενα ρεπορταζ για την Τρουμπα...Εγω δυστυχως το προλαβα απο το τελος του και δεν προφτασα να ακουσω τα τοσα ενδιαφεροντα που θα ειχαν ειπωθει :( Το ερωτημα μου εμενα ειναι:Τι ακριβως ηταν η Τρουμπα?Πολλα μπουρδελα μαζι στον Πειραια?Στριπτιτζαδηκα?Καμπαρε με εκδιδομενες γυναικες? :huh:Ποτε μου δεν καταλαβα...Και μη μου πειτε να δω την ταινια 'Κοκκινα φαναρια' με την Καρεζη...Θελω να ακουσω τη γνωμη καποιων 'παλιων'εδω μεσα για εκεινες τις εποχες...Τις καταθεσεις ΑΥΤΟΠΤΩΝ μαρτυρων,ωστε το.... ρεπορταζ του μπουρντελα.κομ να υπερσκιασει αυτο του Alpha και καθε alpha....Ποτε ακμασε εκει ο αγοραιος ερωτας?Ποτε αρχισε η φθινουσα πορεια?Ποτε κλεισανε?Επισης απο ποτε ξεκινησαν να υπαρχουν τα πρωτα μπουρδελα στη Φυλης?Και σε τι μορφη?Εγινε 'ομαλα' η μεταβαση απο την Τρουμπα στο κεντρο της Αθηνας?Δηλ υπηρχε μια μεταβατικη περιοδος που ενω υπηρχαν  καποια παρακμαζοντα μαγαζια στην Τρουμπα, παραλληλα αρχισαν να ξεφυτρωνουν τα πρωτα μπουρδελακια στη Φυλης?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
το είδα... πολύ καλό....

απ' ότι ξέρω, η Τρούμπα ήταν περιοχή στον Πειραιά με καμπαρέ και οίκους ανοχής!!

Επισκέπτης
καταπληκτικο θρεντ.η τρουμπα εκλεισε το 67 απ το σκυλιτση,το χουντικο.δεν ηταν μονο καμπαρε ,μπουρδελα κλπ,αλλα αντρο κακοποιων και λοιπων καλων παιδιων.καθημερινα γινοταν φονοι μαχαιρωματα κλπ. και στην ουσια τα τρωγανε απ τα ναυτακια αλλα και απο ελληνες.ηταν στη φιλωνος εκει στον αγιο διονυσιο και στα γυρω γυρω,πειραια μενω και μου εχουν πει οι παλιοτεροι πολλες ιστοριες

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φιλωνος?Νομιζω την ξερω...Εχει και ενα μασατζιδικο τωρα εκει...Θες να μοιραστεις μαζι μας μερικες ιστοριες απο αυτες που εχεις ακουσει Ντραμ?

Επισκέπτης
Φιλωνος?Νομιζω την ξερω...Εχει και ενα μασατζιδικο τωρα εκει...Θες να μοιραστεις μερικες ιστοριες απο αυτες που εχεις ακουσει Ντραμ?
οτι πιο κλασσικο εχεις ακουσει...τωρα βεβαια ειναι μονο κατι κωλομπαρα της πλακας κι ενα στριπτιτζαδικο,μαλακιες.απο ιστοριες ειναι λιγο πολυ ολες ιδιες αγαπητε,κατι ναυτικοι που μενουν στην πολυκατοικια μου μου εχουν πει διαφορα ,οτι μαχαιρωνονταν για ψυλλου πηδημα οι νταβαδες με αλλους νταβαδες,κλεβανε αβερτα τον κοσμο μπροστα στα ματια τους ,ποτο κι αγιος ο θεος,νεα παιδια που πηγαιναν κομπλαρισμενα και τετοια.γεγονος ειναι οτι εκλεισε και πανε τα ...μεγαλεια!

Επισκέπτης
παντως ηταν σιγουρα πιο ζορικα τα πραγματα τοτε,καμμια σχεση με τη σημερινη κατασταση.οχι οτι ειναι τελεια  τα πραγματα σημερα αλλα σιγουρα δε γινονται φονοι καθε νυχτα στη φυλης ας πουμε

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Η Τρούμπα είναι περιοχή του Πειραιά και αποτελεί μέρος της συνοικίας της Τερψιθέας. Το όνομα της το οφείλει στις τρόμπες που ήταν τοποθετημένες στα δημόσια πηγάδια κατά μήκος της 2ας Μεραρχίας, από τις οποίες αντλούσαν νερό τα πλοία.

Μετά τη λήξη της Κατοχής στην περιοχή εγκαταστάθηκαν οίκοι ανοχής και καμπαρέ ενώ λειτουργούσαν και τρεις κινηματογράφοι που πρόβαλαν σε καθημερινή βάση, ταινίες τολμηρού περιεχομένου. Στις 12 Σεπτεμβρίου του 1967 όμως επί Δημαρχίας Αριστείδη Σκυλίτση απαγορεύτηκε η λειτουργία τους.

Σήμερα στην περιοχή της Τρούμπας υπάρχουν κυρίως ναυτιλιακές εταιρίες, καμπαρέ/στριπτιτζάδικα, ξενοδοχεία, μαγαζιά παντός είδους που απευθύνονται σε μετανάστες ασιατικής καταγωγής καθώς και τα Δικαστήρια Πειραιά και μια μονάδα υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ.
ΠΗΓΗ:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η τρουμπα ειναι ιστορια για τον πειραια και το λιμανι του απλωνοταν στου εξης δρομους φιλωνος νοταρα κολοκοτρωνηκαι στους γυρω παροδους ηταν ολω μπουρδελα καμπαρε με στριπ τιζ  με τους νταβαδες της εποχης γινοταν χαμος σφαζοντουσαν για ψυλου πηδημα η πληροφοριες λενε οτι τους θαβανε οποιος πεθεναι  επι τοπου στα υπογεια τον σπιτιων. μια βολτα απο εκει ηταν εμπειρια μεχρι και η πουτανες σκωτονοντουσαν μεταξυ τους για τους νταβαδες. γιατι η μαγκες της αλαζανε μεταξυ τους και γινωταν το ελα να δεις μετα επεφτε ξυλο αγριο απο τους μπραβους τον μαγαζιων υπηρχε και ενα τμημα εκει αστυνομικο αρχιφυλακας ηταν ο παλιος ηθοποιος ζαννινο πρωτος νταβατζης τα περνανε χοντρα απο πουτανες νταβατζηδες πουστηδες καμπαρετζηδες. η μαυρη πουλιωταν ανοιχτα υπηρχε και ενας δρομος που ξεκιναγε απο αγιο σπυριδωνα και κατεληγε απεναντι απο τους σινεμαδες φως και ολυμπικο το ελεγαν γιαχνι σοκακι ηταν ολω εστιατορια και τσικνιζε ολη η περιοχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom