freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αγαπητοι συναγωνιστες λιγο πριν ειχε στον Alpha στην εκπομπη 'μηχανη του χρονου' ενα ρεπορταζ για την Τρουμπα...Εγω δυστυχως το προλαβα απο το τελος του και δεν προφτασα να ακουσω τα τοσα ενδιαφεροντα που θα ειχαν ειπωθει Το ερωτημα μου εμενα ειναι:Τι ακριβως ηταν η Τρουμπα?Πολλα μπουρδελα μαζι στον Πειραια?Στριπτιτζαδηκα?Καμπαρε με εκδιδομενες γυναικες? Ποτε μου δεν καταλαβα...Και μη μου πειτε να δω την ταινια 'Κοκκινα φαναρια' με την Καρεζη...Θελω να ακουσω τη γνωμη καποιων 'παλιων'εδω μεσα για εκεινες τις εποχες...Τις καταθεσεις ΑΥΤΟΠΤΩΝ μαρτυρων,ωστε το.... ρεπορταζ του μπουρντελα.κομ να υπερσκιασει αυτο του Alpha και καθε alpha....Ποτε ακμασε εκει ο αγοραιος ερωτας?Ποτε αρχισε η φθινουσα πορεια?Ποτε κλεισανε?Επισης απο ποτε ξεκινησαν να υπαρχουν τα πρωτα μπουρδελα στη Φυλης?Και σε τι μορφη?Εγινε 'ομαλα' η μεταβαση απο την Τρουμπα στο κεντρο της Αθηνας?Δηλ υπηρχε μια μεταβατικη περιοδος που ενω υπηρχαν καποια παρακμαζοντα μαγαζια στην Τρουμπα, παραλληλα αρχισαν να ξεφυτρωνουν τα πρωτα μπουρδελακια στη Φυλης?