Νέα

Πείτε μου εσείς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mpratan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα και να μου πείτε τί πιστεύεται εσείς.
Ένας γνωστός υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις, ώστε να πάρει μόρια και να μπει στην αστυνομία ως ειδικός φρουρος και αργότερα στην ΟΠΚΕ. Ο φίλος μου υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό αυτή την κίνηση, λέγοντας μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα μπει στην αστυνομία, όλα τα προβλήματα αυτομάτος θα λυθούν, καθώς αστυνομία = δημόσιο = σταθερό χιλιάρικο/μήνα, τα μουνάκια θα τον βλέπουν με την αστυνομική στολή και θα στάζουν ποτάμια και θα πηγαίνουν από μόνες τους να του την πέφτουν, θα έχει κονέ σε όλα τα μαγαζιά, κλαμπάκια κλπ διότι θα μπορούσε να κάνει "χάρες" στους μαγαζάτορες και αυτοί ως αντάλλαγμα να του δίνουν πχ ένα μπουκάλι δωρεάν, να μην περιμένει στην ουρά όπως όλα τα άλλα κορόιδα κλπ, την ίδια στιγμή που ένας με 3 πτυχία και 3πλάσιες γνώσεις θα δουλεύει για 800 ευρώ και τα γουνάκια θα τον έχουν στο φτύσιμο, γιατί "χεστήκαμε για τις γνώσεις σου και τα πτυχία σου, εμείς θέλουμε να περνάμε καλάκαι όχι να κάτσουμε μαζί σου και να ανταλλάζουμε γνώσεις". Δεν λέω ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά εσείς τί πιστεύεται? Αυτά που λέει στέκουν ή είναι υπερβολές?

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
να παει με τα χιλια το παλικαρι τουλαχιστον να εχει αγχος για αλλα πραγματα.
δεν ξερω ποσα βγαζουν, αλλα για σκεψου σημερα εαν ηταν ιδιωτικος η αυτοαπασχολουμενος να του ελεγε το κολοκρατος ζησε με τα 800 λογω κορονοιου.
ομως σημερα οι δημοσιοι θα παρουν κανονικα το μηνιατικο συν το δωρο του πασχα, ασε που παρα πολλοι δεν δουλευουν καθολου η δουλευουν τον κοσμο.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα και να μου πείτε τί πιστεύεται εσείς.
Ένας γνωστός υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις, ώστε να πάρει μόρια και να μπει στην αστυνομία ως ειδικός φρουρος και αργότερα στην ΟΠΚΕ. Ο φίλος μου υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό αυτή την κίνηση, λέγοντας μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα μπει στην αστυνομία, όλα τα προβλήματα αυτομάτος θα λυθούν, καθώς αστυνομία = δημόσιο = σταθερό χιλιάρικο/μήνα, τα μουνάκια θα τον βλέπουν με την αστυνομική στολή και θα στάζουν ποτάμια και θα πηγαίνουν από μόνες τους να του την πέφτουν, θα έχει κονέ σε όλα τα μαγαζιά, κλαμπάκια κλπ διότι θα μπορούσε να κάνει "χάρες" στους μαγαζάτορες και αυτοί ως αντάλλαγμα να του δίνουν πχ ένα μπουκάλι δωρεάν, να μην περιμένει στην ουρά όπως όλα τα άλλα κορόιδα κλπ, την ίδια στιγμή που ένας με 3 πτυχία και 3πλάσιες γνώσεις θα δουλεύει για 800 ευρώ και τα γουνάκια θα τον έχουν στο φτύσιμο, γιατί "χεστήκαμε για τις γνώσεις σου και τα πτυχία σου, εμείς θέλουμε να περνάμε καλάκαι όχι να κάτσουμε μαζί σου και να ανταλλάζουμε γνώσεις". Δεν λέω ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά εσείς τί πιστεύεται? Αυτά που λέει στέκουν ή είναι υπερβολές?

τους επομενους μήνες οι μισθοί του δημοσίου θα μειωθούν ουσιαστικά λόγω παγκόσμιας οικονομικης κρίσης .... ναι θα έχει ενα κάποιο εξασφαλισμένο έσοδο σε μόνιμη βάση αλλά θα αρκεί μόνο για επιβίωση και καμια δυνατότητα νε γευτεί τις όποιες χαρές της ζωής.
Επίσης με την γενική ψηφιοποίηση της λειτουργιας του κράτους πολλές σημερινές απολαβές θα εξαφανισθούν .... θα τα ζήσουμε το επόμενο διάστημα με μόνιμη ισχύ ....

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Στην παρουσα κατάσταση μου φαίνεται τύπε ότι έχει δικιο  ο φίλος σου .

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν θα παει με σκοπο να γαμαει γκομενες.

Θα παει με σκοπο να εξασφαλισει ενα πιο σιγουρο εισοδημα για τον εαυτο του και να μην εχει το καθημερινο αγχος της επιβιωσης.

Η απουσια αγχους και στρες πανω σε αυτο το θεμα μαζι με τον συνδυασμο μιας προσεγμενης εμφανισης και σωστης συμπεριφορας, ναι μπορει να τον οδηγησει στο να εχει επιτυχια στα γκομενακια και να περναει καλα.

Βεβαια, αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι αστυνομικοι γαμανε, καμια σχεση.

Εμεις λεμε να εκμεταλευτει σωστα τις περιστασεις και να το εχει κιολας μεσα του, να ειναι παιχτακι.

Αν καποιος χ αντρας ειναι αμπαλος και βλαμμενος πανω στο θεμα γκομενιλικι, οτι και να τον κανεις, αποτυχημενος θα παραμεινει.

Απο την αλλη, εχει παιχτακια που στις σωστες συνθηκες παιζουν καλη μπαλα.

Ειναι και να το εχει λοιπον, συν οτι η απουσια αγχους λογω σταθερου εισοδηματος θα τον βοηθησει αρκετα στο θεμα ψυχολογια.

Σε καθε περιπτωση, με το καλο να παει ο ανθρωπος, ευχομαστε καλη σταδιοδρομια και να πανε ολα καλα να ειναι παντα γερος.

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Αμα οντως θελει να μπει στην αστυνομια καλως θα το κανει και να παει.

Αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με τα σεναρια που νομιζει περι στολης, γκομενες, ποτα μπουκαλια και κονε σε μαγαζια.

Τα παραπανω παιζουν ρολο απο το τι ανθρωπος ειναι και πως πορευεται στην ζωη του

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
το μονο που θα λυθει ειναι οτι θα εχει ενα ποσο το μηνα (οχι σταθερο γιατι οπως παει το πραμα ολοενα και μειωνεται) για το υπολοιπο της ζωης του..(το χιλιαρικο που περιμενει θα πρεπει να ιδρωσει αρκετα για να το πιασει πλεον...)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Πρώτον ο φίλος σου, μικρός σε ηλικία έχει λάθος σκεπτικό !! Όπως πολλά παιδάκια στην εφηβεία θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές για το lifestyle και όχι για την πραγματική αγάπη στο ποδόσφαιρο !! Κάπως έτσι και στα σώματα ασφαλείας, πρέπει να τρέφεις μια αγάπη προς την αστυνομία ή κάποιο άλλο σώμα, να θες να έχεις μια εξουσία μέσα σου με αρχή την δικαιοσύνη!! Έτσι ξεκινάς και έρχονται τα άλλα σαν αποτέλεσμα...
     Αυτά περί προνομίων δίκιο έχει, αλλά για να σου κάνει χάρες το μαγαζί, εσύ του κάνεις περισσότερες !! Για να φτάσεις εκεί πάει να πει πως είσαι λαμόγιο... Προσωπικά εμένα δεν θα με ικανοποιούσε να κάνω τα στραβά μάτια σε νταβατζήδες και νονούς της νύχτας για να πιο ένα μπουκάλι ή να μου τριφτεί μια κωλομπαρετζού και να νομίζω οτι κάτι έκανα!! Γιατί στα νόμιμα μαγαζιά θα σε έχουν στο φτύσιμο !!
     Τώρα για τα μουνάκια, υπάρχουν και αυτά... αλλά ο βλαμμένος είτε είναι μπάτσος είτε είναι γιατρός είναι γυναικοδιώκτης !! Οπότε άμα νομίζει οτι θα του ανοίξουν πόρτες σε μαγαζιά και θα τρέχουν τα μουνάκια απο πίσω του, χωρίς να δώσει κώλο, είναι βαθιά νυχτωμένος !!
     Τα σώματα ασφαλείας είναι μια πολύ καλή δουλειά, τίμια σε παιδιά που το αγαπάνε το θέμα ή δεν έχουν άλλη δυνατότητα!! Δεν σου επιτρέπει ως δημόσιο, οικονομικά να κάνεις το κάτι παραπάνω. Μπορείς να ζήσεις ανθρώπινα, με αξιοπρέπεια!! Δεν πληρώνονται ανάλογα με αυτό που τους αντιστοιχεί... Θα του φύγει η κωλοτρυπίδα για να δει αυτό το χιλιάρικο μια φορά τον μήνα!! Και θα λέει και ευχαριστώ αν βρει κανένα ευχαριστήριο sms απο Υπουργό, ενώ αλλού δίνουν επιδόματα*!!
     Ο φίλος σου ξεκινάει με τελείως λάθος σκεπτικό και θα φάει τα μούτρα του όταν δει την πραγματικότητα!! Να το ξανασκεφτεί, να μιλήσει σοβαρά με 2-3 ανθρώπους του χώρου και να πάρει την απόφαση του. Είναι μια ιδιαίτερη δουλειά που πρέπει να την δεις πρώτα ώς λειτούργημα...

* Γιατροί, νοσηλευτές, και δεν ξέρω ποιες άλλες ειδικότητες θα πάρουν επίδομα λόγω κορωνοϊού... και οι μπάτσοι πήραν sms!! Αφού δεν τους έκαναν και μείωση λόγω μείωσης της εγκληματικότητας, άρα λιγότερη δουλειά, να λένε και ευχαριστώ!!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Το ένα χιλιάρικο θα τον φτάσει καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες (ενοίκιο, τροφή, λογαριασμοί, κτλ) και να βγαίνει με γκόμενες κτλ ??????....
Νομίζω ότι θα καλύπτει τα βασικά του έξοδα και θα βρει μια κοπελίτσα που θα την καλύπτει αυτό...
Δεν ξέρω κάποιον νορμάλ ένστολο να κάνει ζωάρα ...αστυνομικό δεν είχα ποτέ στον κύκλο μου αλλά στρατιωτικούς είχα και έχω.
Γενικά οι αστυνομικοί έχουν και πολλά ψυχολογικά θέματα δεν είναι και το ποιο υγιές περιβάλλον εργασίας.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Το ένα χιλιάρικο θα τον φτάσει καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες (ενοίκιο, τροφή, λογαριασμοί, κτλ) και να βγαίνει με γκόμενες κτλ ??????....
Νομίζω ότι θα καλύπτει τα βασικά του έξοδα και θα βρει μια κοπελίτσα που θα την καλύπτει αυτό...
Δεν ξέρω κάποιον νορμάλ ένστολο να κάνει ζωάρα ...αστυνομικό δεν είχα ποτέ στον κύκλο μου αλλά στρατιωτικούς είχα και έχω.
Γενικά οι αστυνομικοί έχουν και πολλά ψυχολογικά θέματα δεν είναι και το ποιο υγιές περιβάλλον εργασίας.

χωρια οτι ασχολεισαι συνεχεια με κακοποια και σαπια ατομα.....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.233
Πόντοι
3.846
και γιατί ρε φίλε δε γίνεται μπάρμαν που δε χρειάζεται και εκπαίδευση; το επάγγελμα αυτό είναι τρόπος ζωής, φοράς στολή, σε ξέρουν σαν ο αστυνομικός. Έχω ακούσει από ανακριτή οικογενειάρχη να λέει: όταν βγω στη σύνταξη θα σηκώσω γύρω από το σπίτι ένα τοίχο 10 μέτρα ψηλό να μη βλέπω κανένα. Δε θα έλεγα ότι συνανστρέφεσαι και τον καλύτερο κόσμο.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Άνδρας χωρίς προσόντα και γνώσεις, άρα γενικά για σφαλιάρες.
Επειδή ακριβώς είναι ανίκανος θα πάει σε χώρο αντίστοιχο των προσόντων του. Θα γίνει δηλαδή ανθυπομαλάκας.
Θα βρει μια μέτρια γκόμενα θα κάνει κάνα παιδάκι και μετά θα πάρει διαζύγιο.
Θα πληρώνει διατροφή και θα του φταίνε όλοι οι άλλοι.
Η στολή δεν κάνει τον άνδρα αλλά ο άνδρας τη στολή.
Δίπλα του θα κυκλοφορούν οι επιτυχημένοι με τα λεφτά και αυτός απλώς θα τους κάνει αέρα και θα τους ανοίγει τις πόρτες.
Αυτά να του τα πεις του φίλου σου αλλά με ποιο ήρεμο τρόπο , αν θες να τον βοηθήσεις. Δηλαδή πέρασε του το μήνυμα να φτιάξει τη προσωπικότητα του που είναι πιο δύσκολο από αυτό που σκέφτεται.

OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
      Πρώτον ο φίλος σου, μικρός σε ηλικία έχει λάθος σκεπτικό !! Όπως πολλά παιδάκια στην εφηβεία θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές για το lifestyle και όχι για την πραγματική αγάπη στο ποδόσφαιρο !! Κάπως έτσι και στα σώματα ασφαλείας, πρέπει να τρέφεις μια αγάπη προς την αστυνομία ή κάποιο άλλο σώμα, να θες να έχεις μια εξουσία μέσα σου με αρχή την δικαιοσύνη!! Έτσι ξεκινάς και έρχονται τα άλλα σαν αποτέλεσμα...
      Αυτά περί προνομίων δίκιο έχει, αλλά για να σου κάνει χάρες το μαγαζί, εσύ του κάνεις περισσότερες !! Για να φτάσεις εκεί πάει να πει πως είσαι λαμόγιο... Προσωπικά εμένα δεν θα με ικανοποιούσε να κάνω τα στραβά μάτια σε νταβατζήδες και νονούς της νύχτας για να πιο ένα μπουκάλι ή να μου τριφτεί μια κωλομπαρετζού και να νομίζω οτι κάτι έκανα!! Γιατί στα νόμιμα μαγαζιά θα σε έχουν στο φτύσιμο !!
      Τώρα για τα μουνάκια, υπάρχουν και αυτά... αλλά ο βλαμμένος είτε είναι μπάτσος είτε είναι γιατρός είναι γυναικοδιώκτης !! Οπότε άμα νομίζει οτι θα του ανοίξουν πόρτες σε μαγαζιά και θα τρέχουν τα μουνάκια απο πίσω του, χωρίς να δώσει κώλο, είναι βαθιά νυχτωμένος !!
      Τα σώματα ασφαλείας είναι μια πολύ καλή δουλειά, τίμια σε παιδιά που το αγαπάνε το θέμα ή δεν έχουν άλλη δυνατότητα!! Δεν σου επιτρέπει ως δημόσιο, οικονομικά να κάνεις το κάτι παραπάνω. Μπορείς να ζήσεις ανθρώπινα, με αξιοπρέπεια!! Δεν πληρώνονται ανάλογα με αυτό που τους αντιστοιχεί... Θα του φύγει η κωλοτρυπίδα για να δει αυτό το χιλιάρικο μια φορά τον μήνα!! Και θα λέει και ευχαριστώ αν βρει κανένα ευχαριστήριο sms απο Υπουργό, ενώ αλλού δίνουν επιδόματα*!!
      Ο φίλος σου ξεκινάει με τελείως λάθος σκεπτικό και θα φάει τα μούτρα του όταν δει την πραγματικότητα!! Να το ξανασκεφτεί, να μιλήσει σοβαρά με 2-3 ανθρώπους του χώρου και να πάρει την απόφαση του. Είναι μια ιδιαίτερη δουλειά που πρέπει να την δεις πρώτα ώς λειτούργημα...

* Γιατροί, νοσηλευτές, και δεν ξέρω ποιες άλλες ειδικότητες θα πάρουν επίδομα λόγω κορωνοϊού... και οι μπάτσοι πήραν sms!! Αφού δεν τους έκαναν και μείωση λόγω μείωσης της εγκληματικότητας, άρα λιγότερη δουλειά, να λένε και ευχαριστώ!!
Ένας φίλος του, ο οποίος ειναι 11 χρόνια στην αστυνομία ως ειδικός φρουρός του έχει πει πως έχουν τα πράγματα, βλέπει πως ζει ο συγκεκριμένος και αν σκεφτείς το γεγονός ότι έμαθε τον υπεύθυνο του Jojo, μέσα σπό τη δουλειά του (δεν ξέρω πως) και κάθε φορά που πάει του κερνάνε μπουκάλι ε δεν θέλει πολύ για να πάρεις την απόφαση...αλλά και ο ίδιος έχει καβλώσει με την ιδέα του να είναι μπάτσος και πιστεύω δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από το αστυνομικό περιβάλλον....Επίσης, τι εννοείς με το ότι δεν σου επιτρέπει το δημόσιο οικονομικά να κάνεις το κάτι παραπάνω?

OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
και γιατί ρε φίλε δε γίνεται μπάρμαν που δε χρειάζεται και εκπαίδευση; το επάγγελμα αυτό είναι τρόπος ζωής, φοράς στολή, σε ξέρουν σαν ο αστυνομικός. Έχω ακούσει από ανακριτή οικογενειάρχη να λέει: όταν βγω στη σύνταξη θα σηκώσω γύρω από το σπίτι ένα τοίχο 10 μέτρα ψηλό να μη βλέπω κανένα. Δε θα έλεγα ότι συνανστρέφεσαι και τον καλύτερο κόσμο.
Η δουλειά του μπάρμαν καλώς ή κακώς έχει ημερομηνία λήξης. Άντε να κάνεις τον μπάρμαν μέχρι τα 30 - 35 βαριά βαριά, μετά τι? Προσωπικά όλους τους μπάρμεν που ξέρω και έχω συναντήσει είναι κάτω των 30

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει σωστό. Ο τρόπος σκέψης του φίλου σου είναι σωστός, διότι, απλά έχει ένα σχέδιο.

Έμενα με ενδιαφέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του και ας γαμάει μουνάκια και να τσιμπάει δωρεάν μπουκάλια.

Π

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

σωστα λεει δεν καθομαι να εξηγω αλλα ο κολλητος μ ειναι σε καλη θεση εχει βαθμο λοχαγο το αντιστοιχο της αστυνομιας και κυκλοφορει πολιτικα

ολα αυτα π λες ισχυουν

να δειτε την διαφθορα στη νεα ορλεανη που ο νικ κειτζ ο υπαστυνομος παιρνει κοκες και γαμαει τζαμπα πουτανες και τους κολλαει το περιστροφο στη μαπα

αξιζει το μπατσικο να ξερετε ασχετα π εγω ειμαι κομμουνιστης και τους βριζω

καταβαθος μπατσος ηθελα να ειμαι κομμουνιστης μπατσος

OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Συμφωνώ αλλά και ποιο περιβάλλον εργασίας δεν είναι? Από τι μία έχεις το αφεντικό σου να βγάζει όλα τα κόμπλεξ πάνω σου και από την άλλη συναναστρέφεσαι με ταραχοποιά στοιχεία...τουλάχιστον στη δεύτερη περίπτωση πέφτει κάθε μήνα το μαρούλι και αν έχεις γερό στομάχι και αντέχεις όλες αυτές τις καταστάσεις ακόμα καλύτερα για σένα

OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει σωστό. Ο τρόπος σκέψης του φίλου σου είναι σωστός, διότι, απλά έχει ένα σχέδιο.

Έμενα με ενδιαφέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του και ας γαμάει μουνάκια και να τσιμπάει δωρεάν μπουκάλια.

Π
Πράγματι αν δεν μας επηρεάζει αρνητικά χαλάλι του όλα αυτά τα προτερήματα

OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
αξιζει το μπατσικο να ξερετε ασχετα π εγω ειμαι κομμουνιστης και τους βριζω

καταβαθος μπατσος ηθελα να ειμαι κομμουνιστης μπατσος
Αφού ήθελες να γίνεις μπάτσος γιατί τους βρίζεις? Δεν πολυσυμβαδίζουν αυτά που λες

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ο φιλος σου εχει προγραμμα,πριν ακομα μπει στην αστυνομια εχει στο νου του τη διαφθορα,χαρες για μπουκαλακι,αργοτερα στραβα ματια για εξτρα χαρτζιλικακι,στην υπηρεσια του πολιτη δηλαδη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom