You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πειρατεία λογισμικού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
απ αυτους εισαι κι εσυ ???? με τορουσφέτισταυρό στο χερι ????
Προφανώς !
Ή νομίζεις οτι στήνομαι σαν μαλάκας και περιμένω να σου φιλήσω το χέρι και ζητάω την ευλογία σου θέλοντας να με καθοδηγήσεις πνευματικά...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
βαλε κι ενα ερωτηματικο στο τελος να σου απαντησω..Προφανώς !
Ή νομίζεις οτι στήνομαι σαν μαλάκας και περιμένω να σου φιλήσω το χέρι και ζητάω την ευλογία σου θέλοντας να με καθοδηγήσεις πνευματικά...
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]βαλε κι ενα ερωτηματικο στο τελος να σου απαντησω..
SpermBob μήπως είσαι και εκπρόσωπος της RIAA ρε συ?
Της RIAA όχι, είμαι όμως συνεργάτης της BSA Hellas και λόγω και της επαγγελματικής μου δραστηριότητας είμαι αρκετά ευαίσθητος με το θέμα της πειρατείας.
Αν και δεν αφορά το παρών thread, ίσως το συζητήσουμε σε κάποιο άλλο, με ενοχλεί π.χ. να υπάρχουν (για το θέμα που με αφορά) προγραμματιστές που δουλεύουν και εταιρίες που τους πληρώνουν για να φτιάξουν ένα πρόγραμμα και να έρχεται ο άλλος ο εξυπνάκιας να λέει πάρε το τάδε πρόγραμμα σπασμένο... Γιατί ρε φίλε ? Μαλάκας είναι αυτός που κοπιάζει να το γράψει ? Βλάκας είναι αυτός που τον πληρώνει ??
Αν βγεί ένα πρωί π.χ. ο MLS και πεί "πάρτε τα αρχίδια μου κλέφτες. Destinator καπούτ" τότε θα μας αρέσει ?? Γιατί να πληρώνει τον προγραμματιστή να γράψει τον κώδικα ? Γιατί να τον πληρώνει να κάνει updates ? Γιατί να πληρώνει τα κορόιδα που κάνουν support στα άλλα κορόιδα που έχουν αγοράσει το πρόγραμμα ?
Αντίστοιχη είναι η ιστορία και με την μουσική, κινηματογράφο.
Αν δεν έχεις τα λεφτά ή δεν γουστάρεις να πληρώνεις πολύ απλά προσπέρασε το. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις μουσική, ταινίες, προγράμματα. Σεβάσου όμως τον κόπο και αυτού που τα έφτιαξε...
MatureHunter77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Της RIAA όχι, είμαι όμως συνεργάτης της BSA Hellas και λόγω και της επαγγελματικής μου δραστηριότητας είμαι αρκετά ευαίσθητος με το θέμα της πειρατείας.
Αν και δεν αφορά το παρών thread, ίσως το συζητήσουμε σε κάποιο άλλο, με ενοχλεί π.χ. να υπάρχουν (για το θέμα που με αφορά) προγραμματιστές που δουλεύουν και εταιρίες που τους πληρώνουν για να φτιάξουν ένα πρόγραμμα και να έρχεται ο άλλος ο εξυπνάκιας να λέει πάρε το τάδε πρόγραμμα σπασμένο... Γιατί ρε φίλε ? Μαλάκας είναι αυτός που κοπιάζει να το γράψει ? Βλάκας είναι αυτός που τον πληρώνει ??
Αν βγεί ένα πρωί π.χ. ο MLS και πεί "πάρτε τα αρχίδια μου κλέφτες. Destinator καπούτ" τότε θα μας αρέσει ?? Γιατί να πληρώνει τον προγραμματιστή να γράψει τον κώδικα ? Γιατί να τον πληρώνει να κάνει updates ? Γιατί να πληρώνει τα κορόιδα που κάνουν support στα άλλα κορόιδα που έχουν αγοράσει το πρόγραμμα ?
Αν δεν έχεις τα λεφτά ή δεν γουστάρεις να πληρώνεις πολύ απλά προσπέρασε το. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις μουσική, ταινίες, προγράμματα. Σεβάσου όμως τον κόπο και αυτού που τα έφτιαξε...
εν μερει συμφωνω αλλα σκεψου και τι τιμες επιβαλλουν τα μεγαλα κεφαλια στα προιοντα τους...αρκετοι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να τα αγορασουν...η πειρατεια ειναι μοχλος πιεσης για να διορθοθουν τα πραγματα..εαν ο καταναλωτης γουσταρει αυτο που κατεβαζει να εισαι σιγουρος οτι θα το αγορασει αρκει να ειναι σε λογικη τιμη
BSA, όπως λέμε Αρτέμης Μάτσας ένα πράγμα ε?
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]BSA, όπως λέμε Αρτέμης Μάτσας ένα πράγμα ε?
Διάβασε εδώ, αν έχεις το θεό σου!!!! Το συνάδελφο σου??????
εν μερει συμφωνω αλλα σκεψου και τι τιμες επιβαλλουν τα μεγαλα κεφαλια στα προιοντα τους...αρκετοι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να τα αγορασουν...η πειρατεια ειναι μοχλος πιεσης για να διορθοθουν τα πραγματα..εαν ο καταναλωτης γουσταρει αυτο που κατεβαζει να εισαι σιγουρος οτι θα το αγορασει αρκει να ειναι σε λογικη τιμη
Αν δεν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν θα καταλάβεις ποτέ αυτό που γράφεις στο πετσί σου...
Στον χώρο της πληροφορικής π.χ. που κινούμαι, το μικτό κέρδος στο software σπανίως ξεπερνά το 10%.
Φυσικά μιλώ για την Ελλάδα και για μικρές επιχειρήσεις τυποποιημένου λογισμικού.
Μπορεί για την Microsoft τα πράγματα να είναι διαφορετικά.
Και εκεί όμως υπάρχει λύση. Σου την σπάει (όπως και εμένα !) που το Office έχει 500€ ? Θες να μποϋκοτάρεις την Microsoft ? Τότε μην βάλεις Office. Βάλε Open-Office που είναι τσάμπα. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις το Office. Άρα μην το κλέβεις... Η Microsoft θα δεί τις πωλήσεις της να πέφτουν και το μήνυμα θα το πάρει το ίδιο με το αν βάλεις κλεμμένο Office και γίνεις κλέφτης.
Είναι το ίδιο σαν να μου λές οτι επειδή δεν έχω αυτοκίνητο, για να μην αναγκαστώ να πάω με τα πόδια θα κλέψω ένα... Αυτό κάνεις ? Όχι ! Χρησιμοποιείς συγκοινωνίες...
BSA, όπως λέμε Αρτέμης Μάτσας ένα πράγμα ε?
Σου το ξαναλέω. Αν δεν νιώσεις στο πετσί σου την αδικία δεν θα καταλάβεις όσα γράφω...
Δεν ξέρω την δουλειά που κάνεις, έστω οτι για την κουβέντα είσαι ταξιτζής.
Δεν θα σου την έδινε αν είχες σκάσει 200.000 για την άδεια, 30.000-40.000 για το αυτοκίνητο, πλήρωνες τον φόρο που σου επιβάλει το κλεφτό-κράτος και ερχότανε ο άλλος με μηδέν κόστος και έκανε τον πειρατή ταξιτζή με 100% καθαρό κέρδος και σου έπαιρνε την δουλεια και το ψωμί ??
Επισκέπτης
το κάθε πράγμα είναι όπως το δεις ιδεολογικά.Αν δεν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν θα καταλάβεις ποτέ αυτό που γράφεις στο πετσί σου...
Στον χώρο της πληροφορικής π.χ. που κινούμαι το μικτό κέρδος στο software σπανίως ξεπερνά το 10%.
Φυσικά μιλώ για την Ελλάδα.
Μπορεί για την Microsoft τα πράγματα να είναι διαφορετικά.
Και εκεί όμως υπάρχει λύση. Σου την σπάει (όπως και εμένα !) που το Office έχει 500€ ? Θες να μποϋκοτάρεις την Microsoft ? Τότε μην βάλεις Office. Βάλε Open-Office που είναι τσάμπα. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις το Office. Άρα μην το κλέβεις... Η Microsoft θα δεί τις πωλήσεις της να πέφτουν και το μήνυμα θα το πάρει το ίδιο με το αν βάλεις κλεμμένο Office και γίνεις κλέφτης.
Είναι το ίδιο σαν να μου λές οτι επειδή δεν έχω αυτοκίνητο, για να μην αναγκαστώ να πάω με τα πόδια θα κλέψω ένα... Αυτό κάνεις ? Όχι ! Χρησιμοποιείς συγκοινωνίες...
Σου το ξαναλέω. Αν δεν νιώσεις στο πετσί σου την αδικία δεν θα καταλάβεις όσα γράφω...
Δεν θα σου την έδινε αν είχες σκάσει 200.000 για την άδεια, 30.000-40.000 για το αυτοκίνητο, πλήρωνες τον φόρο που σου επιβάλει το κλεφτό-κράτος και ερχότανε ο άλλος με μηδέν κόστος και έκανε τον πειρατή ταξιτζή με 100% καθαρό κέρδος και σου έπαιρνε την δουλεια και το ψωμί ??
Network Administrator είμαι, κυρίως εγκαταστάσεις δικτύων, νέων PC και σπάνια software.
Ρε παιδια εδω υπαρχει ολοκληρο κυκλωμα....βγαζει η Intel καινουργιους επεξεργαστες, βγαζει η microsoft καινουργια windows για να παιζουν μονο με καινουργιους επεξεργαστες.
Και επιτελους πως ειναι δυνατον αφου εχεις αγορασει ενα προγραμμα windows XP να σου ζηταει η ιδια εταιρια να αγορασεις την νεα εκδοση του windows vista?
Για να μην μιλησω για το office. Αγορασες το 2000 και καθε 2 χρονια περιπου πρεπει να σκας 300 ευρο για να παρεις το update του.
ΒΑΛΤΕ LINUX ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν πληρωνεις κατι ειναι ολα δωρεαν και δεν κολλας μαλακιες!!!!(ιους)
Και επιτελους πως ειναι δυνατον αφου εχεις αγορασει ενα προγραμμα windows XP να σου ζηταει η ιδια εταιρια να αγορασεις την νεα εκδοση του windows vista?
Για να μην μιλησω για το office. Αγορασες το 2000 και καθε 2 χρονια περιπου πρεπει να σκας 300 ευρο για να παρεις το update του.
Απο 10 χρονών μοσχαράκι ασχολούμαι με τα πισια, κοντά 22 χρόνια τώρα(φαντάσου τι βόδι κατέληξα ).Σου το ξαναλέω. Αν δεν νιώσεις στο πετσί σου την αδικία δεν θα καταλάβεις όσα γράφω...
Ποιός φταίει στις αγαπητές μας εταιρείς λογισμικού ποτ τώρα τελευταία αναπτύχθηκαν?
Και είδαμε εμείς και οι κάτοικοι της Ουγκάντας προϊόντα στα ράφια. Η΄ μάλλον καλύτερα άσε την ανάπτυξη κατά μέρους. Κάποιες αλυσίδες, πχ Πλαισιο-Μουλτιράμα-Παπασωτηριου, έβαλαν κωδικούς software στους τιμοκαταλόγους τους και επεκτάθηκαν σε όλη την Ελλάδα ή ξεκίνησαν ονλαϊν πωλήσεις. Πότε έγινε αυτό? Πρίν απο 10 χρόνια? 15?
Ας αναφέρουμε επίσης και τι αγοράζουμε εμείς οι καταναλωτές, και πώς το κάνουμε αυτό.
Πόσα απο τα προγράμματα είναι ευθής εξαρχής λειτουργικά χωρίς να χρειάζονται update κλπ κλπ. Γιατί να πληρώνουμε εμείς τα έξοδα συσκευασίας/μεταφοράς/ποσοστό μεταπωλητή απο την στιγμή που μπορούμε πολύ εύκολα να το κατεβάσουμε? Αλήθεια οι εταιρείες που πωλούν ονλαϊν έχουν χαμηλότερες τιμές στα ονλαϊν καταστήματα τους?
Μουσική και τραγούδια δεν αναφέρω καθόλου, απλά καλά να πάθουν τα στούντιο.
Επισκέπτης
τι linux και παπαριές ετοιμαστείτε για την επέλαση της αρκούδας οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέο λειτουργικό απ ότι ξέρω και από την στιγμή που ο μπιλ εξαγρίωσε τον κόσμο με τα vista την μεγαλύτερη μαλακία που κυκλοφόρησε δεν θα τα πάει καλά μαζί τους.Ρε παιδια εδω υπαρχει ολοκληρο κυκλωμα....βγαζει η Intel καινουργιους επεξεργαστες, βγαζει η microsoft καινουργια windows για να παιζουν μονο με καινουργιους επεξεργαστες.
το πρώτο δείγμα των Ρώσων με τον Κασπερσκυ πολύ επιτυχημένο.
Για ψάξτε να δείτε ΠΟΣΑ θα πληρώσουμε στην Microsoft με το καινούριο συμβόλαιο που υπάγραψε η κυβέρνηση με τον Bill Gates προχτές............
Και από τις λίγες φορές που παραδέχτηκα την αντίδραση του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έστω και αν ήταν για τα μάτια του κόσμου.
Επισκέπτης
ε όχι και για τα μάτια του κόσμου? ίσα ίσα που στην δική μας πολιτική αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται από τον λαό για τον λαό.Και από τις λίγες φορές που παραδέχτηκα την αντίδραση του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έστω και αν ήταν για τα μάτια του κόσμου.
για να μην σου αναλύσω την σχέση καλλιτεχνών κράτους και λαού στα δικά μας ιδεολογικά πρότυπα.
ε όχι και για τα μάτια του κόσμου? ίσα ίσα που στην δική μας πολιτική αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται από τον λαό για τον λαό.
για να μην σου αναλύσω την σχέση καλλιτεχνών κράτους και λαού στα δικά μας ιδεολογικά πρότυπα.
ΟΧΙ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23