Νέα

Πειραιάς - παντρεμένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sam(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
καλησπερα στους συναγωνιστες
2002-2004 δουλευα στο πειραια σε μια ναυτιλιακη εταιρεια,
σε ενα μπαρακι ,το ιπταμενο γουρουνακι, ειχα γνωρισει μια 3ενη,παντρεμενη,γυρω στα 37,3ανθια ομορφη γυναικα
δουλευε σε μια εταιρεια για κρουαζιεροπλοια
αρκετες φορες διναμε ραντεβου στην πλαζ του φλοισβου και πηγαιναμε σε καποιο απο τα κοντινα 3ενοδοχεια
την εχει συναντησει κανεις ;
καποτε την ειχα πετυχει στο icq :)

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε πλακα μας κανεις? και εγω γαμησα στα μαλλια το καλοκαιρι μια αγγλιδα ,γυρω στα 25 με 1 τατοο στη πλατη..μημπως την ξερεις?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
σε ενα μπαρακι ,το ιπταμενο γουρουνακι, ειχα γνωρισει μια 3ενη,παντρεμενη,γυρω στα 37,3ανθια ομορφη γυναικα
αρκετες φορες διναμε ραντεβου στην πλαζ του φλοισβου και πηγαιναμε σε καποιο απο τα κοντινα 3ενοδοχεια

Πλάκα κάνεις, ή σοβαρολογείς;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
....μπαααα!!! δεν παει καλα η δουλεια...κατι πρεπει να γινει με τα προβληματα του κοσμου....... :jerking: :jerking: :jerking:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε παιδιά πηγαίνοντας σήμερα προς το τρένο είδα ένα απίστευτο παιδί, παντρεμένο ή όχι δεν ξέρω. Πολύ ευχαρίστως του εξηγούσα την ελληνική από πάνω μέχρι κάτω. Αλλά επειδή είμαι στη Γερμανία, την έχει πηδήξει κανείς σε καμιά Κρήτη, Πάρο , Ίο κτλ. ??

Ψηλή , ξανθιά , με μεγάλα βυζιά και ένα ταττού "Ιch liebe Fritz".

THN EXEI SΥΝΑΝΤΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ Ή ΝΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ?????

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε παιδιά πηγαίνοντας σήμερα προς το τρένο είδα ένα απίστευτο παιδί, παντρεμένο ή όχι δεν ξέρω. Πολύ ευχαρίστως του εξηγούσα την ελληνική από πάνω μέχρι κάτω. Αλλά επειδή είμαι στη Γερμανία, την έχει πηδήξει κανείς σε καμιά Κρήτη, Πάρο , Ίο κτλ. ??

Ψηλή , ξανθιά , με μεγάλα βυζιά και ένα ταττού "Ιch liebe Fritz".

THN EXEI SΥΝΑΝΤΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ Ή ΝΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ?????

Μπορείς να την κρατήσεις όλη δική σου φίλε. Εμείς, από απόψε το βράδυ, ξεσκονίζουμε καιτο τελευταίο κωλόμπαρο του Πειραιά για να βρούμε να γαμήσουμε την ξένη 37άρα παντρεμένη του Sam. Γιούργια γενναίου μουουουουου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος.......
μ ακους κουλα........?????????

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Φιλε μου περα απο την πλάκα που σου κάνουν, η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζητάς είναι πολύ γενικο και αόριστο, να ψαχνεις μια γυναίκα μόνο με την περιγραφή, σε μια μεγαλούπολη !
Ούτε η Νικολούλη δεν το κάνει αυτό ! Δεν κράτησες ένα τηλέφωνο ? Δεν ρωτάς στη ναυτιλιακή στο άσχετο δήθεν παλιός φίλος μήπως έχουν κανένα τηλέφωνο της ?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Να πώ την αλήθεια όχι...άλλα έτσι όπως την περιγράφεις ψήνομαι να την γνωρίσω...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16

Νομιζω οτι την εχω παρει κ εγω!!!Ναι ναι με μια φυλη της που ειχε αξυριστο μουνι και οπως τη γαμουσα δεν βογκαγε καθολου κ μου λεει οτι ειναι μουγκι!Που την αλλη φορα την επαρνα παρτουζα με τον μουτσο και ελεγε φερτε που και τον ναυαρχο να με γαμηση!!!
Αυτη δεν λες?Ή την αλλη απο την ιταλια που εκανε κρουαζερες στη χωρα των μαο μαο!!!

Σορρυ αλλα εχει ξεφυγη η κατασταση με αυτο το Post!!!!

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Την γκομενα δεν την ξερω αλλα απο χιουμορ τουλαχιστον μας περισσευει!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ρωρα ρον χαρδαβελα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
ρε geopon πρεπει να εφαγες πολυ ωρα για να φερεις στην επιφανεια ενα θεμα που η τελευταια απαντηση ηταν στις 25/10/06 και μαλιστα τοσο μαλακια θεμα...Βεβαια καλα εκανας μιας και ψιλογελασα με τις απαντησεις καποιων φιλων στο μαλακισμενο ερωτημα αυτουνου που το ανοιξε....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
παιδια την γκομενα που ψαχνει ο τυπος την εχω πετυχει μαζι με την χρυσαυγη απο νομικη!.. :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εχω βαλει ανθρωπους να βαλουν οδοφραγματα
στο μεταξουργειο.
Μολις σκασει μυτη Κολωνου?θα σου σφυριξω?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Eχει δικιο ο faxanadu ειναι φιλη της χρυσαυγης πρεπει να κανουν πιατσα στην Σωλονος.

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Και εγώ έχω κάποια ερωτήματα για κάποια κορίτσια που είχα δει πριν 15 χρόνια σε κάτι μπουρδελάκια...να έχουν βγει άραγε στη σύνταξή? Να τα έχει μαμήσει κανείς άλλος έκτοτε? Ποιος είμαι, που πάω?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Και εγώ έχω κάποια ερωτήματα για κάποια κορίτσια που είχα δει πριν 15 χρόνια σε κάτι μπουρδελάκια...να έχουν βγει άραγε στη σύνταξή? Να τα έχει μαμήσει κανείς άλλος έκτοτε? Ποιος είμαι, που πάω?

Να ρωτήσω και εγώ κάτι μήπως ξέρει κανείς, όταν πήγαινα στο δημοτικό (πάνε 35+ χρόνια) είχα μια συμμαθήτρια Θάλεια (επώνυμο δε μπορώ να πω εδώ), ωραίο κοριτσάκι, ξανθό, και πάντα ήθελα να της πιάσω το χέρι... (τότε). Τώρα (που μεγάλωσα) θα ήθελα να τη γαμήσω. Μήπως έχει δει κανείς την ξανθή Θάλεια? Το μπαμπά της τον έλεγαν Μιχάλη και είχε κατάστημα με υφάσματα στην Καλλιθέα.... Τώρα το μαγαζί του ξαναχτίστηκε και έχει γίνει καφετέρια.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
για αρχη κοφτε την πρωινη μαλακια και αν δεν συνελθετε κοφτε και την βραδυνη για καμια βδομαδουλα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom