Νέα

Πεϊκή πρόθεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roger waters
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

roger waters

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπεριζω τους παντες εδω μεσα. Εδω και 5-6 χρονια αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα στυσης το οποιο εχω προσπαθησει να αντιμετωπισω με διαφορες φαρμακευτικες αγωγες αλλα εχω καταληξει οτι αυτες ειναι εντελως αναποτελεσματικες στην περιπτωση μου. Τα προβληματα δεν εχουν νοημα να αναφερθουν μιας και ειναι καθαρα προσωπικης φυσης. Το τελευταιο καιρο σκεφτομαι το ενδεχομενο να καταφυγω στη μονιμη λυση δηλαδη αυτη της πεικης προθεσης ωστε να μπορεσω να εχω μια νορμαλ ζωη χωρις το αγχος του φαρμακου. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια και αν μπορει να μου συστησει καποιον ειδικο χειρουργο ουρολογο για αυτη τη δουλεια. Επισης πιο θα ηταν το κοστος για κατι τετοιο κ αν καλυπτετε απο το ικα.

Ευχαριστω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.580
Πόντοι
22.266
βουλγαρια φιλε κανουν φοβερη δουλεια
ο διασημος τραγουδιστης βουλγαρος εκανε
δεσ την φωτο!!!!

Συνημμένα

• azis penis.jpg
    azis penis.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 56

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλησπεριζω τους παντες εδω μεσα. Εδω και 5-6 χρονια αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα στυσης το οποιο εχω προσπαθησει να αντιμετωπισω με διαφορες φαρμακευτικες αγωγες αλλα εχω καταληξει οτι αυτες ειναι εντελως αναποτελεσματικες στην περιπτωση μου. Τα προβληματα δεν εχουν νοημα να αναφερθουν μιας και ειναι καθαρα προσωπικης φυσης. Το τελευταιο καιρο σκεφτομαι το ενδεχομενο να καταφυγω στη μονιμη λυση δηλαδη αυτη της πεικης προθεσης ωστε να μπορεσω να εχω μια νορμαλ ζωη χωρις το αγχος του φαρμακου. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια και αν μπορει να μου συστησει καποιον ειδικο χειρουργο ουρολογο για αυτη τη δουλεια. Επισης πιο θα ηταν το κοστος για κατι τετοιο κ αν καλυπτετε απο το ικα.

Ευχαριστω

η προσθεση αφορα μηκος ή στυση ρε? εκτος και σου βαζουνε κανα ετοιμο καβλι μονιμα σηκωμενο

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Ευχαριστω
δεν εχω ιδεα το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι αποκλειεται να καλυπτεται απο το ικα.για το τελευταιο ειμαι σιγουρος !

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Η επέμβαση αυτη αφορά τη στυση.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
SEX VOLCANO. καλά αυτό τι είναι ? μικρό λιονταράκι ? για πρόσεξε καλλίτερα με τι μοιάζει? SERAPIS.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω ειδα και δεν θα μυ ξαασηκωθει τωρα.....

Δεν ειναι γαματο ομως ρε φιλε? με αυτο το μαραφετι ξερεις οτι οποτε σου καυλωσει μπορεις να έχεις στυση ενω υπο αλλες συνθηκες μπορει να θες να γαμησεις και να μην σου ρχετε η γαμημενη  :headbang: :headbang:

BIGVEROIA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Ποιος ξέρει τελικά αν η πεικη προσθεση καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ πως μπορώ να το ψάξω

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.415
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα παιδιά. Ποιος ξέρει τελικά αν η πεικη προσθεση καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ πως μπορώ να το ψάξω
Λογικά πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό που θα σε αναλάβει. Αυτός θα πρέπει να ξέρει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
@cΟΧΙΑ οτι απορια εχετε ρωτατε ελευθερα εχει εμπειρια μεχρι βιντεο αναλυτικα εχει στην κατοχη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom