mounoskilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
εφυγε η μονικα? δεν τη βλεπω σε καμια βαρδια.
Μήπως αναφέρεσαι στο 2ο μαγαζί της Μόνικα ,εκεί πού ηταν το rose απέναντι από το αμαξοστάσιο;Αλλιώς θα μας φάνε οι δρόμοι γύρω από την ΛΟΥΞπηγα και κατεθεσα στο δευτερο μαγαζι σε μια μολδαβη το ονομα το ξεχασα.Οχι και τιποτα το ιδιαιτερο αν και καθησα γιατι οι μολδαβες ειναι καλες αλλα η τυπισα ψιλοξεπετα μου φανηκε και πολυ κουβεντα.Τελοσπαντων.Εκει που την περιμενα μου ειπε ενας τυπος οτι υπαρχει ενα στοθντιο καπου σε καποια στενα στην λοθξ.Εσεις ξερετε το μαγαζι αυτο;Ειναι κατι ενδιαφερον;Καποιος συναγωνιστης αν ξερει κατι ας μας δωσει ενα στιγμα.Το μονο που εμαθα ειναι οτι φερνει τουμπανα γκομενες αλλα θελουν 50.Το spice -models φερνει τιποτα καλο στην πατρα η ετσι διαφημιζεται;
μια ξανθια είναι με καρε μαλλι?πηγα και κατεθεσα στο δευτερο μαγαζι σε μια μολδαβη το ονομα το ξεχασα.Οχι και τιποτα το ιδιαιτερο αν και καθησα γιατι οι μολδαβες ειναι καλες αλλα η τυπισα ψιλοξεπετα μου φανηκε και πολυ κουβεντα.Τελοσπαντων.Εκει που την περιμενα μου ειπε ενας τυπος οτι υπαρχει ενα στοθντιο καπου σε καποια στενα στην λοθξ.Εσεις ξερετε το μαγαζι αυτο;Ειναι κατι ενδιαφερον;Καποιος συναγωνιστης αν ξερει κατι ας μας δωσει ενα στιγμα.Το μονο που εμαθα ειναι οτι φερνει τουμπανα γκομενες αλλα θελουν 50.Το spice -models φερνει τιποτα καλο στην πατρα η ετσι διαφημιζεται;
Όταν περασεις μπροστα από τά σπιτια(στον παραδρομο της Γλαύκου)στα 250 μετρα έχει διασταύρωση κάνε δεξιά και θα το δείς στο αριστερο σου χέρι.Μπορει.Τι να σου πω.Τ2 μαγαζι της Μονικα που ειναι; Μπορεις να μου δωσεις στιγμα γιατι δεν ειμαι Πατρινος
τις ιδιες κοπελες φερνουν και τις αλλαζουν στα δυο σπιτια.η νικη και η μαρια είναι εντελως ξεπετες και δεν αξιζουν όχι 30 ευρω αλλα ουτε 10.στο μεταξουργειο εχω παει με κοπελες με 10 ευρω και εχω περασει καλυτερα.Όταν περασεις μπροστα από τά σπιτια(στον παραδρομο της Γλαύκου)στα 250 μετρα έχει διασταύρωση κάνε δεξιά και θα το δείς στο αριστερο σου χέρι.
σου εστειλα τηλ με pmMONICAS HOME 2 και είναι απέναντι από το πλυντήριο αυτ/των στο στενο
δεν υπαρχει αυτή τυπε τωραΗ κινεζουλα η Λι στην γλαυκου δουλευει ακομα εκει? την εχει παρει κανενας?
δεν υπαρχει αυτή τυπε τωρα
όχι τυπε οσες φορες κατεβαινω πατρα δεν την πετυχα ποτε στο μαγαζι.Την ειχα παρει πριν χρονια. Μιλαμε απιστευτο μωρο. Την ειχες φαει εσυ μαν;