Νέα

Πάσχα μην έρθει ποτέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Πάντα αντιπαθούσα τις γιορτές και αυτά τα οικογενειακά μαζέματα, γιατί τα είχα συνδέσει με οικογενειακούς τσακωμούς και εντάσεις.
Καυλωμενοι για καυγάδες συγγενείς με απωθημένα, έβγαζαν παλιότερα τα πολιτικά τα οικογενειακά τα περιουσιακά και τους χειρότερους εαυτούς τους, μαζί με αλκοόλ και κοκορομαχιες.
Τελικά ούτε φέτος απέφυγα αυτές τις καταστάσεις.
Τι ψυχασθένεια παίζεται ρε παιδιά στην Αθήνα, και έρχονται όλοι με θόλο μάτι και έτοιμοι για προσβολές για τσακωμό για κακίες;
Ανάθεμα την ώρα που ήρθε το Πασχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.688
Πόντοι
12.756
παει περασε τωρα , ηρεμησε αγορίνα
του χρόνου παλι

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.756
Πόντοι
3.556
Πάντα αντιπαθούσα τις γιορτές και αυτά τα οικογενειακά μαζέματα, γιατί τα είχα συνδέσει με οικογενειακούς τσακωμούς και εντάσεις.
Καυλωμενοι για καυγάδες συγγενείς με απωθημένα, έβγαζαν παλιότερα τα πολιτικά τα οικογενειακά τα περιουσιακά και τους χειρότερους εαυτούς τους, μαζί με αλκοόλ και κοκορομαχιες.
Τι ψυχασθένεια παίζεται ρε παιδιά στην Αθήνα, και έρχονται όλοι με θόλο μάτι και έτοιμοι για προσβολές για τσακωμό για κακίες;
τύπε να πουμε κονομησες τιποτα τουλάχιστο απο τις κοκορομαχίες ; :confused: :confused: :confused:

Συνημμένα

• 4C204349-2C5B-4F11-AE63-238F6CE09475.jpeg
    4C204349-2C5B-4F11-AE63-238F6CE09475.jpeg
    88 KB · Εμφανίσεις: 29
OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Θυμάστε πως έκαναν οι μπαρμπάδες για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ στην δεκαετία του 80 και 90?
Βριζοταν στα τραπέζια προσβολές μέχρι εσχατων

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Είναι πολύ απλό. Του χρόνου πες τους ότι κανόνισες με άλλη παρέα. Και ψέματα να είναι, καλύτερα μάλλον θα περάσεις μόνος σου. :thumbsup:

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Αδέρφια σφάζονταν μίσος μιλάμε για ατελείωτο μίσος δεν μίλαγαν για καιρό μετά ξαναμαναξανα τσακωμοι

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.752
Πόντοι
1.436

Προσωπικά δε θα έλεγα ότι φταίει "το Πάσχα". Θα το εξηγούσα ως εξής:
Ενδεχομένως πολλοί άνθρωποι, και συνήθως συγγενείς, δεν έχουν επαφές ο ενας με τον αλλον. Και δε χρειάζεται και να έχουν. Έρχονται όμως οι γιορτές και σκέφτονται ότι είναι υποχρεωμένοι να συναντηθούν, κυρίως για τυπικούς λόγους, με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν. "Οικογενειακά" για να υπακούουν στο έθιμο. Τα υπόλοιπα καταλαβαίνεις πώς έρχονται.

Προσωπικά αποφεύγω χρόνια τα οικογενειακά μαζέματα και γλιτώνω από την επιβάρυνση της ψυχολογίας μου. Τους αγαπώ, τους εκτιμώ αλλά απλά δεν ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Ό,τι χρειαστει ο καθένας γνωρίζει ότι είμαι στη διάθεσή του. Το ότι δε συναντιόμαστε δεν καταργεί την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.
:hi:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.756
Πόντοι
3.556
Θυμάστε πως έκαναν οι μπαρμπάδες για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ στην δεκαετία του 80 και 90?
εννοειται ρε τύπε. μια σάκα ζητούσες για το σχολειο να πουμε και σε φτιάχνανε σε φαση :confused: :confused: :confused:

Συνημμένα

• 2D3F95BB-72B6-46FE-AE28-E5A86CC93935.jpeg
    2D3F95BB-72B6-46FE-AE28-E5A86CC93935.jpeg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 57

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ότι χειρότερο είναι αυτές οι γιορτές και για εμένα. Λατρεύω την ρουτίνα και μου την χαλάνε όλα αυτά. Θα καθόμουνα σήμερα θα έβλεπα τα 3 μάτς των playoff που ακυρώθηκαν λόγω ημέρας θα έβλεπα και το gran prix , τις αναλύσεις για τα παιχνίδια το βράδυ τι ωραία που θα ήταν. Αντ αυτού ξύπνημα το πρωί για το γαμιο αρνί που έτσι και αλλιώς δεν νηστεύω άρα δεν με ενδιαφέρει αν θα φάω αρνί ή όχι. Να κάθομαι σαν μαλάκας να περιμένω να γίνει μαζί με τα υπόλοιπα κρέατα. Προετοιμασίες για το τραπέζι ,να κάτσουμε να φάμε να τρώνε όλοι σαν ζώα, μετά άντε μανά να καθαρίσουμε τραπέζια και σπουπίδια. Σήμερα ήρθε και έδεσε το γλυκό δάγκωσε ευτυχώς ελαφριά ο σκύλος τον ανιψιό μου,μέχρι να καθαρίσει η πληγή να δούμε πόσο σοβαρό ήταν πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη και κυρίως του αδερφού μου που είχε τρελαθεί. Τελικά τον πήγαν και έκανε προαιρετικά κάποια ράμματα. Ε γάμησε με λέω εκατό φορές καλύτερα να καθόμουνα ήρεμος να έβλεπα τα ματσάκια μου. Κάνουν σαν μαλάκες κάθε φορά ,τους πιάνει μανία να οργανώσουνε τραπέζι, τους τρώει ο κώλος τους,άι σιχτίρ πιά. Και σε φέρουν κάθε φορά προ τετελεσμένων γεγονότων, τα οργανώνουν όλοι μαζί και απλά το ανακοινώνουν.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.010
Πόντοι
10.411
Ενδεχομένως πολλοί άνθρωποι, και συνήθως συγγενείς, δεν έχουν επαφές ο ενας με τον αλλον. Και δε χρειάζεται και να έχουν. Έρχονται όμως οι γιορτές και σκέφτονται ότι είναι υποχρεωμένοι να συναντηθούν, κυρίως για τυπικούς λόγους, με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν. "Οικογενειακά" για να υπακούουν στο έθιμο.
Συν το ότι το κρασί(συνήθως) ρέει άφθονο αυτή την ημέρα,''ανάβουν'' τα αίματα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.577
Πόντοι
9.297
Του χρονου μεγαλε ριξε δυο μουτζες στην Αθηνα και βγες π.χ.στην Ευρυτανια η την ορεινη Κορινθια.Μακρυα απο ολους και ολα μονο με ενα εκδρομικο γκρουπ.Ολα θα πανε καλα.Υπομονη...

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Σε εμένα τα παλιόπαιδα έβαλαν δυναμιτακια σε μπουκάλι αφού ένα κομμάτι πεταχτηκε 15 μετρα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656

τυπε για να φανε κοψιδια μαζευτηκανε οι συγγενεις σου η για ραντεβου θανατου; :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Ότι χειρότερο είναι αυτές οι γιορτές και για εμένα. Λατρεύω την ρουτίνα και μου την χαλάνε όλα αυτά. Θα καθόμουνα σήμερα θα έβλεπα τα 3 μάτς των playoff που ακυρώθηκαν λόγω ημέρας θα έβλεπα και το gran prix , τις αναλύσεις για τα παιχνίδια το βράδυ τι ωραία που θα ήταν. Αντ αυτού ξύπνημα το πρωί για το γαμιο αρνί που έτσι και αλλιώς δεν νηστεύω άρα δεν με ενδιαφέρει αν θα φάω αρνί ή όχι. Να κάθομαι σαν μαλάκας να περιμένω να γίνει μαζί με τα υπόλοιπα κρέατα. Προετοιμασίες για το τραπέζι ,να κάτσουμε να φάμε να τρώνε όλοι σαν ζώα, μετά άντε μανά να καθαρίσουμε τραπέζια και σπουπίδια. Σήμερα ήρθε και έδεσε το γλυκό δάγκωσε ευτυχώς ελαφριά ο σκύλος τον ανιψιό μου,μέχρι να καθαρίσει η πληγή να δούμε πόσο σοβαρό ήταν πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη και κυρίως του αδερφού μου που είχε τρελαθεί. Τελικά τον πήγαν και έκανε προαιρετικά κάποια ράμματα. Ε γάμησε με λέω εκατό φορές καλύτερα να καθόμουνα ήρεμος να έβλεπα τα ματσάκια μου. Κάνουν σαν μαλάκες κάθε φορά ,τους πιάνει μανία να οργανώσουνε τραπέζι, τους τρώει ο κώλος τους,άι σιχτίρ πιά. Και σε φέρουν κάθε φορά προ τετελεσμένων γεγονότων, τα οργανώνουν όλοι μαζί και απλά το ανακοινώνουν.

τυπε του χρονου για τραμπουκα αντι να σουβλισετε αρνι σουβλιστε τον σκυλο να τον απαξιωσετε :confused::confused::confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Δε φταίει το Πάσχα αλλά το ότι σμίγουν οι πλεον ακατάλληλοι άνθρωποι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Τύπε φέτος η κόντρα είναι Astra Zeneca vs Pfizer :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom