Νέα

παρκο ναυαρινου το αντρο της πιπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirty lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...νομιζα οτι ηταν αστικος μυθος ωσπου το ειδα με τα ματια μου ,σαββατο προς κυριακη κατα τις τεσσερις μετα απο τσαρκα στα μπαρακια των εξαρχειων σταματησα στο εν λογω παρκο για κατουρημα πισω απο ενα θαμνο, οπου σε κοντινη αποσταση 2 τυποι πεσμενοι στα γονατα πιπωναν ετερους τυπους μαλλον υπηκοους πακισταν η μπακλαντες θα σας γελασω ,δεν παιρνω θεση επι του θεματος απλα το αναφερω ,τα συμπερασματα δικα σας...

Επισκέπτης
Nτροπη σου ρε μαλακα Λακη να φτιαχνεις κλωνους,σε ειχα για πιο αντρα παρα τις ασχολιες σου με τα νεροπιστολα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ  :2funny: :2funny: :2funny: εκει το μυαλο σας,στα ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ!ΔΩΣΕ ΧΑΡΕ!  :headbang3 :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
...νομιζα οτι ηταν αστικος μυθος ωσπου το ειδα με τα ματια μου ,σαββατο προς κυριακη κατα τις τεσσερις μετα απο τσαρκα στα μπαρακια των εξαρχειων σταματησα στο εν λογω παρκο για κατουρημα πισω απο ενα θαμνο, οπου σε κοντινη αποσταση 2 τυποι πεσμενοι στα γονατα πιπωναν ετερους τυπους μαλλον υπηκοους πακισταν η μπακλαντες θα σας γελασω ,δεν παιρνω θεση επι του θεματος απλα το αναφερω ,τα συμπερασματα δικα σας...
αναγνωρισες καμια φατσα γνωστη απο το μπου τυπε;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Μάλλον φίλοι την Ουρανιας θα ηταν τυπε μου

αναγνωρισες καμια φατσα γνωστη απο το μπου τυπε;

Δεν ειχε καθρεπτακι μαζί του

:2funny: :2funny:

Βρε Λάκη μου εβαλες θεμα για πίπες στα Πολιτικα - θΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ, τι σχέση εχουνε ;;;;;;;

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Μάλλον φίλοι την Ουρανιας θα ηταν τυπε μου

Δεν ειχε καθρεπτακι μαζί του

:2funny: :2funny:

Βρε Λάκη μου εβαλες θεμα για πίπες στα Πολιτικα - θΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ, τι σχέση εχεουνε ;;;;;;;
...παιδα δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα ,το θεμα ειναι πολιτικο με σεξουαλικες προεκτασεις...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny:ΠΟΣΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΤΡΟΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Ρε παιδια εγω ημουνα!  Ειχα σκυψει να μου μαθουν πως προσκυνανε στην θρησκεια τους!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι πονηρά τα πάκια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εγώ εσένα :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

με καβλώνεις φασιστροπουστρακο Λάκη
...αν σε καυλωνει δωστου ραντεβου στο παρκο ναυαρινου αν και δε νομιζω να καταδεχτει ναρθει...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
...αν σε καυλωνει δωστου ραντεβου στο παρκο ναυαρινου αν και δε νομιζω να καταδεχτει ναρθει...

Εγω βασικά την Ουρανία γουστάρω (ειμαι τερατοφιλος)

αλλά αυτή αγαπά τον Αρτέμη.

Ο Λάκης σιγουρα θα έρθει να τον πιπόσω

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Εγω βασικά την Ουρανία γουστάρω (ειμαι τερατοφιλος)

αλλά αυτή αγαπά τον Αρτέμη.

Ο Λάκης σιγουρα θα έρθει να τον πιπόσω
...ο λακος ειναι κυριζι ουτε που πεφτει το παρκο δε ξερει...

Επισκέπτης
Παιδια ο Λακης δεν ηταν αυτος ο μαλακας που θα εδηνε 20-30.000 ευρω για μια πουτανα για 2 εβδομαδες πριν παντρευτει μια πατσαβουρα??? και καλα σαν δωρο στον εαυτο του???  ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Παιδια ο Λακης δεν ηταν αυτος ο μαλακας που θα εδηνε 20-30.000 ευρω για μια πουτανα για 2 εβδομαδες πριν παντρευτει μια πατσαβουρα??? και καλα σαν δωρο στον εαυτο του???   ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
...οχι λακης ,λακος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom