Νέα

«Παρελθόν» για τον Παναθηναϊκό ο Τεν Κάτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο τύπος κατάφερε να ξεσηκώσει εναντίων του μέχρι αναρχικούς, πλιατσικολόγους και κοκάκηδες.
Ολόκληρη "διαδήλωση" έκαναν στο ΟΑΚΑ για να τον διώξουν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ανοιγει ο δρομος για καλυτερες ημερες στον Παναθηναικο επιτελους. :) :) :) :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για Σκόκο πηγαίνατε,από προπόνητη μείνατε :birdman:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Έπρεπε νάχει φύγει από καιρό. Η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη και χωρίς αυτοματισμούς. Δεν έπεισε ο 10Κ. Στο καλό...
Που ειναι ο TALOS ρεεεεεε!!Στην Ομόνοια ,πανηγυρίζει???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
αντε να δουμε και λιγο μπαλα τωρα γιατι τον ειχα ικανο στα επομενα παιχνιδια να κατεωαζε για δεξι μπακ το λετο κ στοπερ το σισσε με τα κωλοπειραματα του... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΛΛΑΝΔΕ ! ! !

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
ΟΟΕΕΕΕΟΟΟΟΟΕΕΕΕΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕ...........έφυγε ρεεεεεεεεεεε........βουντού κι έτσι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γεια σου Άρχονταααααααααααααααααααααα!!!Έφυγε ο Δεκαπούστης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τεν Κάτε: «Ήταν μια γελοία απόφαση»
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2009 19:07

PrintShare  Μοιράσου το Μπορεί στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ ο Χενκ Τεν Κάτε να δήλωσε πως αποδέχεται την απόφαση της διοίκησης, όμως λίγη ώρα αργότερα με δηλώσεις του σε Ολλανδική ιστοσελίδα τις ουσιαστικά αναίρεσε.

Ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας στο "Voetbal International" τόνισε: "Από τον σύλλογο μου είπαν ότι οι όλοι μέτοχοι δεν ήταν ευτυχισμένοι. Λοιπόν, αν είμαι αντίθετος σε αυτό; Καθόλου, το αποδέχθηκα. Αν είχαμε παίξει άσχημο ποδόσφαιρο θα είχα φύγει, όμως δεν συνέβη αυτό. Κοιτώντας τα αποτελέσματά μας θα δείτε πως ήταν μια γελοία απόφαση.

Από τις 23 Ιανουαρίου και έπειτα χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι και στην έδρα μας είμαι για 14 μήνες αήττητοι. Δεν έχω καμία διαμάχη, έχω μόνο καλή σχέση με τους παίκτες μου."

Στη συνέχεια ο Χενκ Τεν Κάτε είπε: "Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και δεύτεροι στον όμιλο του Εuropa Legaue και ουσιαστικά έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα είμαστε επτά βαθμούς πιο πάνω σε σχέση με πέρσι και συνεχίζουμε στο Κύπελλο.

Εάν πάρετε όλα αυτά υπόψη, δεν μπορεί μα μην δείτε πως δεν υπάρχει μια μεγάλη βελτίωση, αλλά έχω την αίσθηση ότι περιμένουν θαύματα.

Δεν είναι καλό το ποδόσφαιρο; Πέρυσι ήταν πολύ ενθουσιώδης για το ποδόσφαιρο, αλλά απαιτούσαν περισσότερους βαθμούς. Τώρα έχουμε περισσότερους βαθμούς και ξαφνικά δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Έτσι, βρίσκουν πάντα κάτι" είπε με νόημα ο Ολλανδός προπονητής.

Συνημμένα

• tencatecontra_m.jpg
    tencatecontra_m.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 20

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τον ιούνη...προπονητή μ αρχίδια...μόνο 'ετσι.....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ο νεος προπονητης μπαινει κατευθειαν στα δυσκολα αφου την κυριακη εχουμε δυσκολο ματς με Ηρακλη...
εγω πιστευω οτι ηταν βιαστικη κινηση που δειχνει πανικο (παρασκηνιακα θεωρω οτι ηταν θελημα τζιγγερ-παυλου γιατι δεν ηθελαν τον κατε) μετα απ την ηττα απ τον γαυρο

παντως σισε λετο καραγκουνης και ζιλμπερτο ειχαν εκφρασει κατα καιρος θετικα λογια για τον Ολλανδο...και δεν ξερω εαν ο νικολας θα μπορεσει να κρατησει τις ισσοροπιες στα αποδυτηρια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τον ιούνη...προπονητή μ αρχίδια...μόνο 'ετσι.....
αν παει καλα ο νιοπλιας και δειξει θετικα στοιχεια γιατι οχι και του χρονου
παντως τυπε οπως γραφψ χειροτερα δεν γινεται να παιξουμε
για μενα ο 10κατε πληρωσε το παιχνιδι στον γαυρο και την τρελιτσα που πουλαγε

gt1313

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τι ωραιο δωρο ητανε αυτο σημερα το μεσημερακι!Μου εφτιαξε τη μερα!
Ουστ αχρηστε Ολλανδε!Στηριξη στα δικα μας τα παιδια που πονανε την ομαδα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τι ωραιο δωρο ητανε αυτο σημερα το μεσημερακι!Μου εφτιαξε τη μερα!
Ουστ αχρηστε Ολλανδε!Στηριξη στα δικα μας τα παιδια που πονανε την ομαδα.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom