Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τον αύγουστο τσιμπούκιε ήταν καλύτερα.
Τουλάχιστον για cg.

Οι σπόνσορες λείπουν και τα cg δεν έχουν πολύ δουλειά.
Μέχρι και δωρεάν extra shots παίζουν , bonus λωκο κτλ

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΓΑΜΗΣΙ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ

Φαίνετε πως στα μαθηματικά
δεν τα πηγαίνω και καλά !
και έτσι για ν΄ απαντήσω
μία  ερώτηση θ΄ αφήσω

Αν η γυναίκα έχει πάει
κι τώρα πιά δεν τους μετράει
γιατί μετά τη πρώτη τη χιλιάδα
την έχει πιάσει μία ζαλάδα

Είναι κατάληλη για μας ?
θα θέλει να τηνε γαμάς ?
ή όταν θα ακούει για γαμησι
θα τηνε πιάνει ΔΝΤ και κρίση ?  

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

"Το ερωτικό παρελθόν μιας γυναίκας αφορά μόνο την ίδια". 

Συμφωνώ μ' αυτόν/ην που το είπε.

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Λακη, δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου, ως προς αυτους που γουσταρουν λουλουδια και κερια για να γαμησουν... Ειναι στο χαρακτηρα του καθενος...Οκ κι εγω εχω "δουλεψει" τον κολητο μου γι αυτον το λογο, αλλα εφοσον ετσι θελει, τι να κανουμε δλδ ?? Αυτος δεν ειναι αντρας ?? Η αυτοι που θελουν η κοπελα/γυναικα τους να εχει προσωπικοτητα και να ειναι δυναμικες, σημαινει οτι ειναι μουνοδουλοι ?? Δεν το καταλαβαινω αυτο...Η εσυ εισαι πιο αντρας, επειδη η γυναικα σου σε κυνηγουσε και τωρα την εχεις σουζα ??? Η μηπως ειναι πιο αντρες αυτοι που γαμανε πουτανες και νομιζουν οτι εκαναν κανενα κατορθωμα ?? Να σοβαρευτουμε λιγο... Οπως ειπα και σε προηγουμενο post μου, δε με ενδιαφερει το παρελθον της κοπελας που ειμαι...Με ενδιαφερει το πως ειναι με εμενα και ο χαρακτηρας της...Στην τελικη οπως σωστα ειπες και να ρωτησει καποιος για το παρελθον της κοπελας/γυναικας του ειναι ασκοπο γιατι το πιθανοτερο ειναι να μην σου πει την αληθεια...Αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι πουτανα!! Coolαρε λιγο, κοιτα τη δουλεια σου και μην κρινεις τους αλλους, γιατι κι εσυ μπορει να το παιζεις γαμιας, αλλα να μην εισαι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε Λακη, δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου, ως προς αυτους που γουσταρουν λουλουδια και κερια για να γαμησουν... Ειναι στο χαρακτηρα του καθενος...Οκ κι εγω εχω "δουλεψει" τον κολητο μου γι αυτον το λογο, αλλα εφοσον ετσι θελει, τι να κανουμε δλδ ?? Αυτος δεν ειναι αντρας ?? Η αυτοι που θελουν η κοπελα/γυναικα τους να εχει προσωπικοτητα και να ειναι δυναμικες, σημαινει οτι ειναι μουνοδουλοι ?? Δεν το καταλαβαινω αυτο...Η εσυ εισαι πιο αντρας, επειδη η γυναικα σου σε κυνηγουσε και τωρα την εχεις σουζα ??? Η μηπως ειναι πιο αντρες αυτοι που γαμανε πουτανες και νομιζουν οτι εκαναν κανενα κατορθωμα ?? Να σοβαρευτουμε λιγο... Οπως ειπα και σε προηγουμενο post μου, δε με ενδιαφερει το παρελθον της κοπελας που ειμαι...Με ενδιαφερει το πως ειναι με εμενα και ο χαρακτηρας της...Στην τελικη οπως σωστα ειπες και να ρωτησει καποιος για το παρελθον της κοπελας/γυναικας του ειναι ασκοπο γιατι το πιθανοτερο ειναι να μην σου πει την αληθεια...Αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι πουτανα!! Coolαρε λιγο, κοιτα τη δουλεια σου και μην κρινεις τους αλλους, γιατι κι εσυ μπορει να το παιζεις γαμιας, αλλα να μην εισαι....

αυτη ειναι η περιβοητη κατηγορια των παντοφλατων :grin: ξερεις...μαγκια κλανια στους γυρω και παντοφλα στο σπιτι :)

Επισκέπτης

Πουτάνα δεν χαρακτήρισα καμία.
Πέραν από αυτές που γαμάμε επί πληρωμή.
Πρόβλημα προσωπικά δεν έχω κανένα.
Απλά θεωρώ όσους κάνουν πρότασεις γάμου
και όσους σφουγγαρίζουν και ξεχέζουν μωρά .... τρόμπες.
Δικαίωμά μου δεν είναι;;;
Κι εμένα με χαρακτηρίζουν φασίστα για τις πολιτικές μου απόψεις.

Απλά πιστεύω ότι και μέσα τους,
οι διάφοροι άντρες,
αισθάνονται πιο "καλά" όσοι κυνηγήθηκαν από γυναίκες,
παρά όσοι έκαναν γονατιστοί πρόταση γάμου με μονόπετρα κτλ.

μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια ....

ουδείς ... άσφαλτος
(μη σου πω και χωματόδρομος)

αυτη ειναι η περιβοητη κατηγορια των παντοφλατων :grin: ξερεις...μαγκια κλανια στους γυρω και παντοφλα στο σπιτι :)

Είναι γνωστό ότι οι αζήτητες γεροντοκόρες,
γνωρίζουν τα πάντα περί γάμου.
Απλά δεν τους το αναγνωρίζει κανείς ...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

οι διάφοροι άντρες,

ουδείς ... άσφαλτος

Είναι γνωστό ότι οι αζήτητες γεροντοκόρες,
γνωρίζουν τα πάντα περί γάμου.
Απλά δεν τους το αναγνωρίζει κανείς ...
κι αμα ξεσκατισει και ενα μωρο τι προβλημα παιζει δηλαδη ? δικο σου δεν ειναι ?

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

οι διάφοροι άντρες,

ουδείς ... άσφαλτος
Ναι συμφωνω οτι σου ανεβαζει την ψυχολογια το να σε κυνηγησει η γυναικα, αλλα και παλι, το αντιθετο δε σε κανει αυτεπαγγελτα τρομπα η μουνοδουλο... Πρεπει δηλαδη καποιος απ τους δυο να εχει το πανω χερι ?? Το καλυτερο, ειδικα σε εναν γαμο, μιας και αναφεραμε ξεσκατισματα και σφουγγαρισματα, ειναι να υπαρχει μια συνεργασια.. Τουλαχιστον αυτο βιωνω απ τους γονεις μου...Και απ οσο ξερω, τον πατερα μου δε θα τον ελεγα τρομπα, ουτε μουνοδουλο..Δηλαδη πχ εμενα μου αρεσει να μαγειρευω. Αν κανω το τραπεζι στην κοπελα μου θα ειμαι φλωρος ?? Αν κανω καμια δουλεια στο σπιτι να βοηθησω τη μανα μου, θα ειμαι επισης φλωρος ?? Δε νομιζω...
Στο δια τ'αυτα, μαλλον την εχεις δει λαθος και πολυ απολυτος...καταλαβαινω οτι την εχεις ΣΙΓΟΥΡΑ "πατησει" απο γκομενα και γι αυτο εχεις αυτες τις αποψεις που εχεις...Το να ξεσκατισεις το ΠΑΙΔΙ σου, δεν ειναι κακο...Το να βοηθησεις τη γυναικα σου στα ψωνια, επισης δεν ειναι κακο...Δοκιμασε και θα δεις οτι δε θα γινει πιο μικρο το πουλι σου αν τα κανεις αυτα. Ισα ισα θα εκτιμηθουν...Και αν θες, δεξου μια συμβουλη απο καποιον μικροτερο σου...Μην την εχεις και πολυ σουζα τη γυναικα σου, γιατι οι πιο επιρεπεις στο κερατο, ειναι οι καταπιεσμενες...(ελπιζω βεβαια να μην κανει κατι τετοιο, γιατι εχει και ενα παιδι..)

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Λακη, δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου, ως προς αυτους που γουσταρουν λουλουδια και κερια για να γαμησουν... Ειναι στο χαρακτηρα του καθενος...Οκ κι εγω εχω "δουλεψει" τον κολητο μου γι αυτον το λογο, αλλα εφοσον ετσι θελει, τι να κανουμε δλδ ?? Αυτος δεν ειναι αντρας ?? Η αυτοι που θελουν η κοπελα/γυναικα τους να εχει προσωπικοτητα και να ειναι δυναμικες, σημαινει οτι ειναι μουνοδουλοι ?? Δεν το καταλαβαινω αυτο...Η εσυ εισαι πιο αντρας, επειδη η γυναικα σου σε κυνηγουσε και τωρα την εχεις σουζα ??? Η μηπως ειναι πιο αντρες αυτοι που γαμανε πουτανες και νομιζουν οτι εκαναν κανενα κατορθωμα ?? Να σοβαρευτουμε λιγο....
συμφωνώ και προσθέτω 9αναφερομενη και στα δυο φυλα)
1. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
2. η αποφυγη δυναμικού/ης, αξιόλογου/ης συντροφου υποδηλωνει σαφεστατα ανασφαλεια
3. το να θες να εχεις "σουζα" τον/την συντροφο (και ειδικα τον/την συντροφο ζωης με τον οποιο εχεις παιδια...) εκτος απο ανασφάλεια, προσωπικά μου βγαζει ειτε χαμηλή συναισθηματικη ευφυια ειτε γαμο βολέματος, οπου η καψουρα περασε και δεν ακουμπησε...
4. το να θεωρει καποιος κατορθωμα το επι πληρωμη σεξ, ειναι τουλαχιστον αστειο. Με την ιδια λογικη ειναι κατορθωμα που εσκασα τα ωραια λεφτουδακια μου και πηρα ζαρζαβατικα απο το μαναβη. μεγαλο κατορθωμα, αγόρασα κατι που ο αλλος πουλαει!!!!!!!  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι συμφωνω οτι σου ανεβαζει την ψυχολογια το να σε κυνηγησει η γυναικα, αλλα και παλι, το αντιθετο δε σε κανει αυτεπαγγελτα τρομπα η μουνοδουλο... Πρεπει δηλαδη καποιος απ τους δυο να εχει το πανω χερι ?? Το καλυτερο, ειδικα σε εναν γαμο, μιας και αναφεραμε ξεσκατισματα και σφουγγαρισματα, ειναι να υπαρχει μια συνεργασια.. Τουλαχιστον αυτο βιωνω απ τους γονεις μου...Και απ οσο ξερω, τον πατερα μου δε θα τον ελεγα τρομπα, ουτε μουνοδουλο..Δηλαδη πχ εμενα μου αρεσει να μαγειρευω. Αν κανω το τραπεζι στην κοπελα μου θα ειμαι φλωρος ?? Αν κανω καμια δουλεια στο σπιτι να βοηθησω τη μανα μου, θα ειμαι επισης φλωρος ?? Δε νομιζω...
Στο δια τ'αυτα, μαλλον την εχεις δει λαθος και πολυ απολυτος...καταλαβαινω οτι την εχεις ΣΙΓΟΥΡΑ "πατησει" απο γκομενα και γι αυτο εχεις αυτες τις αποψεις που εχεις...Το να ξεσκατισεις το ΠΑΙΔΙ σου, δεν ειναι κακο...Το να βοηθησεις τη γυναικα σου στα ψωνια, επισης δεν ειναι κακο...Δοκιμασε και θα δεις οτι δε θα γινει πιο μικρο το πουλι σου αν τα κανεις αυτα. Ισα ισα θα εκτιμηθουν...Και αν θες, δεξου μια συμβουλη απο καποιον μικροτερο σου...Μην την εχεις και πολυ σουζα τη γυναικα σου, γιατι οι πιο επιρεπεις στο κερατο, ειναι οι καταπιεσμενες...(ελπιζω βεβαια να μην κανει κατι τετοιο, γιατι εχει και ενα παιδι..)

δεν εχεις πολυ καιρο που γραφτηκες εσυ ε? :) :)

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχω κανα 8μηνο στο site νομιζω...Απλα δεν γραφω συχνα..Κυριως παρακολουθω και ψαχνω...Απανταω μονο οπου θεωρω οτι εχει ενδιαφερον..Γιατι ??? :huh: :sunglasses: :s&m_3: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Χαχαχαχα όντως!

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παντρεψου και ελα να μου πεις μετα για συνεργασια. Στο γαμο ΠΑΝΤΑ θα εχει ενας το ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. Φροντισε να εισαι εσυ!

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παντρεψου και ελα να μου πεις μετα για συνεργασια. Στο γαμο ΠΑΝΤΑ θα εχει ενας το ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. Φροντισε να εισαι εσυ!
Να ειμαι παντρεμενος και να κατανταω να κοιταω στο bourdela.com για ρδελα και call girls, ευχαριστω δε θελω... Δε νομιζω οτι οι παντρεμενοι εδω μεσα ειστε ικανοι να υποδειξετε σε μικροτερους τι να κανουν οταν παντρευτουν...Μαθε λοιπον τι σημαινει να σεβεσαι τη γυναικα που ειναι διπλα σου και μετα ελα να πουμε τι σημαινει να συνεργαζεσαι με τον συντροφο σου...

Επισκέπτης
Γιατι ρε κοριτσια ?? Ειναι περιεργο ??  :grin: :sunglasses: :sunglasses:
περιεργο θεωρειται το γεγονος οτι καθεσαι κι αντιπαραθετεις λογικα επιχειρηματα στον παπαρα.ασ'τον τρελο στην τρελα του.οπως ειπε και η μουνιτσα σε πιο πανω ποστ ο τυπος ειναι η κλασικη περιπτωση παντοφλακια.εδω μεσα αρεσκεται στο να παριστανει το νταη με τετοιες βλακειες.κοινως αλλος ενας κουραδομαγκας.καλως ηρθες στο μπου ;)

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
περιεργο θεωρειται το γεγονος οτι καθεσαι κι αντιπαραθετεις λογικα επιχειρηματα στον παπαρα.ασ'τον τρελο στην τρελα του.οπως ειπε και η μουνιτσα σε πιο πανω ποστ ο τυπος ειναι η κλασικη περιπτωση παντοφλακια.εδω μεσα αρεσκεται στο να παριστανει το νταη με τετοιες βλακειες.κοινως αλλος ενας κουραδομαγκας.καλως ηρθες στο μπου ;)
Το χω αυτο, ειναι αληθεια...  :grin: :grin: :uglystupid: Δε μπορω να το αποφυγω!! Καλως σας βρηκα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom