Ναι συμφωνω οτι σου ανεβαζει την ψυχολογια το να σε κυνηγησει η γυναικα, αλλα και παλι, το αντιθετο δε σε κανει αυτεπαγγελτα τρομπα η μουνοδουλο... Πρεπει δηλαδη καποιος απ τους δυο να εχει το πανω χερι ?? Το καλυτερο, ειδικα σε εναν γαμο, μιας και αναφεραμε ξεσκατισματα και σφουγγαρισματα, ειναι να υπαρχει μια συνεργασια.. Τουλαχιστον αυτο βιωνω απ τους γονεις μου...Και απ οσο ξερω, τον πατερα μου δε θα τον ελεγα τρομπα, ουτε μουνοδουλο..Δηλαδη πχ εμενα μου αρεσει να μαγειρευω. Αν κανω το τραπεζι στην κοπελα μου θα ειμαι φλωρος ?? Αν κανω καμια δουλεια στο σπιτι να βοηθησω τη μανα μου, θα ειμαι επισης φλωρος ?? Δε νομιζω...
Στο δια τ'αυτα, μαλλον την εχεις δει λαθος και πολυ απολυτος...καταλαβαινω οτι την εχεις ΣΙΓΟΥΡΑ "πατησει" απο γκομενα και γι αυτο εχεις αυτες τις αποψεις που εχεις...Το να ξεσκατισεις το ΠΑΙΔΙ σου, δεν ειναι κακο...Το να βοηθησεις τη γυναικα σου στα ψωνια, επισης δεν ειναι κακο...Δοκιμασε και θα δεις οτι δε θα γινει πιο μικρο το πουλι σου αν τα κανεις αυτα. Ισα ισα θα εκτιμηθουν...Και αν θες, δεξου μια συμβουλη απο καποιον μικροτερο σου...Μην την εχεις και πολυ σουζα τη γυναικα σου, γιατι οι πιο επιρεπεις στο κερατο, ειναι οι καταπιεσμενες...(ελπιζω βεβαια να μην κανει κατι τετοιο, γιατι εχει και ενα παιδι..)