Νέα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Εκτιμήσεις, γνώμες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mysterious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.943
Πόντοι
34.267
Με αφορμή τα γενικευμένα περιστατικά στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα και υπό την αποχή των αντιστασιακών παλαίμαχων από την παρέλαση του Συντάγματος, τι προβλέπετε ότι θα συμβεί φέτος;

Θα "σταλεί" πολιτικό μήνυμα ή ο κόσμος πλέον έχει αποδεχθεί τη νέα τάξη πραγμάτων και θα λουφάξει;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με αφορμή τα γενικευμένα περιστατικά στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα και υπό την αποχή των αντιστασιακών παλαίμαχων από την παρέλαση του Συντάγματος, τι προβλέπετε ότι θα συμβεί φέτος;

Θα "σταλεί" πολιτικό μήνυμα ή ο κόσμος πλέον έχει αποδεχθεί τη νέα τάξη πραγμάτων και θα λουφάξει;
Για να σκέφτονται πρώτη φορά μήπως δεν κάνουν παρελάσεις τί λες να συμβεί;;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα πεσει πολλη μουτζα και προβειο γιαουρτι....... :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

images

OP
OP
mysterious

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.943
Πόντοι
34.267
Για να σκέφτονται πρώτη φορά μήπως δεν κάνουν παρελάσεις τί λες να συμβεί;;;;

Ο Έλληνας δεν αλλάζει...εκεί, έρμαιο, υπόδουλος ενός συστήματος "εξυπηρέτησης" που τώρα υπολειτουργεί. Εδώ πήγαν να 2πλο-3πλοψηφίσουν το νέο αρχηγό μπας και χαθεί καμμιά ψήφος.... :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Έλληνας δεν αλλάζει...εκεί, έρμαιο, υπόδουλος ενός συστήματος "εξυπηρέτησης" που τώρα υπολειτουργεί. Εδώ πήγαν να 2πλο-3πλοψηφίσουν το νέο αρχηγό μπας και χαθεί καμμιά ψήφος.... :jerking:
Δεν είπα ότι θα αλλάξει....αλλά ότι θα γίνει χαμός εκτιμισή μου κ των πολιτικών είναι πως θα γίνει,όπως έγινε 28 Οκτ.

Μην πιστεύεις τα καθεστωτικά ΜΜΕ...ούτε 80.000 δεν πήγανε,αφού δικός τους το πε: ''αν δεν έρθει ο κόσμος θα βγούμε κ θα πούμε ότι ήρθε''.

OP
OP
mysterious

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.943
Πόντοι
34.267
Δε κατεβαίνουμε με τις Ελληνικές σημαίες και να τους καρφώνουμε με τα κοντάρια; :knuppel:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Καιρός είναι να σοβαρευτούμε ως κράτος και να καταργήσουμε τις παρελάσεις..Πλέον δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.Ίσως μόνο τους ματάκηδες που περιμένουν να δουν τις μινιφορούσες κοπελιτσες,πολλές από τις οποίες είναι ντυμένες (γδυμένες) σαν καμπαρετζούδες.Για την επίδειξη στρατιωτικής ισχύος δε το συζητώ..
Οσον αφορά στο πολιτικό μνμ που λέει ο mysterious ,όταν θα δείτε το ΠΑΣΟΚ να λαμβάνει > 25-27% στις εκλογές θα καταλάβετε τί σημαίνει Ελλάδα..

OP
OP
mysterious

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.943
Πόντοι
34.267
Καιρός είναι να σοβαρευτούμε ως κράτος και να καταργήσουμε τις παρελάσεις..Πλέον δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.Ίσως μόνο τους ματάκηδες που περιμένουν να δουν τις μινιφορούσες κοπελιτσες,πολλές από τις οποίες είναι ντυμένες (γδυμένες) σαν καμπαρετζούδες.Για την επίδειξη στρατιωτικής ισχύος δε το συζητώ..
Οσον αφορά στο πολιτικό μνμ που λέει ο mysterious ,όταν θα δείτε το ΠΑΣΟΚ να λαμβάνει > 25-27% στις εκλογές θα καταλάβετε τί σημαίνει Ελλάδα..
Ααααα γειά σου taurus1!!! Όπως είπε κάποιος (δυστυχώς δε θυμάμαι ποιός), η κάθε χώρα είναι άξια αυτών που την κυβερνάνε!

Όλα τ'άλλα είναι ατμός! :uglystupid:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Εχω να παω σε παρελαση απο τοτε που ημουν 15χρ πιτσιρικας(νταξ δεν ειμαι και μεσηλικας τωρα),στο λυκειο δεν εκανα ποτε ημουν και ειμαι εναντιον(μεχρι και μειωση διαγωγης μου κανανε τα μουνοπανα).Ισως παω την Κυριακη να τσεκαρω σκηνικα....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Εχω να παω σε παρελαση απο τοτε που ημουν 15χρ πιτσιρικας(νταξ δεν ειμαι και μεσηλικας τωρα),στο λυκειο δεν εκανα ποτε ημουν και ειμαι εναντιον(μεχρι και μειωση διαγωγης μου κανανε τα μουνοπανα).Ισως παω την Κυριακη να τσεκαρω σκηνικα....
να σου πω και κάτι..είμαι αντίθετος και με το να παρελαύνει κάποιος και να μουτζώνει πχ..ας μαζευτούν τα παιδιά και να πουν δεν κάνουμε παρέλαση..απλά και όμορφα..ας βγάλουν και μια ανακοίνωση και τέρμα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ειναι χοντροπετσοι και δεν καταλαβένουν τίποτα. άσε που τα γιαούρτια κάνουν καλό σε όλα.
θα σας κανουν γιαουρτοαπαγορευση ρε να μην μπορειτε να ξαναβρειτε γιαουρτι ουτε για δειγμα :2funny:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
..συνεληφθη 27χρονος με μικροποσοτητα γιαουρτιου.... :2funny:

Stories