Νέα

Παράξενες εμπειρίες σε Μασατζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thesspunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ανοίγω αυτό το θρεντ για να σας αναφέρω μία παράξενη εμπειρία που είχα σε μασατζίδικο.  Θα ήταν ωραίο να γράφουμε όλοι εδώ τα κουφά που μας έχουν συμβεί, χωρίς όμως να εκθέτουμε μαγαζιά και κοπέλες, ειδικά αν τα πράγματα είναι σοβαρά.  Στη δικιά μου περίπτωση πριν αρκετό καιρό ενώ έκανα μασάζ σε ένα από τα γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, άγνωστοι έβαλαν φωτιά την εξώπορτα του διαμερίσματος, μάλλον με κανένα στουπί με πετρέλαιο...  Καταλαβαίνετε τι πανικός επικράτησε, κάποια παλικάρια πήραν τον δράστη στο κυνήγι αλλά δεν τον πρόλαβαν.  Εννοειται οτι πανικοβλήθηκα αλλά το θέμα τελείωσε σχετικά γρήγορα, αφού η φωτιά έσβησε εύκολα.  Η κοπέλα μου είπε οτι είναι 2η φορά που το κάνουν και ο δράστης είναι πελάτης που ζητάει κάτι παραπάνω.  Βέβαια δεν ξέρω αν τα μαγαζιά έχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά για να το κάνει πελάτης λίγο χλωμό, τόσο καψούρης ήταν;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Δεν ξέρεις όμως τι ψυχάκηδες κυκλοφορούν. Μπορεί να ήταν κανένας που να ήθελε "Φουλ" και να μην του το κάνανε και να είπε "έτσι είστε, εγώ θα σας κάψω ζωντανούς"...

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εμπρός λοιπόν, σε όλα τα μασατζίδικα του "ΔΕΝ" στουπί και πετρέλαιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom