Νέα

παράνομο ζευγαρι - συμβουλες - Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drgman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drgman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα,

είμαι σχετικά καινούργιος και έχω μία απορία.
Έχει να προτείνει κανείς σας πως να περάσει τη μέρα του (όταν βρει μία ελεύθερη) ένα παράνομο ζευγάρι;
Πού να πάει, τι να κάνει, κτλ; Μιλάω για τη ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστώ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παίδες καλησπέρα,

Έχει να προτείνει κανείς σας πως να περάσει τη μέρα του (όταν βρει μία ελεύθερη) ένα παράνομο ζευγάρι;

Ευχαριστώ
Σεξ σκεφτεστε καθολου;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παίδες καλησπέρα,

Ευχαριστώ
τυπε εννοεις να ειναι παντρεμενοι και οι 2? :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παίδες καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Χατζής στην Θεμιστοκλή Σοφούλη, Καραμπουρνάκι.

Καφές στην χόβολη σερβιρισμένος με λουκούμι και λικέρ τριαντάφυλλο, καζάν ντιπί ή μαλεμπί πολίτικο με σιρόπι τριαντάφυλλο ή εκμεκ καταΐφι με καϊμάκι από βουβαλίσιο γάλα. εννοείται και πλήρης σειρά σιροπιαστών.

και μετά σιρόπια και φυστίκωμα κατ΄οίκον.  ;)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Παίδες καλησπέρα,

Ευχαριστώ
κλεινεις ραντεβου μπροστα στο λευκο πυργο μεγαλε,αγοραζεις για την γκομενα σπορια και νερο,και κανετε βολτα στην παραλιακη,μολις φτασεις στο μακεδονια παλλας,μπουκαρεις μεσα,κλεινεις δωματιο,και γαμας την γκομενα.
δεν νομιζω να σε δει κανενας. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Παίζει και ο ΠΑΟΚ αύριο στη Τούμπα, σκέψου το.

Παίδες καλησπέρα,

Ευχαριστώ

OP
OP
D

drgman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
φοβερες προτασεις, ευχαριστω απαντες. θα τις εφαρμοσω ολες...ταυτοχρονα!

OP
OP
D

drgman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ρωταω αδερφε. αν ξερει καποιος κανεναν καλο κοτνινο προορισμο με καποιο βολικο ξενοδοχειο, κατι να κανουμε (περα απο σεξ), κτλ κτλ

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
αυτο ρωταω αδερφε. αν ξερει καποιος κανεναν καλο κοτνινο προορισμο με καποιο βολικο ξενοδοχειο, κατι να κανουμε (περα απο σεξ), κτλ κτλ
στον τιταν απο πισω μεγαλε.
εχει κατι δεντρα,δεν θα σε δει κανενας.
λιγο η τσιμεντοσκονη θα σε χαλασει ομως.

koolxs

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για παραμονή στο αμάξι προτείνω:

α) Αν είναι μέρα στο δάσος δεξιά και αριστερά του δρόμου προς Φιλίππειον

β) Αν είναι νύχτα, σε μια στροφή το δρόμου ανεβαίνοντας προς ζωολογικό κήπο, κάπου δεξιά του δρόμου έχει ένα πλάτωμα με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη. Προσοχή μην ρίξεις το αμάξι στο γκρεμό.

γ) Ανεξαρτήτως μέρας ή νύχτας, στο τρίγωνο Νεοχωρούδα-Παλαιόκαστρο-Διαβατά, έχει "καβάντζες" (κάτι παλιά εργοστάσια άδεια και τέτοια). Αυτό για να μην πληρώσεις. Αλλιώς ξενοδοχείο. Πρεστίζ με 30 ευρουλάκια.

Εκτός αμαξιού
Για μέρα ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ (να μην έχει κόσμο) στο κοινόχρηστο μπαλκονάκι στη νέα παραλία (κοντά στα θεματικά πάρκα).

Ανεξαρτήτως εποχής: Κλείνεις τζακούζι 2 ατόμων είτε στα λουτρά Λαγκαδά είτε στη Νέα Απολλωνία.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Στη ΜΥΤΗ στο Ποσείδι (από Ιούνιο - μέχρι 20 Ιουλίου καλύτερα καθημερινές και μετά τις 15 Αυγούστου - ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΗ)
Θα είστε μόνοι και θα κάνετε και γυμνοί μπάνιο και ...ό,τι προκύψει.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Για παραμονή στο αμάξι προτείνω:

α) Αν είναι μέρα στο δάσος δεξιά και αριστερά του δρόμου προς Φιλίππειον

β) Αν είναι νύχτα, σε μια στροφή το δρόμου ανεβαίνοντας προς ζωολογικό κήπο, κάπου δεξιά του δρόμου έχει ένα πλάτωμα με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη. Προσοχή μην ρίξεις το αμάξι στο γκρεμό.

γ) Ανεξαρτήτως μέρας ή νύχτας, στο τρίγωνο Νεοχωρούδα-Παλαιόκαστρο-Διαβατά, έχει "καβάντζες" (κάτι παλιά εργοστάσια άδεια και τέτοια). Αυτό για να μην πληρώσεις. Αλλιώς ξενοδοχείο. Πρεστίζ με 30 ευρουλάκια.

Εκτός αμαξιού
Για μέρα ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ (να μην έχει κόσμο) στο κοινόχρηστο μπαλκονάκι στη νέα παραλία (κοντά στα θεματικά πάρκα).

Ανεξαρτήτως εποχής: Κλείνεις τζακούζι 2 ατόμων είτε στα λουτρά Λαγκαδά είτε στη Νέα Απολλωνία.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Στη ΜΥΤΗ στο Ποσείδι (από Ιούνιο - μέχρι 20 Ιουλίου καλύτερα καθημερινές και μετά τις 15 Αυγούστου - ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΗ)
Θα είστε μόνοι και θα κάνετε και γυμνοί μπάνιο και ...ό,τι προκύψει.

Για το β) μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός? Προς τα που πέφτει ο ζωολογικός κήπος?

Για ποσείδι πολύ πιθανόν να πέσεις σε καλαμάδες (ψαράδες)...

koolxs

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ανεβαίνεις από κέντρο για Άνω Πόλη δίπλα από τα νεκροταφεία (Ευαγγελίστρια) και συνεχίζεις ευθεία για περιφερειακό. Ε κάποια στιγμή συναντάς το άνοιγμα που είναι το θέατρο Δάσους και ο Ζωολογικός Κήπος. Λίγο πιο πριν είναι το σημείο που σου λέω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Εαν καποιος συντροφος θα μπορουσε να βαλει και το ακριβες γεωγραφικο στιγμα  ωστε να τα βλεπουμε στο google map θα ηταν πολυ βολικο! Παντως το σειχ σου  εχει και τους κινδυνους... του! Εγω ειμαι τις γνωμεις να εισαι σε μερος καπως ασφαλες  καλυτερα να σε δουνε ματια πυροσβεστων,αστυνομικων,ορειβατων κλπ  παρα καθε μυστηριος που κυκλοφορει εκει! Απο τοτε που με σπασανε το αμαξι  στο παρκο, (αριστερα καθως ανεβενεις για φιλιππειο)  δεν ξαναπηγα εκει  και ας ειναι γαματη τοποθεσια.

koolxs

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΜΕΡΑ λέω. Μέρα.
Εϊναι μια χαρά.
Όχι βράδυ.
Όσο για το άνοιγμα ανεβαίνοντας για Ζωολογικό, έχει κίνηση.
Δεν παίζει να έχεις δυσάρεστε εκπλήξεις.
Αλλά καλό είναι με σβηστά φώτα εκεί να μην φάινεται η πινακίδα του αυτοκινήτου από το δρόμο.

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Δεν νομίζω πως μπορεί να σου δώσει κάποιος συγκεκριμένη απάντηση.
Να αποφύγετε μέρη που μπορεί να συναντήσετε γνωστούς σας.
(Αφού όπως κατάλαβα, δεν ενδιαφέρεστε να πάτε απλά σε ένα ξενοδοχείο, αλλά να κάνετε και την βόλτα σας, να πιείτε και τον καφέ σας κ.ο.κ)

Αν γίνεται να πάτε σε άλλη πόλη, είναι το ιδανικότερο.
Φυσικά καλοκαίρι η παραλία Κατερίνης δεν ενδείκνυται, γιατί όλο και κάποιον γνωστό που πήγε για μπάνιο ενδέχεται να συναντήσετε, έτσι και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του
Προτιμότερη είναι η Βέροια για παράδειγμα.

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Καλυτερα οχι μετακινησεις..Και αν γινει ενα ατυχημα στο δρομο??Δυστυχως για ζευγαρι κανα ξενοδοχειο στο βουνο το καλοκαιρι και κανα ξενοδοχειο στη θαλασσα το χειμωνα αν και παλι ο κινδυνος να σε τρακαρει γνωστος ειναι μεγαλος.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μικρος ειναι ο κοσμος........!!!!!

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Καλυτερα οχι μετακινησεις..Και αν γινει ενα ατυχημα στο δρομο??Δυστυχως για ζευγαρι κανα ξενοδοχειο στο βουνο το καλοκαιρι και κανα ξενοδοχειο στη θαλασσα το χειμωνα αν και παλι ο κινδυνος να σε τρακαρει γνωστος ειναι μεγαλος.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μικρος ειναι ο κοσμος........!!!!!

Ε, αμα θέλει κάποιος παράνομο δεσμό και είναι τόσο γκαντέμης να τρακάρει πηγαίνοντας σε άλλη πόλη για να είναι μακριά από γνωστούς, τι να πω  :) :)
Πέρα από το γεγονός πως είναι πιο εύκολο να τρακάρεις γνωστό σου στο πιο απίθανο μέρος (αν είσαι στην ίδια πόλη) από το να τρακάρεις τόσο σοβαρά στον δρόμο που να καταλήξεις στο νοσοκομείο :)

Άλλωστε ο φίλος ρωτούσε όχι που να βγάλει τα μάτια του αλλά πως να περάσει και λίγο χρόνο εκτός 4 τοίχων  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom