Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 771
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (10 μέλη και 34 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.588
Πόντοι
2.356
Μπρο ακόμα και αυτές τις μέρες ζει καλύτερα δουλεύει περισσότερο γαμαει καλύτερα και του κόβει περισσότερο από σένα οπότε λογικά σε γράφει στα παπαρια του
Να και αν του πεις Περαστικά να και αν του πεις κακό ψωφο

στα @@ του και σενα που εγινες και δικηγορος της λερας λες και σε ειχε αναγκη για υπερασπιση.

ειμαι σιγουρος οτι δε γαμαει ουτε τη χουφτα του εδω και καιρο

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056
Ειπα εγώ να χαιρόμαστε;

Αλλά δεν γίνεται στα 74 και με τέτοιο προβλημα,να νομιζεις οτι είσαι οπως στα 30.Ε ο Κούγιας αυτο νομίζει.Φανταζομαι οι γιατροί και τα παιδιά του θα του λένε να σταματήσει,αλλά αυτος τους γραφει στ'αρχιδια του.
Πολλοί γέροι το έχουν αυτό, αν σταματήσουν την δουλειά νομίζουν θα πεθάνουν

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
30
Πόντοι
0
Πολλοί γέροι το έχουν αυτό, αν σταματήσουν την δουλειά νομίζουν θα πεθάνουν
Μα θα πεθάνουν όταν κάνεις κάτι όταν έχεις μια ρουτίνα για 40 χρόνια (μερικοί και για περισσότερο) αν σταματήσεις αλλάζεις ζωή δεν είναι απλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στα @@ του και σενα που εγινες και δικηγορος της λερας λες και σε ειχε αναγκη για υπερασπιση.

ειμαι σιγουρος οτι δε γαμαει ουτε τη χουφτα του εδω και καιρο
ΝΑΙ ΝΑΙ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
Ανοίγω ένα νήμα για τον γνωστότερο ποινικολόγο της χώρας.

Αναλυτές,δεν του δίνουν πολλά ψωμιά ακόμα,άνοιξα αυτό το νημα ώστε να μην πει κανείς αργότερα "βρίζουμε τον νεκρό"

Ο Κούγιας σήμερα:
IMG_6361.jpeg

Ετοιμαζω ποστ για κηδειοχαρτο μπου !
Ελπιζω να μη με προλάβουν οι νεκροθάφτες @BIG_BIG_BEN , @Anemodoura

Τελευταία τροποποίηση:

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
765
Πόντοι
81
Το κύριο χαρακτηριστικό του Κούγια είναι πως ως προσωπικότητα δεν έχει μέτρο.

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Ο Κουγιας είναι ο κλασικός μπουρζουά μαλακακος ελληναρας
Τιποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

• Like
Αντιδράσεις: riding

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.319
Πόντοι
22.936
Παιδιά με τέτοια θέματα δεν κάνουμε πλάκα .
Μόνο όσοι έχουν βιώσει αυτή την τρομακτική αρρώστια μέσα στην οικογένεια τους ή σε προσφιλή του πρόσωπα μπορεί να το καταλάβει .

Υγεία σε όλο τον κόσμο

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
166
Like
32.598
Πόντοι
32.548
Μόνο όσοι έχουν βιώσει αυτή την τρομακτική αρρώστια μέσα στην οικογένεια τους ή σε προσφιλή του πρόσωπα μπορεί να το καταλάβει .

Υγεία σε όλο τον κόσμο
Υγεία πάνω από όλα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056

Υγεία σε όλο τον κόσμο
μην το βαρυνουμε αλλο το κλιμα τι βλεπεις αυριο θα γινει του 3ου ραιχ

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
765
Πόντοι
81
οχι φιλε κανεις λαθος ειναι 1,50 plus
"Μου έστειλαν αναρτήσεις πολύ γνωστού site από την Αθήνα, το οποίο προέβαλε ένα μεγάλο πανό γραμμένο με μαύρο σπρέι και το οποίο έγραφε “είσαι κοντός για την ΑΕΛ”.

Είναι γνωστό ότι με εμφάνισε σαν κοντό, ενώ δεν είμαι και το ύψος μου είναι 1,79, αυτή η γνωστή κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος όταν αποκάλυψα το κύκλωμα των ανέντιμων δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων που ήταν γεμάτο χυδαίες αδελφές, με μερικούς εκ των οποίων έκανε παρέα σε μοναστήρια (υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες).

Αυτή η αγνώμων κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος, που τον έσωσα στην υπόθεση του σκάφους Therapy με την κοκαΐνη στη Μύκονο, γιατί μου το ζήτησε πολύ μεγάλη προσωπικότητα της Ελλάδος, που τον προστάτευε εκείνο το διάστημα και τον πήρε από το σκάφος με ελικόπτερο λίγο πριν επέμβουν οι λιμενικοί και αστυνομικοί κι έτσι δεν συνελήφθη, επειδή κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα των δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων, με ορισμένους εκ των οποίων ήταν προσωπικός φίλος, κατασκεύασε με σκοπό να με αποδυναμώσει ως μάρτυρα αυτήν τη ψεύτικη εικόνα μου ότι δήθεν είμαι κοντός, χωρίς βεβαίως αυτό κανείς να το πιστέψει, αφού κυκλοφορώ παντού καθημερινά και τίποτα δεν είναι κρυφό που να αφορά την προσωπικότητα μου, αλλά το χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που με μισούν είτε γιατί αποκαλύπτω και εκθέτω τις παρανομίες τους στο ποδόσφαιρο είτε γιατί με βρίσκουν απέναντι τους σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.
(...)
Σε όλους αυτούς θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά το εξής:

Ο “κοντός” έχει πολύ μεγάλα γεννητικά όργανα και θα τα χρησιμοποιήσει για να τους κάνει αυτό που έκανε σε αυτούς και που στο παρελθόν τον εκβίαζαν και είναι τώρα κατηγορούμενοι στο Koriopolis και στην τελευταία υπόθεση των 27 κατηγορουμένων και θα τους κλείσει φυλακή.

Μετά τη φυλακή έρχεται και η απέλαση στην Αλβανία..(...)"

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.803
Πόντοι
3.656
Ανοίγω ένα νήμα για τον γνωστότερο ποινικολόγο της χώρας.

Αναλυτές,δεν του δίνουν πολλά ψωμιά ακόμα,άνοιξα αυτό το νημα ώστε να μην πει κανείς αργότερα "βρίζουμε τον νεκρό"

Ο Κούγιας σήμερα:
IMG_6361.jpeg

τυπε δεν πετυχε και το κουρεμα απ'οτι βλεπω,γιαυτο μοιαζει παραμορφωμενος :confused::confused::confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056
"Μου έστειλαν αναρτήσεις πολύ γνωστού site από την Αθήνα, το οποίο προέβαλε ένα μεγάλο πανό γραμμένο με μαύρο σπρέι και το οποίο έγραφε “είσαι κοντός για την ΑΕΛ”.

Είναι γνωστό ότι με εμφάνισε σαν κοντό, ενώ δεν είμαι και το ύψος μου είναι 1,79, αυτή η γνωστή κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος όταν αποκάλυψα το κύκλωμα των ανέντιμων δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων που ήταν γεμάτο χυδαίες αδελφές, με μερικούς εκ των οποίων έκανε παρέα σε μοναστήρια (υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες).

Αυτή η αγνώμων κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος, που τον έσωσα στην υπόθεση του σκάφους Therapy με την κοκαΐνη στη Μύκονο, γιατί μου το ζήτησε πολύ μεγάλη προσωπικότητα της Ελλάδος, που τον προστάτευε εκείνο το διάστημα και τον πήρε από το σκάφος με ελικόπτερο λίγο πριν επέμβουν οι λιμενικοί και αστυνομικοί κι έτσι δεν συνελήφθη, επειδή κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα των δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων, με ορισμένους εκ των οποίων ήταν προσωπικός φίλος, κατασκεύασε με σκοπό να με αποδυναμώσει ως μάρτυρα αυτήν τη ψεύτικη εικόνα μου ότι δήθεν είμαι κοντός, χωρίς βεβαίως αυτό κανείς να το πιστέψει, αφού κυκλοφορώ παντού καθημερινά και τίποτα δεν είναι κρυφό που να αφορά την προσωπικότητα μου, αλλά το χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που με μισούν είτε γιατί αποκαλύπτω και εκθέτω τις παρανομίες τους στο ποδόσφαιρο είτε γιατί με βρίσκουν απέναντι τους σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.
(...)

Ο “κοντός” έχει πολύ μεγάλα γεννητικά όργανα και θα τα χρησιμοποιήσει για να τους κάνει αυτό που έκανε σε αυτούς και που στο παρελθόν τον εκβίαζαν και είναι τώρα κατηγορούμενοι στο Koriopolis και στην τελευταία υπόθεση των 27 κατηγορουμένων και θα τους κλείσει φυλακή.

κοιτα να δεις επειδη πριν αρκετα χρονια βρισκομουν πολυ κοντα σε εναν ελληνα εφοπλιστη ο θεος να τον κανει... που υπηρχαν 5 ενταλματα ιντερπολ για διαφορες αξιοποινες πραξεις εχοντας την καλυψη ενος πολυ μεγαλου δικηγορου σε αστυνομικους ελεγχους και σε διαφορες προσαγωγες σε ΑΤ σε πληροφωρο οτι μετα απο πολυ λιγες ωρες ο τυπος εφευγε κυριος...οποτε η δικαιοσυνη στην ελλαδα ειναι ενα αλλο πολυ μεγαλο κεφαλι που βρωμαει και ζεχνει

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
30
Πόντοι
0

(...)

Εδώ λέει ουσιαστικά σε αντιπρόεδρο . κυβέρνησης και τον γνωστό Λαζόπουλο ότι του κλανουν τον πουτσο και οπότε θέλει τους κάνει όπα και λέει ο άλλος από πάνω που παρακαλαει στο μεταξύ να του το αφήσουν 10 από 15 ευρώ ότι του κλανει τα αρχιδια ο Κούγιας χαχαχ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.803
Πόντοι
3.656
Τύποι ο άνθρωπος μάλλον περνάει μια αρρώστια που αύριο μπορεί να χτυπήσει τη δική μας πόρτα, δεν νομίζω ότι είναι θέμα για το φορουμ

τυπε μπροστα στα ραντεβου θανατου των κλωνων του ντοπα και τις γαμωμανες και καταρες με χεσιματα μεσα σε κρανια νεκρων γονιων που εχουν πεσει στο σαη,το νημα αυτο ειναι παναγια :confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
765
Πόντοι
81
Εδώ λέει ουσιαστικά σε αντιπρόεδρο . κυβέρνησης και τον γνωστό Λαζόπουλο ότι του κλανουν τον πουτσο και οπότε θέλει τους κάνει όπα και λέει ο άλλος από πάνω που παρακαλαει στο μεταξύ να του το αφήσουν 10 από 15 ευρώ ότι του κλανει τα αρχιδια ο Κούγιας χαχαχ

«Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές σε μαθηματικά, κατανόηση κειμένου, φυσικές επιστήμες"​

Δεν είναι τυχαίο πως κι εδώ αλλά λες, αλλά παραθέτεις αλλά καταλαβαίνει ο Χ καημένος.

Γράφω πιο πάνω πως το κυριο χαρακτηριστικό του Κούγια είναι η έλλειψη μετρου.
Παραθέτω αυτήν του την ανάρτηση ,που προφανώς αποδεικνύει αυτό που έγραψα.
Τι διάολο σχέση έχει αυτό με το ότι έχει δύναμη και άκρες ο Κούγιας , ένας θεός και το μυαλουδακι του χρήστη το ξέρουν

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.803
Πόντοι
3.656
μηπως τελικα αυτος ειναι ο κουγιας? για αυτο δε γραφει?

τυπε αν ο αλεξ ηταν ο κουγιας τοτε θα ειχε φαει ηδη ξυλο ολο το σαη,και θα ειχε κρεμασει και τον ποδολαγνο ετσι που μισει τους πισωγλεντηδες :confused::confused::confused:

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
30
Πόντοι
0

«Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές σε μαθηματικά, κατανόηση κειμένου, φυσικές επιστήμες"​

Δεν είναι τυχαίο πως κι εδώ αλλά λες, αλλά παραθέτεις αλλά καταλαβαίνει ο Χ καημένος.

Γράφω πιο πάνω πως το κυριο χαρακτηριστικό του Κούγια είναι η έλλειψη μετρου.
Παραθέτω αυτήν του την ανάρτηση ,που προφανώς αποδεικνύει αυτό που έγραψα.
Τι διάολο σχέση έχει αυτό με το ότι έχει δύναμη και άκρες ο Κούγιας , ένας θεός και το μυαλουδακι του χρήστη το ξέρουν
Ναι βέβαια σου απάντησα στο άλλο σχόλιο σε αυτό με την έλλειψη μέτρου συμφωνώ και γενικά δεν ξερω τι σχέση έχει η έλλειψη κατανόησης με το σχόλιο που έκανα ακόμα και δίκιο να έχεις μπορείς να μου το εξηγήσεις ώστε να το καταλάβω και όχι να κοροιδευεις με κομψό (μπορεί και οχι τρόπο)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.639
Πόντοι
46.423

Stories

Νέο!