Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 768
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (21 μέλη και 36 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
265
Πόντοι
21
Τύποι ο άνθρωπος μάλλον περνάει μια αρρώστια που αύριο μπορεί να χτυπήσει τη δική μας πόρτα, δεν νομίζω ότι είναι θέμα για το φορουμ
Και τι νομίζεις ότι αν τον λυπηθείς θα αλλάξει κάτι; καρκίνο έχει όπου σε όλους μπορεί να συμβεί ακόμη και αν είσαι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο όλο.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
Το θέμα το ανέβασα,διότι κάποια πρόσωπα,στην κανονική τους ζωή πατούν επι πτωμάτων και επηρεάζουν ζωές απλών ανθρώπων προς το χειρότερο...και λίγο πριν αποδημήσουν ή ποσω δε με ένα πρόβλημα σοβαρό,υγείας τους,όλοι εμείς πρέπει να πέφτουμε να κάνουμε προσευχές για το καλύτερο της εξέλιξης τους.

Προσωπικά, θέλω τον θάνατο κανενός,όμως δεν πλέκω και το εγκώμιο κάποιου σε στυλ Κουγια.
Δεν πλεκω κανενός εγκωμιο στα αρχιδια μου ο κάθε κουγιας απλά κραζω αυτούς που κράζουν έναν που σίγουρα θα ήθελαν να ζήσουν έστω το 1/10 από αυτά που έχει ζήσει..
Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που δεν έχει πειράξει κάποιον ας είναι όσο Καραγκιόζης θέλει ο καθένας..
Έχουμε δικαίωμα να ζούμε όπως θέλουμε όχι όμως να ενοχλούμε τους άλλους..
Πχ για τον σιμητη που έχει κάνει όργια ναι να χαρώ και εγώ για κάποιον που δεν έχει φάει από κρατικά ταμεία δεν έχει κλέψει δεν έχει σκοτώσει δεν έχει πειράξει χωρίς να τον πειραξουν και απλα είναι της μόδας να τον κράζουν κάποιοι που πάνε μεταξουργειο και περιμένουν τον συριο να βγει για να μπουν αυτοί δεν θα χαρώ που είναι άρρωστος όχι ότι θα τα βαψω και μαύρα αλλά δεν θα χαρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ως νομικό και αυτοδημιουργητο,δε νομιζω να τον αμφισβητεί κανενας

Αλλά ως προσωπικοτητα,ειναι για γέλια.Να δινει δουλεια στον Μητσικώστα και τον Λαζοπουλο
Ακόμα και να είναι για γέλια είναι η μισή Ελλάδα ειδικά κάτι χαζογκομενες τι πρέπει να χαιρόμαστε αν πάθουν κρκν?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά εδώ γίνεται το αντίθετο επειδή είναι σήμα κατατεθέν της δουλειάς του στην χώρα μας όπως πχ είναι το brand της κόκα κόλα στα αναψυκτικά οι περισσότεροι κάθονται και τον κράζουν γτ απλά είναι πλουσιος και έχει υπερασπιστεί τέρατα που αυτή είναι η δουλειά του
Βέβαια ξαναλέω ότι δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει η γνώμη μας
Τον έχεις γνωρίσει τον Κούγια;
Κάθαρμα είναι. Ότι αρνητικό και να λένε γι αυτόν, λίγο είναι.
Και μεγάλος Καραγκιόζης επίσης.
Έχει κερδίσει από τη δουλειά του; Φυσικά. Η ικανότητά του ως δικηγόρος όμως δεν αναιρεί το τι πραγματικά είναι.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
Τον έχεις γνωρίσει τον Κούγια;
Κάθαρμα είναι. Ότι αρνητικό και να λένε γι αυτόν, λίγο είναι.
Και μεγάλος Καραγκιόζης επίσης.
Έχει κερδίσει από τη δουλειά του; Φυσικά. Η ικανότητά του ως δικηγόρος όμως δεν αναιρεί το τι πραγματικά είναι.
Τον έχω γνωρίσει τον είδα τελευταία φορά 27η Οκτωβρίου και εκτός αυτού έχω πάρα πολλούς κοινούς γνωστούς και έχω μάθει αρκετά πράγματα που προσπαθεί να κρύψει και δεν τα ξέρουν πολλοί καλά και κακα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Τον έχω γνωρίσει τον είδα τελευταία φορά 27η Οκτωβρίου και εκτός αυτού έχω πάρα πολλούς κοινούς γνωστούς και έχω μάθει αρκετά πράγματα που προσπαθεί να κρύψει και δεν τα ξέρουν πολλοί καλά και κακα
Άρα λοιπόν ξέρεις ότι έχω δίκιο σε αυτά που γράφω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
Αυτό αρχικα δεν είναι πρόβλημα του Κούγια αλλά του κράτους οπότε πρέπει να τα πείτε γι αυτούς και όχι για τον ποινικό λόγο ωστόσο δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό που είπες με το προηγούμενο σχόλιο σου και και απάντηση μου

Δεν είναι πρόβλημα του κράτους. Πρόβλημα της συντεχνίας είναι, όπως όλα τα συντεχνιακά προβλήματα. Στην Ελλάδα κυριαρχεί ένας πολύ κακώς νοούμενος συναδελφισμός, τύπου να "καλύψουμε" τον συνάδελφο ό, τι κι αν έχει κάνει και να τα "κουκουλώσουμε" για να μην κηλιδωθεί το επάγγελμα.

Σε ένα τέτοιο λοιπόν περιβάλλον, είναι που βρίσκουν κοπριά και ανθίζουν περιπτώσεις τύπου Κούγια, Καψαλάκη, και άλλων λουλουδιών που σε οιοδήποτε άλλο συντεχνιακά υγιές περιβάλλον, θα είχαν μαραθεί πριν την πρώτη τους ανθοφορία. Συνεπώς το πρόβλημα δεν είναι "κρατικό". Είναι κοινωνικό και δυστυχώς όλοι μας γεμίζουμε τον βόθρο στον οποίο κολυμπάμε.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
Δεν είναι πρόβλημα του κράτους. Πρόβλημα της συντεχνίας είναι, όπως όλα τα συντεχνιακά προβλήματα. Στην Ελλάδα κυριαρχεί ένας πολύ κακώς νοούμενος συναδελφισμός, τύπου να "καλύψουμε" τον συνάδελφο ό, τι κι αν έχει κάνει και να τα "κουκουλώσουμε" για να μην κηλιδωθεί το επάγγελμα.

Σε ένα τέτοιο λοιπόν περιβάλλον, είναι που βρίσκουν κοπριά και ανθίζουν περιπτώσεις τύπου Κούγια, Καψαλάκη, και άλλων λουλουδιών που σε οιοδήποτε άλλο συντεχνιακά υγιές περιβάλλον, θα είχαν μαραθεί πριν την πρώτη τους ανθοφορία. Συνεπώς το πρόβλημα δεν είναι "κρατικό". Είναι κοινωνικό και δυστυχώς όλοι μας γεμίζουμε τον βόθρο στον οποίο κολυμπάμε.
Ωραία συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά και πάλι δεν φταίει αυτός επίσης να τον βγάλουν επειδή την προηγούμενη μέρα πήγε σε ένα γήπεδο και έβρισε δεν ξέρω αν είναι και σωστό ωστοσο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
Ωραία συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά και πάλι δεν φταίει αυτός επίσης να τον βγάλουν επειδή την προηγούμενη μέρα πήγε σε ένα γήπεδο και έβρισε δεν ξέρω αν είναι και σωστό ωστοσο

Δεν έγραψα ότι φταίει. Έγραψα ότι βρίσκει και τα κάνει, όπως και εκατοντάδες άλλοι. Ο Μπέος, ο Πορδοσαλταρισμένος...

Κοντολογίς ως κοινωνία έχουμε τους δικηγόρους και την δικαιοσύνη που μας αξίζει, τους γιατρούς και το σύστημα υγείας που μας αξίζει, τους δασκάλους τους καθηγητές και το σύστημα παιδείας που μας αξίζει, καθώς και τους πολιτικούς και τη διακυβέρνηση που μας αξίζει.
Κακό πράγμα το ψέμα και ο στρουθοκαμηλισμός.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
Άρα λοιπόν ξέρεις ότι έχω δίκιο σε αυτά που γράφω.
Όχι ο άνθρωπος αυτός έχει δύναμη και μυαλό να ισοπεδωνει οποιονδήποτε πάει να του παίξει πουστια και προσωπικά αυτό το ζηλεύω.. Αυτό είναι το αρνητικό του
Τώρα θα σου πω ένα απλό παράδειγμα που έχει τύχει σε εμένα...
Εγώ έπαιζα στην ομάδα της Κορίνθου (Α τοπικό) πριν έρθει ο Κούγιας όταν ήρθε μείναμε πολύ λίγα παιδιά γιατί προφανώς ανέβασε την ομάδα επίπεδο και μάλιστα είχαμε συνπληρωνατικο ρόλο και αυτό κυρίως επειδή ειμασταν από την περιοχη..
Εγώ την προηγούμενη χρονιά έπαιρνα πολύ λίγα χρήματα και ειχα πει ότι του χρόνου έτσι κ αλλιώς σε όποια ομάδα και αν πήγαινα θα ήταν τελευταία μου χρόνια και δεν θα έπαιρνα χρήματα για να μπορώ να σταματήσω οπότε γουστάρω χωρίς να με ζαλιζουν..
Έτυχε και έμεινα εκεί και είχα πει σε αυτόν ότι τα Χριστούγεννα σταματαω όλα καλά ολα ωραία..μετά ενός παίχτη η μάνα χτύπησε και ήθελε κάποια χρήματα για ένα χειρουργείο ορθοπεδικο..
Αλλά το παιδί δεν ήθελε να μαθευτει και απλα μου ζήτησε λεφτά..
Ήμουν στην κερκίδα 2μηνες αφού είχα σταματήσει και σχεδόν δίπλα του με χαιρετησε με ρώτησε τι κάνω κτλπα και έκατσε δίπλα γτ ήταν και κάτι παίχτες της ομάδας εκτός αποστολής και κάποιος κάτι είπε για το θέμα του παιδίου και ο Κούγιας νευριασε κατέβηκε στα αποδυτήρια και τον περίμενε του την είπε γιατί δεν του είχε πει τπτ και του είπε να πάει η μάνα του σε έναν χειρουργό που θα μιλήσει ο ίδιος όλα δωρεάν κτλπα κτλπα σε παίχτη που έπαιρνε 5κ τον χρόνο να παίζει τοπικό πρωτάθλημα..
Ξεκάθαρα δεν είναι κάτι χρηματικά γ αυτόν αλλά βρες μου έναν παράγοντα ομάδας έστω και α εθνικής που θα το έκανε χωρίς να ήθελε να μαθευτει αυτό

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Ακόμα και να είναι για γέλια είναι η μισή Ελλάδα ειδικά κάτι χαζογκομενες τι πρέπει να χαιρόμαστε αν πάθουν κρκν?

Ειπα εγώ να χαιρόμαστε;

Αλλά δεν γίνεται στα 74 και με τέτοιο προβλημα,να νομιζεις οτι είσαι οπως στα 30.Ε ο Κούγιας αυτο νομίζει.Φανταζομαι οι γιατροί και τα παιδιά του θα του λένε να σταματήσει,αλλά αυτος τους γραφει στ'αρχιδια του.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.671
Πόντοι
446
Τουλάχιστον αστείο που κάποιοι κοροϊδεύουν τον Κούγια..
Έναν άνθρωπο που οι γνώσεις του και η ευφραδεια του δεν υπάρχουν στις μέρες μας..
Έναν ανθρώπο που μέσω της δουλειάς του έγινε οικονομικά πλούσιος από παμφτωχος και έναν άνθρωπο που έκανε 2 παιδιά.
Ειλικρινά αν κάτσει και τον ακούσει κάποιος έστω σε μια συνέντευξη θα καταλάβει μερικά πράγματα και θα καταλάβει ότι πολλές φορές το να παίρνει το μέρος υπανθρωπων είναι η δουλειά του (πως κάποιος ΚΑΦΕΤΖΗΣ θα του ζητηθεί να κάνει έναν κακό καφέ) και το κάνουν 20κ άνθρωποι στην Ελλάδα μόνο αλλά αποτυχημένα έστω σε σχέση με αυτόν..
Γενικά ο συγκεκριμένος δεν περιμένει κάποιον σαν εμένα να πει τα αυτονόητα ειδικά εδώ μεσα τα έχει ζήσει ολα τα έχει κάνει όλα και σας μας γράφει στα αρχιδια του είτε τον καταλαβαίνουμε είτε οχι
Συγχαρητήρια για τα πρώτυπά σου! Θα πας πολύ μπροστα.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
Ειπα εγώ να χαιρόμαστε;

Αλλά δεν γίνεται στα 74 και με τέτοιο προβλημα,να νομιζεις οτι είσαι οπως στα 30.Ε ο Κούγιας αυτο νομίζει.Φανταζομαι οι γιατροί και τα παιδιά του θα του λένε να σταματήσει,αλλά αυτος τους γραφει στ'αρχιδια του.
Ξεκάθαρα όλοι οι μεγάλοι όμως αυτό κάνουν αν το δεις..
Όταν κάτι είναι η ζωή σου θα το κάνεις μέχρι να σου βγει η ψυχή δεν ξέρω αν είναι σωστό όταν φτάσω στην ηλικία του θα σ πω πάντως τελευταίο παράδειγμα είναι η μαρινελα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Όχι ο άνθρωπος αυτός έχει δύναμη και μυαλό να ισοπεδωνει οποιονδήποτε πάει να του παίξει πουστια και προσωπικά αυτό το ζηλεύω.. Αυτό είναι το αρνητικό του
Τώρα θα σου πω ένα απλό παράδειγμα που έχει τύχει σε εμένα...
Εγώ έπαιζα στην ομάδα της Κορίνθου (Α τοπικό) πριν έρθει ο Κούγιας όταν ήρθε μείναμε πολύ λίγα παιδιά γιατί προφανώς ανέβασε την ομάδα επίπεδο και μάλιστα είχαμε συνπληρωνατικο ρόλο και αυτό κυρίως επειδή ειμασταν από την περιοχη..
Εγώ την προηγούμενη χρονιά έπαιρνα πολύ λίγα χρήματα και ειχα πει ότι του χρόνου έτσι κ αλλιώς σε όποια ομάδα και αν πήγαινα θα ήταν τελευταία μου χρόνια και δεν θα έπαιρνα χρήματα για να μπορώ να σταματήσω οπότε γουστάρω χωρίς να με ζαλιζουν..
Έτυχε και έμεινα εκεί και είχα πει σε αυτόν ότι τα Χριστούγεννα σταματαω όλα καλά ολα ωραία..μετά ενός παίχτη η μάνα χτύπησε και ήθελε κάποια χρήματα για ένα χειρουργείο ορθοπεδικο..
Αλλά το παιδί δεν ήθελε να μαθευτει και απλα μου ζήτησε λεφτά..
Ήμουν στην κερκίδα 2μηνες αφού είχα σταματήσει και σχεδόν δίπλα του με χαιρετησε με ρώτησε τι κάνω κτλπα και έκατσε δίπλα γτ ήταν και κάτι παίχτες της ομάδας εκτός αποστολής και κάποιος κάτι είπε για το θέμα του παιδίου και ο Κούγιας νευριασε κατέβηκε στα αποδυτήρια και τον περίμενε του την είπε γιατί δεν του είχε πει τπτ και του είπε να πάει η μάνα του σε έναν χειρουργό που θα μιλήσει ο ίδιος όλα δωρεάν κτλπα κτλπα σε παίχτη που έπαιρνε 5κ τον χρόνο να παίζει τοπικό πρωτάθλημα..
Ξεκάθαρα δεν είναι κάτι χρηματικά γ αυτόν αλλά βρες μου έναν παράγοντα ομάδας έστω και α εθνικής που θα το έκανε χωρίς να ήθελε να μαθευτει αυτό
Μιλάς για τον Κούγια που καμαρωνε ότι προσφυγή κάνει όποιος θέλει αυτός. Κοινώς άφηνε κόσμο απλήρωτο, που ζουσε κιόλας από αυτή τη δουλειά, για να προσφύγει μπας και πάρει τα δεδουλευμενα του.
Σόρρυ αλλά δε θα του κάνω την αγιογραφία.
Δεν αμφισβητώ αυτό που γράφεις.
Όμως κάθαρμα και Καραγκιόζης είναι.

• Like
Αντιδράσεις: riding

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.588
Πόντοι
2.356
Όσο αφορά τα ποδοσφαιρικά ο Κούγιας μόνο έδινε λεφτά δεν έβγαλε ποτέ..
Ο άνθρωπος είναι άρρωστος με το ποδόσφαιρο έχει την Κόρινθο και πηγαίνει όλο το σκ και βλέπει τοπικούς αγώνες για την καυλα του..
Κάθε σκ.
Και αν κάποιοι πουν εε οκ και τι έγινε ας αναλογιστουν πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σε έναν τέτοιον άνθρωπο ειδικά στην ηλικία του
και στην κορινθο τις εφαγε εμαθα τις μπατσες του...

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
και στην κορινθο τις εφαγε εμαθα τις μπατσες του...
Μιλάω για τα τωρινα χρόνια όχι πριν 20-25
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μιλάς για τον Κούγια που καμαρωνε ότι προσφυγή κάνει όποιος θέλει αυτός. Κοινώς άφηνε κόσμο απλήρωτο, που ζουσε κιόλας από αυτή τη δουλειά, για να προσφύγει μπας και πάρει τα δεδουλευμενα του.
Σόρρυ αλλά δε θα του κάνω την αγιογραφία.
Δεν αμφισβητώ αυτό που γράφεις.
Όμως κάθαρμα και Καραγκιόζης είναι.
Ποιον κόσμο άφησε απλήρωτο?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.588
Πόντοι
2.356
Τύποι ο άνθρωπος μάλλον περνάει μια αρρώστια που αύριο μπορεί να χτυπήσει τη δική μας πόρτα, δεν νομίζω ότι είναι θέμα για το φορουμ
την περναει δε την περναει δεν εξαρταται απο αυτο αν χτυπηθει η δικη μας η πορτα....

αρρωστησε μη βριζετε, πεθανε μη βριζετε...

σε λιγο θα βγαινουν ολοι απο την αρχη με ταμπελα "προβλημα υγειας" ωστε να μη βριζετε....

να πα να γα...θει...

οτι δινεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη...

• Like
Αντιδράσεις: riding

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
την περναει δε την περναει δεν εξαρταται απο αυτο αν χτυπηθει η δικη μας η πορτα....

αρρωστησε μη βριζετε, πεθανε μη βριζετε...

σε λιγο θα βγαινουν ολοι απο την αρχη με ταμπελα "προβλημα υγειας" ωστε να μη βριζετε....

να πα να γα...θει...

οτι δινεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη...
Μπρο ακόμα και αυτές τις μέρες ζει καλύτερα δουλεύει περισσότερο γαμαει καλύτερα και του κόβει περισσότερο από σένα οπότε λογικά σε γράφει στα παπαρια του
Να και αν του πεις Περαστικά να και αν του πεις κακό ψωφο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom