Άρα λοιπόν ξέρεις ότι έχω δίκιο σε αυτά που γράφω.
Όχι ο άνθρωπος αυτός έχει δύναμη και μυαλό να ισοπεδωνει οποιονδήποτε πάει να του παίξει πουστια και προσωπικά αυτό το ζηλεύω.. Αυτό είναι το αρνητικό του
Τώρα θα σου πω ένα απλό παράδειγμα που έχει τύχει σε εμένα...
Εγώ έπαιζα στην ομάδα της Κορίνθου (Α τοπικό) πριν έρθει ο Κούγιας όταν ήρθε μείναμε πολύ λίγα παιδιά γιατί προφανώς ανέβασε την ομάδα επίπεδο και μάλιστα είχαμε συνπληρωνατικο ρόλο και αυτό κυρίως επειδή ειμασταν από την περιοχη..
Εγώ την προηγούμενη χρονιά έπαιρνα πολύ λίγα χρήματα και ειχα πει ότι του χρόνου έτσι κ αλλιώς σε όποια ομάδα και αν πήγαινα θα ήταν τελευταία μου χρόνια και δεν θα έπαιρνα χρήματα για να μπορώ να σταματήσω οπότε γουστάρω χωρίς να με ζαλιζουν..
Έτυχε και έμεινα εκεί και είχα πει σε αυτόν ότι τα Χριστούγεννα σταματαω όλα καλά ολα ωραία..μετά ενός παίχτη η μάνα χτύπησε και ήθελε κάποια χρήματα για ένα χειρουργείο ορθοπεδικο..
Αλλά το παιδί δεν ήθελε να μαθευτει και απλα μου ζήτησε λεφτά..
Ήμουν στην κερκίδα 2μηνες αφού είχα σταματήσει και σχεδόν δίπλα του με χαιρετησε με ρώτησε τι κάνω κτλπα και έκατσε δίπλα γτ ήταν και κάτι παίχτες της ομάδας εκτός αποστολής και κάποιος κάτι είπε για το θέμα του παιδίου και ο Κούγιας νευριασε κατέβηκε στα αποδυτήρια και τον περίμενε του την είπε γιατί δεν του είχε πει τπτ και του είπε να πάει η μάνα του σε έναν χειρουργό που θα μιλήσει ο ίδιος όλα δωρεάν κτλπα κτλπα σε παίχτη που έπαιρνε 5κ τον χρόνο να παίζει τοπικό πρωτάθλημα..
Ξεκάθαρα δεν είναι κάτι χρηματικά γ αυτόν αλλά βρες μου έναν παράγοντα ομάδας έστω και α εθνικής που θα το έκανε χωρίς να ήθελε να μαθευτει αυτό