καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!!
G gioulis Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 100 Like 22 Πόντοι 1 2 Μαρ 2012 #1 καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!!
L larousse Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2005 Μηνύματα 4.263 Κριτικές 1 Like 227 Πόντοι 36 2 Μαρ 2012 #2 gioulis έγραψε: καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... και ποιο πριν στην παραλια του νεου πορου, μετα το απριλιο μαζευει αρκετους για ρακετουλα και μετα το ιουνιο βαζουν και φιλε για βολλευ!!
gioulis έγραψε: καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... και ποιο πριν στην παραλια του νεου πορου, μετα το απριλιο μαζευει αρκετους για ρακετουλα και μετα το ιουνιο βαζουν και φιλε για βολλευ!!
S spanky Μέλος Εγγρ. 14 Μαρ 2011 Μηνύματα 1.658 Like 2 Πόντοι 16 2 Μαρ 2012 #3 ε να βαλουν και εστιες για ποδοσφαιρο να ειναι ακομη καλυτερα
L larousse Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2005 Μηνύματα 4.263 Κριτικές 1 Like 227 Πόντοι 36 2 Μαρ 2012 #4 spanky έγραψε: ε να βαλουν και εστιες για ποδοσφαιρο να ειναι ακομη καλυτερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... απο το στομα σου και στου θεου το αυτι, γιατι εχει καντινα εκει ενας μπαρμπας μου και τα καλοκαιρια τον βοηθαω αμα βαλουν και ποδοσφαιρο θα μαζευει πολλη κοσμο αρα θα το κονομησουμε και εμεις!!!!!
spanky έγραψε: ε να βαλουν και εστιες για ποδοσφαιρο να ειναι ακομη καλυτερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... απο το στομα σου και στου θεου το αυτι, γιατι εχει καντινα εκει ενας μπαρμπας μου και τα καλοκαιρια τον βοηθαω αμα βαλουν και ποδοσφαιρο θα μαζευει πολλη κοσμο αρα θα το κονομησουμε και εμεις!!!!!
A apolyto_arseniko Ενεργό Μέλος Εγγρ. 2 Μαρ 2008 Μηνύματα 77.469 Like 200 Πόντοι 866 2 Μαρ 2012 #5 gioulis έγραψε: καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελα ρε τυπε γιουλη τι παιχνιδι εννοεις δικε μου?
gioulis έγραψε: καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελα ρε τυπε γιουλη τι παιχνιδι εννοεις δικε μου?
gl Μέγας Εγγρ. 6 Ιουλ 2009 Μηνύματα 129.571 Κριτικές 475 Like 502 Πόντοι 4.906 2 Μαρ 2012 #6 apolyto_arseniko έγραψε: ελα ρε τυπε γιουλη τι παιχνιδι εννοεις δικε μου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... gioulis έγραψε: to blue vision exei sxetika tis poio mikres hlikies!!!kai mhn upothmas enan 40ari !!!sto blue vision exei kati tetoious me terastia pragmata Κλικ για ολόκληρη προβολή... πηγαν και οι αλλοι οι παπαρες και μιλανε για ρακετουλα και μπιτσ βολει.... για καμια μπιτς πουτσουλα ψαχνει το δροσερο αγορι.....
apolyto_arseniko έγραψε: ελα ρε τυπε γιουλη τι παιχνιδι εννοεις δικε μου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... gioulis έγραψε: to blue vision exei sxetika tis poio mikres hlikies!!!kai mhn upothmas enan 40ari !!!sto blue vision exei kati tetoious me terastia pragmata Κλικ για ολόκληρη προβολή... πηγαν και οι αλλοι οι παπαρες και μιλανε για ρακετουλα και μπιτσ βολει.... για καμια μπιτς πουτσουλα ψαχνει το δροσερο αγορι.....
sferdeklos Μέλος Εγγρ. 13 Ιουν 2008 Μηνύματα 9.010 Κριτικές 2 Like 22 Πόντοι 66 2 Μαρ 2012 #7 apolyto_arseniko έγραψε: ελα ρε τυπε γιουλη τι παιχνιδι εννοεις δικε μου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το Γιουλης δε σε προιδεαζει; Θα μας τον γαμησει και αυτον ο Λαγουδακης... >
apolyto_arseniko έγραψε: ελα ρε τυπε γιουλη τι παιχνιδι εννοεις δικε μου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το Γιουλης δε σε προιδεαζει; Θα μας τον γαμησει και αυτον ο Λαγουδακης... >
jim28 Ανώτερος Εγγρ. 7 Ιαν 2007 Μηνύματα 1.958 Κριτικές 27 Like 2.416 Πόντοι 6.955 3 Μαρ 2012 #8 Ο άλλος νόμιζε πως παιχνίδια είναι η ρακέτα .. χι χι χι
S SPEED Τιμημένος Εγγρ. 14 Οκτ 2005 Μηνύματα 12.355 Κριτικές 263 Like 141 Πόντοι 7.985 3 Μαρ 2012 #9 gioulis έγραψε: καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε τυπε χειμωνιατικα θα μας βγαλεις να παιξουμε ρακετες και Beach Volley? Τα πουλια μας θελουμε να παιξουμε ή καλυτερα να τα βιζματωσουμε!
gioulis έγραψε: καλο παιχνιδι γινεται στην παραλια τ νεου πορου !!!προς το τελος τις παραλιας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε τυπε χειμωνιατικα θα μας βγαλεις να παιξουμε ρακετες και Beach Volley? Τα πουλια μας θελουμε να παιξουμε ή καλυτερα να τα βιζματωσουμε!
OP OP G gioulis Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 100 Like 22 Πόντοι 1 18 Μαρ 2012 #10 οποιος δεν θελει μην σχολιαζει !!