Καλησπέρα αν και εχει κρύο ακόμη και δεν είμαι της χειμερινής κολύμβησης. Μήπως ξέρει κανείς παραλίες γυμνιστών κοντά στην θεσσαλονίκη; Θέλω πολυ να το δοκιμάσω αλλα δεν ξέρω καμία παραλια γυμνιστών και δεν ψήνομαι να πάω απλα σε κάποια ερημιά και να μην έχει ψυχή.
Ο γυμνισμός είναι τρόπος ζωής. Αν θέλεις να αρχίσεις γυμνισμό επειδή σου αρέσει ξεκίνα. Αν ψάχνεσαι για κάτι περισσότερο μην κάνεις όνειρα πως θα πας σε παραλία γυμνιστών και θα πηδάς εκεί τις γυναίκες. Για κάποιον που δεν είναι πραγματικός γυμνιστής αυτό που κερδίσει σε μια παραλία γυμνιστών είναι μόνο το να πάρει καλό μάτι. Πάω 8 χρόνια σε παραλία γυμνιστών, που και που έρχονται διάφοροι που νομίζουν πως θα βγάλουν γκόμενα ή πως θα πηδήξουν και όπως έρχονται έτσι φεύγουν. Οι πιο πολλοί άσχετοι εκεί έρχονται για να πάρουν μάτι. Οι οποίοι την ,,κάνουν,, στην πορεία γιατί η πρόσβαση στην συγκεκριμένη παραλία είναι δύσκολη και ο νέο-ελληνας δεν θέλει να ταλαιπωρεί σε χωματόδρομους το ι.χ του που το έχει αγοράσει με 48-60 δόσεις.
Στα 8 χρόνια εκεί μόνο 4 φορές έχω δει φάση με σεξ, οι τρεις αφορούσαν ζευγάρι που τους άρεσε να τους παίρνουν μάτι όταν το έκαναν. Βέβαια βλέποντας κανείς την γυναίκα που εμφανισιακά ήταν σκέτη αηδία και σκε-λε-τω-μέ-νη του ερχόνταν να βγάλει ότι είχε φάει. Αυτοί περίμεναν να φύγουν οι περισσότεροι και προς το βράδυ άρχιζαν το γαμήσι. Η 4η φάση ήταν με ζευγάρι που η γυναίκα πήρε μια πίπα στον άντρα. Νόμιζαν πως δεν του βλέπει κανείς και τελικά μόνο εγώ τους είδα, δεν με είχαν δει. Όταν με είδαν σταμάτησαν αμέσως, μετά από 2-3 λεπτά μάζεψαν τα πράγματα τους και έφυγαν. Κατάλαβα ότι την έκαναν για να συνεχίσουν κάπου αλλού.
Αυτά....