Νέα

Παραλία γυμνιστών κοντά στη θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parthenoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

parthenoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
13
Πόντοι
0
Καλησπέρα αν και εχει κρύο ακόμη και δεν είμαι της χειμερινής κολύμβησης. Μήπως ξέρει κανείς παραλίες γυμνιστών κοντά στην θεσσαλονίκη; Θέλω πολυ να το δοκιμάσω αλλα δεν ξέρω καμία παραλια γυμνιστών και δεν ψήνομαι να πάω απλα σε κάποια ερημιά και να μην έχει ψυχή.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα αν και εχει κρύο ακόμη και δεν είμαι της χειμερινής κολύμβησης. Μήπως ξέρει κανείς παραλίες γυμνιστών κοντά στην θεσσαλονίκη; Θέλω πολυ να το δοκιμάσω αλλα δεν ξέρω καμία παραλια γυμνιστών και δεν ψήνομαι να πάω απλα σε κάποια ερημιά και να μην έχει ψυχή.
αυτη την εποχή γίνεται το αδιαχώρητο τυπε δεν βρίσκεις πετσέτα να απλώσεις

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Γιατι δεν πας παρακατω στην κατερινη που εχει γυμνιστες?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.553
Πόντοι
216
Σου πριτεινω να παρεις μια ξαπλωστρα και να την πεσεις στην λεοφωρο νικης. Δεν θα σε παρει κανεις χαμπαρι. Και ολες οι περαστικες ξεβρακωτες ειναι

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
291
Τι ονειρο ειδες ρε μεγαλε και ψαχνεις παραλια στο καταχειμωνο?
Κατσε να καλοκαιριασει και βουρ για Κατερινη

OP
OP
P

parthenoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
13
Πόντοι
0
Για την κατερίνη που λέτε τι ακριβώς παίζει; Και που ακριβως; Ενοείται δεν θα πάω τώρα ρε παιδία!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Για την κατερίνη που λέτε τι ακριβώς παίζει; Και που ακριβως; Ενοείται δεν θα πάω τώρα ρε παιδία!

Πω ρε φίλε, είπα και εγώ. Πάντως το εξετάζεις από πολύ καιρό πριν δεν νομίζεις; Έχεις κανα 5μηνο μπροστά ακόμα μη πω παραπάνω.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Πω ρε φίλε, είπα και εγώ. Πάντως το εξετάζεις από πολύ καιρό πριν δεν νομίζεις; Έχεις κανα 5μηνο μπροστά ακόμα μη πω παραπάνω.
καλα κανει και το ψαχνει τωρα τυπε. υπαρχουν και οι χειμερινοι γυμνηστοκολυμβητες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1

Ο γυμνισμός είναι τρόπος ζωής. Αν θέλεις να αρχίσεις γυμνισμό επειδή σου αρέσει ξεκίνα. Αν ψάχνεσαι για κάτι περισσότερο μην κάνεις όνειρα πως θα πας σε παραλία γυμνιστών και θα πηδάς εκεί τις γυναίκες. Για κάποιον που δεν είναι πραγματικός γυμνιστής αυτό που κερδίσει σε μια παραλία γυμνιστών είναι μόνο το να πάρει καλό μάτι. Πάω 8 χρόνια σε παραλία γυμνιστών, που και που έρχονται διάφοροι που νομίζουν πως θα βγάλουν γκόμενα ή πως θα πηδήξουν και όπως έρχονται έτσι φεύγουν. Οι πιο πολλοί άσχετοι εκεί έρχονται για να πάρουν μάτι. Οι οποίοι την ,,κάνουν,, στην πορεία γιατί η πρόσβαση στην συγκεκριμένη παραλία είναι δύσκολη και ο νέο-ελληνας δεν θέλει να ταλαιπωρεί σε χωματόδρομους το ι.χ του που το έχει αγοράσει με 48-60 δόσεις.

Στα 8 χρόνια εκεί μόνο 4 φορές έχω δει φάση με σεξ, οι τρεις αφορούσαν ζευγάρι που τους άρεσε να τους παίρνουν μάτι όταν το έκαναν. Βέβαια βλέποντας κανείς την γυναίκα που εμφανισιακά ήταν σκέτη αηδία και σκε-λε-τω-μέ-νη του ερχόνταν να βγάλει ότι είχε φάει. Αυτοί περίμεναν να φύγουν οι περισσότεροι και προς το βράδυ άρχιζαν το γαμήσι. Η 4η φάση ήταν με ζευγάρι που η γυναίκα πήρε μια πίπα στον άντρα. Νόμιζαν πως δεν του βλέπει κανείς και τελικά μόνο εγώ τους είδα,  δεν με είχαν δει. Όταν με είδαν σταμάτησαν αμέσως, μετά από 2-3 λεπτά μάζεψαν τα πράγματα τους και έφυγαν. Κατάλαβα ότι την έκαναν για να συνεχίσουν κάπου αλλού.
Αυτά....

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
θα κατσει και στον ηλιο να κανει ηλιοθεραπεια και μετα βουρ για πνευμονολογικο    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
P

parthenoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
13
Πόντοι
0
Το ξέρω οτι έχω πολυ καιρό ακόμα αλλα δεν βρήκα πουθενά καμία τοποθεσία οπότε ειπα να αρχίσω απο τώρα το ψάξιμο. Δεν ψάχνω για σέξ αυτό το βρίσκω απο άλλες κατηγορίες του μπουρδέλα και απο αλλού. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει συγκεκριμένες παραλίες να πάω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom