Νέα

Παραλία για ζευγάρι Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monasanto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monasanto

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές .
Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί και καπου άλλου, και συγνώμη αν υπάρχει σχετική θεματολογία ήδη στο bou.
Έχετε οι βόρειοι σύντροφοι κατά νου καλες καβάντζες σε παραλίες γεωγραφικά από Επανωμή έως και Χαλκιδική (ως τις αρχές των ποδιών, όχι πχ Πόρτο κουφό ή Σιβηρη) για ξεμοναχιασμα με την έτσι ; Μου βγήκε γουστόζικο το κορίτσι και θέλει τράβηγμα σε παραλία ,αλλά δεν έχω κατά νου σποτάκι. Αν έχει κάλυψη από βράχια ακόμα καλύτερα. Από εξοπλισμό (ομπρέλες ψάθες κλπ) είμαι φουλ έξτρα.

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
699
Πόντοι
361
Φίλε μου κατακαλοκαιρο με χιλιάδες τουρίστες στους δρόμους και εκατοντάδες βάρκες να ψάχνουν ήσυχα κολπακια να αραξουν είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις μοναχική 100% παραλία.

Μπορώ να σου προτείνω δύο μέρη σχετικά ήσυχα αλλά με τίποτα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ 100% απομόνωση. Το ένα είναι οι κόλποι μετά την παραλία κάμπος στα Πυργαδίκια και το άλλο είναι να πας Ουρανούπολη, να νοικιάσεις βάρκα και να ξεχυθεις βόλτα γύρω από την Αμμουλιανή μπας και είσαι τυχερός.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Καθυστερημένη απάντηση λόγω διακοπών.

Ανάμεσα στα χωριά, πάντα θα βρεις μέρη για ξεμονάχιασμα. Ανάμεσα πχ σε Επανωμή και Ηράκλεια, Ηράκλεια και Καλλικράτεια και πάει λέγοντας. Υπάρχουν σημεία με λίγα εξοχικά ή με το πιο κοντινό μπιτσόμπαρο στα 100-150 μέτρα μακριά. Στο μαύρο σκοτάδι, θα έχεις την ησυχία σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom