Νέα

Παραγγελιες μεσω Amazon

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 637
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Καλημερα φιλοι συναγωνιστες θα ηθελα την εμπειρεια σας στο θεμα παραγγελιων μεσω Αμαζον και πιο συγγεκριμενα στο θεμα τιμων
πχ βαζω ενα τιτλο βιβλιου και μου βγαζει αρκετες τιμες απο αλλους πιο φτηνες που δινουν καλυτερες προσφορες απο το Αμαζον το ερωτημα μου ειναι εαν το Αμαζον παρεχει την ιδια εγγυηση συναλαγης οπως εαν το πουλαγε αυτο εφοσον διαφημιζονται στη σελιδα του η απλα μεσολαβει και απο κει και υστερα εχεις να κανεις με τον εκαστοτε πωλητη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εφόσον το παραγείλεις από το άμαζον,έστω και αν αυτοί το πάρουν από αλλού,εσένα δεν σε αφορά.

θα σου σταλεί από τον τρίτο,με ευθύνη της αμαζον.καμία διαφορά από το αν το πουλάει η ίδια η άμαζον.

από εξυπηρέτηση και ταχύτητα φυσικά είναι απίστευτοι.

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Πολυ ομορφα θα παραγγειλω αυτα που θελω απο τους αλλους που ειναι και πιο φτηνοι

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Τσέκαρε τα μεταφορικά φίλε. Κάποιες φορές το τιμολόγιο της ΑΜΑΖΟΝ ΔΕΝ ισχύει για τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία.

Όσον αφορά εξυπηρέτηση και ταχύτητα συμφωνώ 100% με τον Σικελό.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επίσης μην διστάσεις να παραγγείλεις μεταχειρισμένα βιβλία, σου λένε σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αγόρασα Economics for Business του Sloman, μεταχειρισμένο. Μου στείλαν βιβλίο που ήταν σε βιβλιοθήκη αγγλικού πανεπιστημίου αλλά σε άριστη κατάσταση (προφανώς στις αγγλικές βιβλιοθήκες τα βιβλία υφίστανται απόσυρση μετά από κάποιο διάστημα)

Τιμή κλάσμα της τιμής καινούριου, 1/3 ή 1/4 αν θυμάμαι.

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα αυτα που θελω να παραγγειλω δεν εχουν σημαντικη διαφορα στην τιμη οποτε θα προτιμησω να τα παρω καινουρια
το συγγεκριμενο που λες το ειδα και εχει τρελη διαφορα οποτε συμφερει μεταχειρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom