Νέα

Παπαγαλάκια στοιχήματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε συναγωνιστες θα ηθελα να ρωτησω ποια σαιτ παρακολουθειτε για ενημερωση-προγνωστικα στοιχηματος.εγω βλεπω καστελιωτη bookenemy bet statiks αλλα παντα σπανε οι ιδιοι αγωνες που προτεινουν.τελικα οι τσαμπα σελιδες ειναι παπαγαλοι?

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια απο το ''sex γενικα''..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Μια χαρά τα καταφέρνουν εκεί τα παιδιά κ μ έχουν στείλει πολλές φορές ταμείο. Βέβαια έχουν κ τις άσχημες μέρες, λογικό δεν είναι?? Κ συ μπορείς να φτιάξεις μία σελίδα κ να προτείνεις παιχνίδια, το οτι θα χάνεις δεν σημαίνει ότι είσαι παπαγαλάκι, όλοι διαβάζουμε, μελετάμε ποιοι παίζουν κλπ κ κρίνουμε σε ποια παιχνίδια θα τα σπρώξουμε. Αν ήταν να κρίνουμε πάντα σωστά οι book θα είχαν εξαφανιστεί...

Επισκέπτης
ρε συναγωνιστες θα ηθελα να ρωτησω ποια σαιτ παρακολουθειτε για ενημερωση-προγνωστικα στοιχηματος.εγω βλεπω καστελιωτη bookenemy bet statiks αλλα παντα σπανε οι ιδιοι αγωνες που προτεινουν.τελικα οι τσαμπα σελιδες ειναι παπαγαλοι?

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια απο το ''sex γενικα''..
ρε συναγωνιστή οι περισσότερες από αυτές είναι σελίδες που από πίσω κρύβονται εταιρείες στοιχημάτων.

OP
OP
P

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ναι ρε παιδια συμφωνω με το αριον αλλα ρωταω αν παιζει καμια με λιγοτερες κακοτοπιες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το  να  αντιγράφεις  τα  προγνωστικά  κάποιου "ειδικού" δεν  έχει  νόημα...το  να  παίρνεις  κάποιες  ίδεες  και  να  μελετάς  από  μόνος  σου είναι  προτιμότερο!Για  ειδήσεις  σου  προτείνω  το  :rockon:

Επισκέπτης
ναι ρε παιδια συμφωνω με το αριον αλλα ρωταω αν παιζει καμια με λιγοτερες κακοτοπιες
συναγωνιστή το καλύτερο είναι να παίρνεις την αθλητική εφημερίδα σου και να κρίνεις μόνος σου βάση βαθμολογίας, τελευταίων αποτελεσμάτων, μέσα και έξω αγώνες,και γενικά μόνο στατιστικά στοιχεία και τίποτε άλλο.
εγώ όσες φορές πήρα λεφτά έτσι τα πήρα όταν άκουγα και διάβαζα την παπαριά του κάθε μαλάκα φουλ για τον κουβά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
συναγωνιστή το καλύτερο είναι να παίρνεις την αθλητική εφημερίδα σου και να κρίνεις μόνος σου βάση βαθμολογίας, τελευταίων αποτελεσμάτων, μέσα και έξω αγώνες,και γενικά μόνο στατιστικά στοιχεία και τίποτε άλλο.
εγώ όσες φορές πήρα λεφτά έτσι τα πήρα όταν άκουγα και διάβαζα την παπαριά του κάθε μαλάκα φουλ για τον κουβά.
Άσε  που  ο  κάθε  "ειδικός"  έχει  τα  κολλήματα  του  και  θα  σου  πάρει  καιρό  να  τα  καταλάβεις!!!

Επισκέπτης
Άσε  που  ο  κάθε  "ειδικός"  έχει  τα  κολλήματα  του  και  θα  σου  πάρει  καιρό  να  τα  καταλάβεις!!!
εγώ με τον τρόπο αυτό έχω πάρει αρκετά λεφτά απλά θέλει να διαθέσεις λίγο χρόνο και σκέψη αν βιάζεσαι καλύτερα να πας για κατάθεση σε κανένα μαγαζάκι κατά φυλής μεριά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στο αλλο θρεντ μιλαμε κυριως για προγνωστικα κλπ γι αυτο εμεινε το θρεντ..

thanks anyway !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom