Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Aπογευματινη Επισκεψη στο Ιδρυμα ανευρεθησαν Λιντα,Ελενη,Παολα,Αλεξια.
Και φυσικα προτιμησες Αντζελινα!. Πλακα κανω.
Αυτη η Αντζελινα κατεμε κορυφαια που εχει περασει απο εκει που βρισκεται ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερα παλικαρια. Γνωριζουμε τηλεφωνο μαγαζιου??????

Μεχρι τι ωρα δουλευει??? Ονομασια κουδουνιου??

Ευχαριστω.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Κλείσε ρε admin αυτό το νήμα. Οι πληροφορίες στο site είναι για όλους και όχι να έχουν δικό τους κομμάτι οι έχοντες πρόσβαση στην κυρία. Αφού η κυρία δεν θέλει δημόσια πρόσβαση, ας το κρατήσει έτσι και οι πελάτες της να σταματήσουν να μας τα πρήζουν με τα γεμιστά και τα κορίτσια της.
Αει σιχτίρ...αρκετά κράτησε το αστείο με την ιστορία της...
Είναι και οι άλλοι που παρακαλάνε για το τηλέφωνο της λες και δεν έχουν διαβάσει μια αράδα από όσα έχουν γραφτεί.
Κλείστε το να τελειώνουμε με το μπουρδέλο της...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Κλείσε ρε admin αυτό το νήμα. Οι πληροφορίες στο site είναι για όλους και όχι να έχουν δικό τους κομμάτι οι έχοντες πρόσβαση στην κυρία. Αφού η κυρία δεν θέλει δημόσια πρόσβαση, ας το κρατήσει έτσι και οι πελάτες της να σταματήσουν να μας τα πρήζουν με τα γεμιστά και τα κορίτσια της.
Αει σιχτίρ...αρκετά κράτησε το αστείο με την ιστορία της...
Είναι και οι άλλοι που παρακαλάνε για το τηλέφωνο της λες και δεν έχουν διαβάσει μια αράδα από όσα έχουν γραφτεί.
Κλείστε το να τελειώνουμε με το μπουρδέλο της...

Απλά φίλε αγνόησέ το. Είναι γνωστό πως μπορείς να πας εκεί. Αν δεν μπορείς αγνόησε το.

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Άσχημα νέα παιδάκια...από το πρωί έπαιρνα τηλ. την κ.Γιάννα και δεν το σήκωνε...Πήγα το μεσημέρι και χτύπησα μερικές φορές και δεν άνοιξε κανείς. Μετά από μερικά τηλ. το σήκωσε ένας -και πολύ φανατικό δεν τον λες- άντρας και όταν ζήτησα την κ.Γιάννα μου είπε συγνώμη αλλά κλείσαμε...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Άσχημα νέα παιδάκια...από το πρωί έπαιρνα τηλ. την κ.Γιάννα και δεν το σήκωνε...Πήγα το μεσημέρι και χτύπησα μερικές φορές και δεν άνοιξε κανείς. Μετά από μερικά τηλ. το σήκωσε ένας -και πολύ φανατικό δεν τον λες- άντρας και όταν ζήτησα την κ.Γιάννα μου είπε συγνώμη αλλά κλείσαμε...
...και εγώ έπαιρνα πριν 3 ημέρες ...αλλά κανείς δεν το σήκωσε...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ηλ. το σήκωσε ένας -και πολύ φανατικό δεν τον λες-
:2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι λές τώρα... αυτό είναι πραγματικό πλήγμα...
κανένας άλλος με ινφο?

bear2015

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ναι παιδες, οντως εκλεισε, εγω ημουν ψιλοατυχος και περασα την ωρα που γινοταν το νταβαντουρι(εκανα τον αδιαφορο και συνεχισα την πορεια μ κανοντας ενα κυκλο κ γυρνωντας στο μηχανακι)...παρ'τε τηλ τη κυρια γιαννα για την νεα διευθυνση και καλο θα ηταν ο admin να αλλαξει τον τιτλο οταν μαθει καποιος την νεα διευθυνση για να μην γινει οτι κ με αυτην το thread :P!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
έλα ρε παναγιώτη πρώτο ποστ και επεσες και στο νταβαντούρι κιόλας....
πςςςςςςςςςςς......

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καλησπέρα συναγωνιστές! Δυστυχώς, το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και αν έχει αλλάξει κάτι. Πάντως καλό θα είναι, όποιος έχει την πρώτη καλή πληροφορία, ας ενημερώσει τους θαυμαστές της Γιάννας! Εννοείται πως αυτό ισχύει για όλους μας!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ναι παιδες, οντως εκλεισε, εγω ημουν ψιλοατυχος και περασα την ωρα που γινοταν το νταβαντουρι(εκανα τον αδιαφορο και συνεχισα την πορεια μ κανοντας ενα κυκλο κ γυρνωντας στο μηχανακι)...παρ'τε τηλ τη κυρια γιαννα για την νεα διευθυνση και καλο θα ηταν ο admin να αλλαξει τον τιτλο οταν μαθει καποιος την νεα διευθυνση για να μην γινει οτι κ με αυτην το thread :P!

Ρε Παναγιώτη αυτή είναι ατυχία για βιβλίο Γκίνες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Κάνα νέο έχουμε;καλύτερα πάντως που έκλεισε γιατί ήταν μακριά δε με βόλευε

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
276
Like
3.899
Πόντοι
10.450
Αν καποιος απο τους μυστες του ναου της κυριας Γιαννας πιστευει οτι αξιζει να μυηθω και εγω, το e-mail μου ειναι: mkavlos@yahoo.com
Εγγυωμαι πληρη εγχεμυθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom