Και φυσικα προτιμησες Αντζελινα!. Πλακα κανω.Aπογευματινη Επισκεψη στο Ιδρυμα ανευρεθησαν Λιντα,Ελενη,Παολα,Αλεξια.
Αυτη η Αντζελινα κατεμε κορυφαια που εχει περασει απο εκει που βρισκεται ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου.
Και φυσικα προτιμησες Αντζελινα!. Πλακα κανω.Aπογευματινη Επισκεψη στο Ιδρυμα ανευρεθησαν Λιντα,Ελενη,Παολα,Αλεξια.
Κλείσε ρε admin αυτό το νήμα. Οι πληροφορίες στο site είναι για όλους και όχι να έχουν δικό τους κομμάτι οι έχοντες πρόσβαση στην κυρία. Αφού η κυρία δεν θέλει δημόσια πρόσβαση, ας το κρατήσει έτσι και οι πελάτες της να σταματήσουν να μας τα πρήζουν με τα γεμιστά και τα κορίτσια της.
Αει σιχτίρ...αρκετά κράτησε το αστείο με την ιστορία της...
Είναι και οι άλλοι που παρακαλάνε για το τηλέφωνο της λες και δεν έχουν διαβάσει μια αράδα από όσα έχουν γραφτεί.
Κλείστε το να τελειώνουμε με το μπουρδέλο της...
...και εγώ έπαιρνα πριν 3 ημέρες ...αλλά κανείς δεν το σήκωσε...Άσχημα νέα παιδάκια...από το πρωί έπαιρνα τηλ. την κ.Γιάννα και δεν το σήκωνε...Πήγα το μεσημέρι και χτύπησα μερικές φορές και δεν άνοιξε κανείς. Μετά από μερικά τηλ. το σήκωσε ένας -και πολύ φανατικό δεν τον λες- άντρας και όταν ζήτησα την κ.Γιάννα μου είπε συγνώμη αλλά κλείσαμε...
xaxa ο "κομμωτής" Λευτέρης θα ήταν.....ηλ. το σήκωσε ένας -και πολύ φανατικό δεν τον λες-
έλα ρε παναγιώτη πρώτο ποστ και επεσες και στο νταβαντούρι κιόλας....
πςςςςςςςςςςς......
Ναι παιδες, οντως εκλεισε, εγω ημουν ψιλοατυχος και περασα την ωρα που γινοταν το νταβαντουρι(εκανα τον αδιαφορο και συνεχισα την πορεια μ κανοντας ενα κυκλο κ γυρνωντας στο μηχανακι)...παρ'τε τηλ τη κυρια γιαννα για την νεα διευθυνση και καλο θα ηταν ο admin να αλλαξει τον τιτλο οταν μαθει καποιος την νεα διευθυνση για να μην γινει οτι κ με αυτην το thread !
Κάνα νέο έχουμε;καλύτερα πάντως που έκλεισε γιατί ήταν μακριά δε με βόλευε
Για μενα καλυτερα που εκλεισε γιατι ημουν κοντα και ξοδευα πολλα!!!!!!!!