Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση η ερώτησή σου....Εγω στην σειρα? Ποτε μωρακι ΜΟΥ γλυκο. Εγω μονο εκτος σειρας θα παιξω μπαλα. ;) ;) ;)
Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση η ερώτησή σου....Εγω στην σειρα? Ποτε μωρακι ΜΟΥ γλυκο. Εγω μονο εκτος σειρας θα παιξω μπαλα. ;) ;) ;)
Νομίζω πως ναι πρέπει να πάω...δεν θα βγάλουμε άκρη αλλιώς...πρέπει να τους εμψυχώσει κάποιος...ε τι αστεια ?
δεν πας εσυ για προπονητρια στην ομαδα σου,γιατι δεν τους βλεπω να τραβανε...
Μαλλον να τους αποτελειωσει καποιος αγαπουλα ΜΟΥ. Αν πας εσυ προπονητης θα σερνονται ολοι στο τελος. Δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους.Νομίζω πως ναι πρέπει να πάω...δεν θα βγάλουμε άκρη αλλιώς...πρέπει να τους εμψυχώσει κάποιος...
το μονο σιγουρο ειναι,οτι θα τους σηκωθει το ηθικοΝομίζω πως ναι πρέπει να πάω...δεν θα βγάλουμε άκρη αλλιώς...πρέπει να τους εμψυχώσει κάποιος...
καλησπέρα Σαμάνθα....τι κάνεις κούκλα μου?καλησπερα στην παρεα :-* :-*και στην ομορφη ΠΑΟΛΑ
Μπορεί από την χαρά τους να πετύχουν και τίποτα....Μαλλον να τους αποτελειωσει καποιος αγαπουλα ΜΟΥ. Αν πας εσυ προπονητης θα σερνονται ολοι στο τελος. Δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους.
Καλησπερα ΘΕΑ μου.καλησπερα στην παρεα :-* :-*και στην ομορφη ΠΑΟΛΑ
κι άλλα... κι άλλα....το μονο σιγουρο ειναι,οτι θα τους σηκωθει το ηθικο
Μονο στο δικο σου "τερμα" βλεπω να βαζουν πολλα γκολ.Μπορεί από την χαρά τους να πετύχουν και τίποτα....
ειμαι καλα...εσυ γλυκια μου πως τα περνας?καλησπέρα Σαμάνθα....τι κάνεις κούκλα μου?
Μπορεί από την χαρά τους να πετύχουν και τίποτα....
Μονο στο δικο σου "τερμα" βλεπω να βαζουν πολλα γκολ.
βρε ας το βάλουν το γκόλ και το τέρμα το συζητάμε...Μονο στο δικο σου "τερμα" βλεπω να βαζουν πολλα γκολ.
Καλά είμαι μωρό μου... κουράστηκες σήμερα?ειμαι καλα...εσυ γλυκια μου πως τα περνας?
Μπορω να μαθω καρδουλα μου γιατι εισαι τοσο σοβαρη σημερα? Ουτε smilies χρισιμοποιεις ουτε τιποτα.κι άλλα... κι άλλα....
καλησπερα κ΄απο μενα ΚΟΜΑΝΤΟ τι κανεις μωρο μου...Καλησπερα ΘΕΑ μου.
ειχα πολυ καλα παιδια και σημερα ουδεν παραπονο...Καλά είμαι μωρό μου... κουράστηκες σήμερα?
επειδή χρησιμοποιώ την γρήγορη απάντηση...Μπορω να μαθω καρδουλα μου γιατι εισαι τοσο σοβαρη σημερα? Ουτε smilies χρισιμοποιεις ουτε τιποτα.
γειά σου μωρό μου...γεια σου Πάολα κοριτσάκι μου... είσαι καλά? :-*