Νέα

ΠΑΟΚ - Πρωτάθλημα Greek Soccer

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XYNEI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο ΠΑΟΚ από τα κορυφαία ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει να πάρει Πρω

• Θα το πάρει του χρόνου.

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Θα το πάρει το πολύ μέσα στα επόμενα 10-15 χρόνια.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα αργήσει δεκαετίες να ξαναπάρει πρωτάθλημα. Τουλάχιστον σε 50 χρόνια

• Δεν νομίζω να το πάρει κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα. Ίσως κάποια χρον

• Δεν θα το ξαναπάρει ποτέ. Ίσως αν πέσει, να πάρει κάποιο πρωτάθλημα Β΄

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που ταλαιπωριέται πολλά έτη, μακριά από την κατάκτηση ενός τίτλου Πρωταθλητή. Ποιά είναι η γνώμη σας για το τί μπορεί να συμβεί με αυτό το ιστορικό σωματείο και τις επιδόσεις του;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ως γνήσιο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του γαύρου κ αγαπημένου παιδιού του ''θείου'',κάποια στιγμή που θα χορτάσει ο ''θείος'' τίτλους(αν μπορει να γίνει αυτό ποτέ) ,τότε ΙΣΩΣ,ίσως λέω κ πάρει έναν τίτλο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οσο υπαρχει το κοκαλισταν χλωμο το βλεπω!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ως γνήσιο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του γαύρου κ αγαπημένου παιδιού του ''θείου'',κάποια στιγμή που θα χορτάσει ο ''θείος'' τίτλους(αν μπορει να γίνει αυτό ποτέ) ,τότε ΙΣΩΣ,ίσως λέω κ πάρει έναν τίτλο
το πολυ πολυ κανενα κυπελλο!!

OP
OP
X

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οσο υπαρχει το κοκαλισταν χλωμο το βλεπω!!!!!
Γιατί πριν τον Κόκκαλη έκανε τίποτα; Μόνοι τους πάνε και χάνουν πόντους σε κάτι σάπιες έδρες αλλά Ατρόμητος και Προοδευτική. Για δες κάνα παλιό ματς στο βίντεο. Εγώ είμαι γαύρος με γκόμενα Παοκτζού και έχω δει αρκετά ματς του ΠΑΟΚ σε Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Είναι πεσμένος ο ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο και χειρότερα. Όταν βλέπω αρχείο ΠΑΟΚ '70s και '80s παρουσιάζεται μία άλλη απόδοση. Η διοίκηση του τον έχει φάει. Έχει από τον πιο δυναμικό κόσμο ever. Αδικαιολόγητη πορεία για σωματείο με τέτοια ιστορική ισχύ και παράδοση.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί πριν τον Κόκκαλη έκανε τίποτα; Μόνοι τους πάνε και χάνουν πόντους σε κάτι σάπιες έδρες αλλά Ατρόμητος και Προοδευτική. Για δες κάνα παλιό ματς στο βίντεο. Εγώ είμαι γαύρος με γκόμενα Παοκτζού ταγμένη και έχω δει αρκετά ματς του ΠΑΟΚ σε Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Είναι πεσμένος ο ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο και χειρότερα. Όταν βλέπω αρχείο ΠΑΟΚ '70s και '80s παρουσιάζεται μία άλλη απόδοση. Η διοίκηση του τον έχει φάει. Έχει από τον πιο δυναμικό κόσμο ever. Αδικαιολόγητη πορεία για σωματείο με τέτοια ιστορική ισχύ και παράδοση.

χανουν ποντους εκει που οι αλλοι με λιγη βοηθεια(κοκκινη ο γεωργατος δεκα παιχτες ο θρυλος 2-0 το σκορ) τους παιρνουν!!

OP
OP
X

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
quote author=nik30 link=topic=5769.msg87826#msg87826 date=1171367707]
χανουν ποντους εκει που οι αλλοι με λιγη βοηθεια(κοκκινη ο γεωργατος δεκα παιχτες ο θρυλος 2-0 το σκορ) τους παιρνουν!!
[/quote]Χάνουν πόντους με εκθετικούς ρυθμούς. ʼνοιξε τα μάτια σου ρε μεγάλε. Μιλάμε για σαπίλα, Πάνε και ρουφάνε μπαλάκια με μαζικό ρυθμό. Ντροπή σε μερικούς που φοράνε την ασπρόμαυρη στολή και έχουν τέτοια απόδοση.

OP
OP
X

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χάνουν πόντους με εκθετικούς ρυθμούς. Άνοιξε τα μάτια σου ρε μεγάλε. Μιλάμε για σαπίλα. Πάνε και ρουφάνε μπαλάκια με μαζικό ρυθμό. Ντροπή σε μερικούς που φοράνε την ασπρόμαυρη στολή και έχουν τέτοια απόδοση.

OP
OP
X

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ είναι οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και οι μόνες που θα άξιζαν να παίρνουν τον τίτλο μαζικά. Έχουν και παρανοϊκούς οπαδούς. ΠΑΟΚ+ΟΣΦΠ=THE GREEK HOOLIGANS POWER

OP
OP
X

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι ένας γαύρος που έχει φορέσει ασπρόμαυρο κασκόλ και μαζί με το ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών έχουμε πάει εκδρομές. Άρε τι σου κάνει η γκόμενα! Πάω φυσικά και σε ματς της ομάδας μου του ΟΣΦΠ. Είχα πάει Β΄ Λυκείου στο ματς στη Ρόδο κατά της ΑΕΚ, σαπίλα!!!

OP
OP
X

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και στο 1-2 στο ΟΑΚΑ το 1995 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και μετά στο Καραϊσκάκη ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-3 (Κύπελλο 1994-95). Σαπίλα!!! Αλλά και στο 1-0 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ Πρωτάθλημα 1996-97 το Δεκέμβριο του 1996 με το γκολ-πέναλτυ του Τζόρτζεβιτς (πατάτα πέναλτυ κατά του Ίβιτς, αλλά ο ΠΑΟ νεκροζώντανος). Αναμνήσεις και παλιές και καινούριες!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βρε ΧΥΝΕΙ, έχεις κάνει 5 συνεχόμενα ποστ με μονόλογο. Γιατί δεν γράφεις 1 ολοκληρωμένο όταν έχεις αποφασίσει τι θέλεις να πεις?????????

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Δεν χρειαζετε να παρει ο παοκ πρωταθλημα... το παιρνει ο γαυρος για'αυτον!!!
παοκ = γαβρος του βορρα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ είναι οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και οι μόνες που θα άξιζαν να παίρνουν τον τίτλο μαζικά. Έχουν και παρανοϊκούς οπαδούς. ΠΑΟΚ+ΟΣΦΠ=THE GREEK HOOLIGANS POWER

και υστερα κατηγορειτε τον dark που λεει τον παοκ παραρτημα.........

Επισκέπτης
εγω λεω να συγχωνευτει ο παοκ με τον γαυρο με την ονομασια φυσικα ολυμπιακος!!!ο κοσμος το χει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι!!

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
συμφωνω με τον πιο πανω συναγωνιστη,
ολος ο κοσμος το ξερει κι αυτες το κρυβουν,
ακομα κι ο νικολας το λεει αλλα τον εβγαλαν γραφικο

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
θα σας πλακώσω ρεεεεεεεε... μην μου τον ΠΑΟΚ θίγετε.. και μερικοί εδώ γνωρίζουν ότι μπορώ να πλακώνω ακόμη και τώρα στα 50  μου (έτσι δεν είναι ξαδέλφια νταρκ και νικ?)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Συμφωνω και εγω ξαδελφε και ας με ξεχασες!!!

Εισαι καλα???

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ειναι αυτο που λενε το αριστερο σε αφηνει αναπυρο και το δεξι σε στελνει
να σαι καλα ωρε ξαδελφε

Stories