Νέα

Παντρεμένος για γέλια (δικά μας) και για κλάματα (δικά του).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Δευτεροξαδερφάκι και φίλος απο παιδιά, παντρεμένος εδω και 7 χρονια με γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε 110 κιλά μπάζο...
Βγήκαμε πριν μια βδομάδα για ρακές και ο άνθρωπος ήταν χάλια μιλάμε.
Μου λέει Κώστα ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ. Η γυναίκα μου καλη χρυσή αλλα τώρα με τα 2 παιδια νήπια δεν μου καθεται. Όλα για τα παιδιά.
Του λεώ για μα τον ηρεμήσω αυτό συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια. Του ειπα πάμε σε καμια πιτσιρίκα αλλα μου λέει οτι αν παει σε πουτανες παει χάλασε το σπιτικο του.
Προσπαθει να κάνει έρωτα με την φάλαινα γυναίκα του και του λέει είσαι ανώμαλος να θες τοσο συχνα.. είμαι μάνα τώρα.....
Αμαν λέω ευτυχώς γλίτωσα. Δηλάδη το κέρδος του παντρεμένου τι είναι τα παιδια να είναι δικά του σιγουρα με το επωνυμό του;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.930
Πόντοι
12.756
δεν ειναι ολες οι παντρεμενες με παιδια ετσι..απλα η δικια του βρισκει δικαιολογια να μην κανει διαιτα και να μην κανει σεξ..
αν συνεχισει ετσι απλα θα χασει τον ανδρα της και ο φουκαρας θα εχει και δικιο

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τα βλεπω στον αδερφο μου. χειροτερος απο γερος.

οι 70αρηδες πιο πολυ γαμανε απο νιοπαντρους.

δεν ειναι μονο το σεξ ,αλλα η γενικοτερη συμπεριφορα-νοοτροπια των νιοπαντρων. μιζεροι-αγαμητοι-μπακουρια-κριτες των παντων.

αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι συναναστροφη με αυτον και ΙΔΙΩΣ την παρεα του, των επισης νιοπαντρων- μπουληδων φιλων του.

το μοναδικο κερδος ειναι πραγματι τα παιδια. τιποτα αλλο.

οποιος παντρευεται (ιδιως σημερα) πριν τα 40 ειναι ξεκαθαρα ψυχασθενης και θα... τα βρει μπροστα του. κουσουρια και απωθημενα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

δεν ειναι μονο το σεξ ,αλλα η γενικοτερη συμπεριφορα-νοοτροπια των νιοπαντρων. μιζεροι-αγαμητοι-μπακουρια-κριτες των παντων.

αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι συναναστροφη με αυτον και ΙΔΙΩΣ την παρεα του, των επισης νιοπαντρων- μπουληδων φιλων του.

οποιος παντρευεται (ιδιως σημερα) πριν τα 40 ειναι ξεκαθαρα ψυχασθενης και θα... τα βρει μπροστα του. κουσουρια και απωθημενα
Το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι ειναι οτι εφοσον δυνοπαθουν να βρουν γκομενα κολλανε με αυτη τη μια που θα πετυχουν στο διαβα τους,αμεσως οι γκομενες ειδικα αν ειναι ηλικιας 27 και πανω τους στριμωχνουν για γαμο αμεσα,οι τυποι ξεροντας μπρος γκρεμος και πισω ρεμα επιλεγουν την αποκατασταση για να εχουν κοινωνικη αποδοχη στην κοινωνια.
Π.χ ο ταδε ειναι αποκαταστειμενος παντρεμενος με παιδι,αλλιώς θα ελεγαν ο ταδε 40 χρονων ανυπαντρος γυρευε γιατί δεν παντρευεται η δεν βρισκει γυναικα.
Στους αντρες ειναι το θεμα να μην δαχτυλοδειχτουν οπως και στις γυναικες με επιπλέον τον ανταγωνισμο μεταξι τους,π.χ γιατι η φιλη εχει παιδι και εγω δεν εχω.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Αγαπητε,προσωπικα,ΟΥΤΕ τα παιδια θεωρω κερδος
Αστα να πανε
Ειμαι αμετανοητος εργενης μεχρι θανατου?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.875
Πόντοι
27.261
Δευτεροξαδερφάκι και φίλος απο παιδιά, παντρεμένος εδω και 7 χρονια με γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε 110 κιλά μπάζο...
παιχτη αυτην ηταν τρομερη λεπτομερεια :confused:
ο μονος που θα σε συμβουλευσει καταλληλα, ειναι ΜΟΝΟ ο πιμποδικηγορος μας.
χρονια εμπειρια στο νασιοναλ τζιογραφικ.
μεγαλος και βραβευμενος ανταποκριτης.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.602
Πόντοι
2.606
αλλο ενα κρισιμο θεμα της κοινωνίας μας που θα λυσει το μπου
..τωρα που το αναφερεις,εμφανιστηκε ο ασθενης μου σημερα ?εδωσε σημεια ζωης η ψυχανωμαλη μπαλοτσα, η τελικα εκανε τιποτα απονενοημενο το ναυαγιο και θα τρεχουν οι εργατες του δημου να τον ξεκολλησουν απο κανα πεζοδρομιο?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.807
Πόντοι
3.846
Μετά τη γέννα οι ορμόνες της γυναίκας επηρεάζονται για μερικούς μήνες μπορεί να μην έχει καθόλου διάθεση για σεξ. Αν αυτό κρατήσει παραπάνω τότε σημαίνει κάτι άλλο.
Μια γυναίκα μου είχε πει ότι γυναίκα που παχαίνει μετά το γάμο, σημαίνει ότι δεν τη γαμάει ο άντρας της.

Εγώ πιστεύω ότι στην περίπτωση του ξαδέρφου σου, ή η γυναίκα πάσχει από κατάθλιψη, ή ποτέ δεν αγάπησε τον άντρα της. Δηλαδή κρατιόταν μέχρι να τον τυλίξει και μετά έφαγε τον αγλέωρα, έκανε τα παιδιά και αδιαφορεί τελείως για το θέμα σεξ. Να έχει γκόμενο δε μου φαίνεται πιθανό γιατί θα είχε φροντίσει να βελτιώσει την εμφάνισή της, εκτός βέβαια αν ο γκόμενος είναι χοντρολάγνος.

Θα έλεγα στον ξάδερφό σου να πηγαίνει να ενισχύει τον αγοραίο έρωτα που και που ,με διαφορετική κάθε φορά για να μην κολλήσει. Έτσι και δε θα τσακώνεται με τη γυναίκα του και θα γλιτώσει την κατάθλιψη.

OP
OP
K

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Μετά τη γέννα οι ορμόνες της γυναίκας επηρεάζονται για μερικούς μήνες μπορεί να μην έχει καθόλου διάθεση για σεξ. Αν αυτό κρατήσει παραπάνω τότε σημαίνει κάτι άλλο.
Μια γυναίκα μου είχε πει ότι γυναίκα που παχαίνει μετά το γάμο, σημαίνει ότι δεν τη γαμάει ο άντρας της.

Εγώ πιστεύω ότι στην περίπτωση του ξαδέρφου σου, ή η γυναίκα πάσχει από κατάθλιψη, ή ποτέ δεν αγάπησε τον άντρα της. Δηλαδή κρατιόταν μέχρι να τον τυλίξει και μετά έφαγε τον αγλέωρα, έκανε τα παιδιά και αδιαφορεί τελείως για το θέμα σεξ. Να έχει γκόμενο δε μου φαίνεται πιθανό γιατί θα είχε φροντίσει να βελτιώσει την εμφάνισή της, εκτός βέβαια αν ο γκόμενος είναι χοντρολάγνος.

Θα έλεγα στον ξάδερφό σου να πηγαίνει να ενισχύει τον αγοραίο έρωτα που και που ,με διαφορετική κάθε φορά για να μην κολλήσει. Έτσι και δε θα τσακώνεται με τη γυναίκα του και θα γλιτώσει την κατάθλιψη.
Σε παντρεμένους φίλους μου σπάνια τους προτρεπω να ξενοπηδησουν η να πάμε τσάρκα και ότι κάτσει διότι δεν θέλω να γινει η στραβή και να με αναθεματίζουν μια ζωή. Εδω επειδη ήταν δικός μου ανθρωπος και κλαιγόταν του το πα για μπουρδελοτσαρκα απ εξω απ εξω, αλλα ανακουφίστηκα που δεν συμφωνησε μαζί μου. Ας προσπαθήσει μπας και αλλάξει κάτι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δυο περιπτώσεις ανάλογες ξέρω και στις δύο ήμουν σίγουρος απο την αναγγελία του γαμου ότι εκεί θα καταλήξουν. Δεν υπήρχε ουσιαστική σχέση. Γάμος για το γάμο

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
Μου λέει Κώστα ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ. Η γυναίκα μου καλη χρυσή αλλα τώρα με τα 2 παιδια νήπια δεν μου καθεται. Όλα για τα παιδιά.
Του λεώ για μα τον ηρεμήσω αυτό συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια. Του ειπα πάμε σε καμια πιτσιρίκα αλλα μου λέει οτι αν παει σε πουτανες παει χάλασε το σπιτικο του.
Προσπαθει να κάνει έρωτα με την φάλαινα γυναίκα του και του λέει είσαι ανώμαλος να θες τοσο συχνα.. είμαι μάνα τώρα.....
Αμαν λέω ευτυχώς γλίτωσα. Δηλάδη το κέρδος του παντρεμένου τι είναι τα παιδια να είναι δικά του σιγουρα με το επωνυμό του;;;
η ιστορια της ζωης μου .....φιλικη συμβουλη χωριζει χτες γιατι οσο συνεχιζει γινεται χειροτερο...

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.379
Πόντοι
1.446
Να παει να αδειασει σε κανα στουντιο ο τυπος ρε θα τρελαθει αλλιως

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.442
Πόντοι
206
Aμ τί νομίζετε ότι είναι ο γάμος ;
Η γαμήλια δεξίωση, τα φλας και οι αρλούμπες του Πάριου "σήμερα αποχωρίζεται η μάνα από την κόρη" ( ας γελάσουμε δυνατά με αυτό...).
Ή η "νέα ζωή" και η κοινωνική καταξίωση ενός παντρεμένου που πια δεν είναι εργένης/μπακούρι;(εργένης είναι ο όμορφος, μπακούρι είναι ο άσχημος).
Έχει λούκι....
Έχει αγγούρι... και όχι για να δροσιστείς, αλλά για να ζοριστείς...
Έτσι απλά είναι τα πράγματα ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756
για να κανω και εγω μια ερωτηση εδω στου ειδικους κοινωνικωσχεσιακων θεμάτων

-Αν δεν την ειχε παντρευτει και της ειχε κανει μονο παιδιά θα γαμούσε τωρα ή οχι ?

elSenor

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
38
Πόντοι
0
110 κιλά για γυναίκα σημαίνει παθολογική παχυσαρκία (BMI > 30) και πρέπει οπωσδήποτε να πάει σε doctor να σώσει τη ζωή της, κακώς ο σύζυγος δεν έσφιξε τα γκέμια νωρίτερα. Συμβίωση με γυναίκα χωρίς σεξ υποδηλώνει είτε πρόβλημα υγείας ( ψυχικής / σωματικής ) ή εξωσυζυγική σχέση, τα παιδιά είναι βολική δικαιολογία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom