Νέα

Ξενοπηδήματα με πουτάνες και όχι μόνο και εξομολόγηση σε ιερέα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (8 μέλη και 12 επισκέπτες)

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
558
Πόντοι
81
Αν γαμας πουτανες και είσαι παντρεμένος με μια πίστη γυναίκα τουλάχιστον πρόσεχε μην την κολλήσεις τίποτα κονδυλώματα μάγκα και πάθει κανα καρκίνο εξαιτίας σου

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.197
Πόντοι
2.846
Φιλε

Φιλε το ότι γαμαμε η' ξενογαμαμε πολλοι από εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και Χριστιανοί, όσοι τουλάχιστον είμαστε, αρα είναι και φυσιολογική η ανάγκη να θέλουμε να εξομολογηθουμε και είναι εύλογο να μπαίνει το δίλημμα αυτό τουλάχιστον σε μένα.
Ναι αλλά ο χριστιανισμός επιτρέπει το σεξ μόνο εντός γάμου και μόνο για αναπαραγωγή. Δεν μπορεί να είναι κανείς και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφύλαξ.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
431
Πόντοι
301
Η εξομολόγηση για την Εκκλησία, ορίζεται ως μυστήριο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους Χριστιανούς. Πρακτικά έχει την μορφή μετάνοιας και ψυχολογικής εξάγνισης. Κάτι σαν να πηγαίνεις σε έναν ψυχολόγο αλλά να παίρνεις κι ένα συγχωροχάρτι στο τέλος. Έχω εξομολογηθεί στο παρελθόν για διάφορα αμαρτήματά μου, αλλά το έκοψα γιατί στην ουσία είμαι κακός χριστιανός και καθώς φαίνεται δεν έχω διάθεση να μετανοήσω πραγματικά.

Όπως προείπαν, η μαμά Εκκλησία λέει ου μοιχεύσεις, αλλά το πράττεις συστηματικά, δίχως να υπάρχει θέληση να επανέλθεις στον ίσιο δρόμο. Άρα ποιος ο λόγος να πας σε έναν ρασσοφόρο πούστη να του πεις ότι βλέπεις πιο πολύ μουνί από αυτόν στις βαφτίσεις??

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
402
Πόντοι
21
Άρα δεν το αναφέρουμε καθόλου η' δεν εξομολογουμαστε φίλε?
τουλαχιστον δεν εισαι παιδεραστης η πουστης ο οποιος κανει πιπες πριν ξεκινησει για την εκλησια.. σαν τον παπα που θα σε ακουσει..το πιο πιθανον οταν εξομολογηθεις...θα λεει απο μεσα.του "αχχχ και να ηξερε τι γινεται στην πραγματικοτητα..."

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
Δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ , θα είχε ενδιαφέρον πάντως η αντίδραση του Παπά.
Κατα τα άλλα δεν το βρίσκω λογικό να εξομολογηθώ στον Παπά ο οποίος καταρχήν ούτε αυτός είναι αναμάρτητος κατα 99.9% , αλλά ούτε και το όλο θέμα με τις απαγορεύσεις στο ένα και στο άλλο με τις νηστείες κτλ. μου αρέσει.
Μπορείς να του το φέρεις με το μαλακό την δεύτερη φορά , πες ξερω γω το έκανα ... αλλά όχι την περίοδο της νηστείας :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom