Νέα

Παντρεμένοι απιστία για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutsokriaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...Και αιντε μετα , να τρως (όπως συνηθιζει να λεγεται) κάθε μερα το ιδιο φαι?.. *P

Μα δεν γινεται βρε παιδια !
Δεν είναι μονο ότι το ξενο είναι πιο γλυκο , το ότι δινει μια άνανεωση στον γαμο μας , ότι μας εξυψωνει το ανηθικο και αναζωογονει την αγαπη μας προς το γυναικειο φυλο , είναι το ότι χωρις διαφορετικες γευσεις ,αυτή η πουτανα η ζωη ( εδώ με την κακη εννοια) που μας προσφερεται να την αρπαξουμε και να γευτουμε τους καρπους της , δεν εχει καμμια ιδιαιτερη σημασια !...
Με αυτή την λογική οι γυναίκες όλων μας έχουν παράνομες σχέσεις με άλλους....άρα όλοι είμαστε κερατάδες αφού αυτό πρέπει να αναζητούμε όλοι οι άνδρες..... :headbang: :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα δεν το εχεις παρει χαμπαρι οτι ολοι τελικα ειναι κεραταδες? αφου ολοι πηδανε παντρεμενες! που διαολο τις βρισκουν? μια απλη αναζητηση να κανεις στα αναλογα σαιτ θα πηξεις απο παντρεμενες που ψαχνονται.....αλλωστε τα παντα ειναι θεμα ξεχαρμανιασματος και ανανεωσης....αρα γιατι να μας απασχολει? εκτος αν ειμαστε τοσο συνειδητοποιημενοι ωστε ολοι να γνωριζουμε οτι και θα κερατωσουμε αλλα και θα μας κερατωσουν.....ειναι λιγοι αυτοι ομως και το κακο ειναι οτι θα εχουν την ελπιδα οτι δεν τους κερατωνουν επειδη απλα ποτε ισως δε θα το μαθουν.....

Επισκέπτης
Πρωτα απο ολα μετα το ξενο ..νακι που παιρνεις πας με την γυναικα σου πολυ πιο ευχαριστα . Αρα της κανεις καλο γιατι της ριχνεις ξεγυρισμενους πηδους.
Δευτερον την πουτανα δεν την πληρωνεις για να ερθει αλλα για να φυγει.
Γιατι τα γκομενακια γινονται νταλκαδες και μετα παει το σπιτικο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? Αν η γυναίκα σας πηδηχτεί με ένα ζιγκολό το θεωρείτε απιστία? Για να ξεχαρμανιάσει θα το κάνει κ εκείνη. Σωστά?
Για να δούμε τί θα απαντήσετε!
αν η γυναικα πηδηχτει με εναν ζιγκολο φυσικα και θα θεωρηθει πουτανα και ολλα τα κακα του κοσμου...(σε αλλες χωρες δε θα τις λιθοβολησουνε) ο αντρας μεν οχι γιατι ειναι απο την φυση του πολυγαμικος (και σε αλλες χωρες εχει το δικαιωμα να παντευτει παραπανω απο μια γυναικα)
αυτα εγω πιστευω ειναι καποια taboo τα οποια δεν ξεπερνιουναται και πολυ ευκολα...!!
απλα εχουμε συνηθησει σε μια καραμελα και την μασαμε συνεχως...!!

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Αφου μετα το ξενοπηδημα γυρναμε ανανεωμενοι στις Γυναικες μας τι το ψαχνεται ,το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο φτανει να μην φτανουμε στο σημειο να μας πιασουν οι γυναικες μας και χαλασουμε τα σπιτια μας για το καθε ξεκωλο

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
homan είσαι σωστός οικογενειάρχης :-)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Απιστια ειναι και μονο που το σκεφτεσαι να πηδηξεις αλλη γκομενα.Ειτε ειναι επι πληρωμη ειτε οχι.Αρα ειμαι ενας συνηδητοποιημενος απιστος και μου αρεσει πολυ αυτο...
+1000
συμφωνω απολυτως μαζι σου..!!απο την στιγμη που σου μπαινει το διαολακι μεσα σου..αρχιζει και χαλαει το πραγμα..!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σωστά, αλλά δεν θα διακινδύνευα να χαλάσω το γάμο ή τη σχέση με μια κοπέλα που επικοινωνώ ψυχικά και πνευματικά για 10 λεπτά σαρκικής απόλαυσης.

Εντάξει, τριχωτέ, μέσα σε 10 λεπτά δεν προλαβαίνει να σε τσακώσει... :) :) :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
+1000
συμφωνω απολυτως μαζι σου..!!απο την στιγμη που σου μπαινει το διαολακι μεσα σου..αρχιζει και χαλαει το πραγμα..!

το διαολακι εχει μπει μεσα σου τη στιγμη που λες τη λεξη παντρευομαι...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το διαολακι εχει μπει μεσα σου τη στιγμη που λες τη λεξη παντρευομαι...
αν εσυ rokoss θεωρεις κατι τετιο δικαιωμα σου και δεν θα σου αλλαξω την αποψη σου..!!αλλα δεν πιστευω οτι το να παντρευτεις εχει μπει το διαολακι μεσα σου..ετσι οπως το ενοεις εσυ..!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
το διαολακι εχει μπει μεσα σου τη στιγμη που λες τη λεξη παντρευομαι ...

...την στιγμη που λες παντρευομαι , μαλλον δεν το`χεις ζυγισει καλα το θεμα ! :headbang:

Λιγα λεπτα μετα τον γαμο , μολις κατεβεις της εκκλησιας τα σκαλια , συνηδειτοποιεις πως ,ενας ευρυτατος νεος οριζοντας εχει ανοιχθει μπροστα σου.....

Μουναρες  :boobies:  :booty: ολων των ηλικιων και τυπων......που γουσταρουν τους παντρεμενους ! ;)

Επισκέπτης
...την στιγμη που λες παντρευομαι , μαλλον δεν το`χεις ζυγισει καλα το θεμα ! :headbang:

Λιγα λεπτα μετα τον γαμο , μολις κατεβεις της εκκλησιας τα σκαλια , συνηδειτοποιεις πως ,ενας ευρυτατος νεος οριζοντας εχει ανοιχθει μπροστα σου.....

Μουναρες  :boobies:  :booty: ολων των ηλικιων και τυπων......που γουσταρουν τους παντρεμενους ! ;)

Σωστός φίλε! Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις γιατί οι εν λόγω "κυρίες" είναι και επικίνδυνες. Μπορούν να σου γκρεμίσουν το σπίτι σε χρόνο dt!!! Οπότε... αυτές τις κλάνουμε (αφού τους έχουμε πουλήσει λίγο φλερτάκι να αναπτερωθεί το ηθικό τους), για να πέσει και λίγο η μυτούλα και βουρ στις αγαπημένες μας πουτανίτσες όπου πληρώνουμε και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ωραιος ο πιτσιλεαςςςς !  :dancing:

Εγκρινω και επαυξανω κυριε προεδρε ! ;)

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οχι δεν ειναι πρεπον να πιγενετε με αλες,οταν εχετε μια σχεση ειστε  στην σχεση πιστος. Ποσο μαλον και να ειστε πατρεμενοι,οχι δε μαρεσει η απιστηα την κατακρινω... Αν ειναι να πατρευεστε και να κοροιδευετε ποιοσ ο λογος του γαμου. ΕΓΩ ειμαι πιστος μεσα στην σχεση!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και εγω ειμαι πιστος στην γυναικα μου στην γκομενα μου στην πουτανα μου στον δεσμο μου και στο

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
:headbang:

Ο μονος πιστος συντροφος ειναι ο......σκυλος μου !

Διοτι , η απιστια εχει πολλες μορφες , και δεν περιοριζεται στο ξενοπηδημα !
Ο ορισμος εχει δοθει απο γυναικες...... ;)Τις μεγαλυτερες δλδ ψευτρες !

φιλικα....

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Η μόνη, μα η ΜΟΝΗ, η ΜΟΝΗ και μοναδική πιστή γυναίκα στην ζωή μας είναι η Μητέρα μας.
Αυτά...

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
:thumbsup: Ευγε φιλε και συναγωνιστη , ευγε ! Ετσι ακριβως ειναι !

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
απιστια πρωτη φορα......χαχαχαχαχαχα
απολειεται να μενει κανενας στην πρωτη....καλη αρχη

Stories

Νέο!