Νέα

Παντρεμένοι απιστία για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutsokriaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poutsokriaro

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες χαιρετώ όλους τους παντρεμένους !!!
Εδώ λέω να καταθέσουμε όλοι μας τις εμπειρίες μας από την
πρώτη φορά που κερατώσαμε (πονεμένη ιστορία) !!!
Πώς ήταν ; Νοιώσατε τύψεις ???!!
Εγώ πάντως όχι και μου κάνει εντύπωση !!! Μηπώς με τη δεύτερη νοιώσω.
Θα σας πω σύντομα !!

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φιλαρακι,εθιξες πολυ δυσκολο θεμα..Αυτο νομιζω, ειναι στην καψουρα του του καθενος μας..Σε εμενα τις πρωτες φορες,μου εβγαζε τυψεις..Τωρα μου εχει γινει εξη,σε τετοιο βαθμο,που εαν δεν το κανω,νομιζω οτι ειμαι αρωστος..χα χα χα :uglystupid: :headbang:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Φιλαρακι,εθιξες πολυ δυσκολο θεμα..Αυτο νομιζω, ειναι στην καψουρα του του καθενος μας..Σε εμενα τις πρωτες φορες,μου εβγαζε τυψεις..Τωρα μου εχει γινει εξη,σε τετοιο βαθμο,που εαν δεν το κανω,νομιζω οτι ειμαι αρωστος..χα χα χα :uglystupid: :headbang:
+1000

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ο μονος τροπος για να διωξεις τις τυψεις ειναι να επαναλαμβανεις συνεχεια αυτο που τις δημιουργυησε.......καλο βολι.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο μονος τροπος για να διωξεις τις τυψεις ειναι να επαναλαμβανεις συνεχεια αυτο που τις δημιουργυησε.......καλο βολι.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Σωστος ο Τασουλης..........................
Να ρε τι βγαζει η ΚΑΛΑΜΑΤΑ................. ;)

OP
OP
P

poutsokriaro

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με μια βασική προϋπόθεση όλα τα παραπάνω !! Ποτέ με σχέση κανονική !!
Μόνο cg για να ξεκαυλώνουμε !!! Όχι να πάμε για μαλλί και να βγούμε
κουρεμένοι !!!
Ετοιμάζω με κολλητό φιλαράκι μια τρελή παρτούζα από βδομάδα για να ξελαμπικάρουμε
λίγο !!!

Εμπρός στον αγώνα !!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Με μια βασική προϋπόθεση όλα τα παραπάνω !! Ποτέ με σχέση κανονική !!
Μόνο cg για να ξεκαυλώνουμε !!! Όχι να πάμε για μαλλί και να βγούμε
κουρεμένοι !!!
Ετοιμάζω με κολλητό φιλαράκι μια τρελή παρτούζα από βδομάδα για να ξελαμπικάρουμε
λίγο !!!

Εμπρός στον αγώνα !!!
ρε φιλαρακο με cg και τυψεις???/?πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να χεις.....με σχεση κατανοητο αλλα με ...τανες τυψεις????????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ναι, αλλά ο σιγουρότερος τρόπος για τις τύψεις, είναι η αμαρτία!!!

Επισκέπτης
Τύψεις έχω όταν βρω ευκαιρία να φουσκώσω  κανα γκομενάκι ,  κανα καλό cg , καμιά πουτανίτσα και δεν το κάνω ....
Γιατρέ είμαι αναίσθητος ή απλώς δε μπορώ να κόψω το μουνί ???

Επισκέπτης
Είμαι παντρεμένος 2 χρόνια και "απιστίες" έχω κάνει άπειρες! Μόνο με επαγγελματίες του είδους (για αυτό κι έβαλα εισαγωγικά). Με απλή γκόμενα, αν και μου έχουν παρουσιαστεί 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις, δεν έχω κάνει τίποτα. Και να σας πω την αλήθεια, δεν νομίζω να κάνω. Οι γκόμενες τη σήμερον ημέρα το έχουν χάσει το παιχνίδι εντελώς και αλλού πατάνε κι αλλού βρίσκονται. Επειδή λοιπόν δεν θέλω σκοτούρες στο κεφάλι μου κι επειδή ούτε κατά διάνοια δεν θα χαλάσω την υπέροχη οικογένειά μου για κανένα από τα καμμένα καρακατσουλιά που κυκλοφορούν εν αυφθονία σήμερα, θα επιμήνω στις επαγγελματίες! Kαι με αυτές, δεν έχω καμία τύψη!

OP
OP
P

poutsokriaro

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για να βρισκόμαστε όλοι εδώ και να το συζητάμε το θέμα σημαίνει ότι είμαστε λάτρεις του μουνιού. σωστά;
Αλλά παίζει να μπαίνει και η αγάπη στη μέση... οπότε !!!
Πάντως το πάθος για το μουνί δεν κόβεται, ότι και να γίνει !  :boobies: :grin:

Επισκέπτης
Για να βρισκόμαστε όλοι εδώ και να το συζητάμε το θέμα σημαίνει ότι είμαστε λάτρεις του μουνιού. σωστά;
Αλλά παίζει να μπαίνει και η αγάπη στη μέση... οπότε !!!
Πάντως το πάθος για το μουνί δεν κόβεται, ότι και να γίνει ! 

Στο "αλλά" νόμιζα ότι θα πεις και του κώλου ...που απαράδεκτα εκ μέρους μου δεν ανέφερα ....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.012
Πόντοι
12.056
Τυψεις παντα υπαρχουν και ρισκα...αλλα το φρεσκο σε κανει να τις ξεχνας,, :idiot: :idiot:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είμαι παντρεμένος 2 χρόνια και "απιστίες" έχω κάνει άπειρες! Μόνο με επαγγελματίες του είδους (για αυτό κι έβαλα εισαγωγικά). Με απλή γκόμενα, αν και μου έχουν παρουσιαστεί 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις, δεν έχω κάνει τίποτα. Και να σας πω την αλήθεια, δεν νομίζω να κάνω. Οι γκόμενες τη σήμερον ημέρα το έχουν χάσει το παιχνίδι εντελώς και αλλού πατάνε κι αλλού βρίσκονται. Επειδή λοιπόν δεν θέλω σκοτούρες στο κεφάλι μου κι επειδή ούτε κατά διάνοια δεν θα χαλάσω την υπέροχη οικογένειά μου για κανένα από τα καμμένα καρακατσουλιά που κυκλοφορούν εν αυφθονία σήμερα, θα επιμήνω στις επαγγελματίες! Kαι με αυτές, δεν έχω καμία τύψη!

είσαι στ' αλήθεια τιμημένος!!!

Επισκέπτης
παιδια πια η διαφορα απτο να τραβηξεις μια  :jerking: βλεποντας τσοντα ή απλα να φαντασιωθεις μια αλλη γκομενα(περαν της δικιας σου) απτο να ριξεις ενα βολι σε μια -τανα?
αν βγαλουμε τον κινδυνο να κολλησεις κατι(αν και δυσκολο αν εισαι με σκουφο) νομιζω καμια διαφορα...
συμφωνειτε?

δεν ειμαι παντρεμενος αλλα εχω 4 χρονια σχεση και που και που θα ριξω και τον οβολον μου σε καμια -τανα...
δε θελω ομως με τπτ να χαλασω αυτη τη σχεση που εχω γιαυτο και λεω μονο για -τανες και οχι για 2η παραλληλη σχεση...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο liomas.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο liomas.
Συμφωνω και εγω απλως το καλοκαιρι θελω και καμια τουριστριουλα για να βοηθαμε και τον τουρισμο,αλλα και γιατι μαρεσει η επαφη με αλλες χωρες!!!

Επισκέπτης
'
respect μεγιστε μιστι και χιστι λιομα!!!!προσκιναμε ολοι στιν εξοχοτατι και λαμπρι σου λογικι!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom