Νέα

Παντρεμένες...έλειψη χρόνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diversth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diversth

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανοίγω το θρεντ με την εξής περίπτωση:Παντρεμένη φίλη λόγω έλλειψης χρόνου φορούσε πάντα φούστα για ένα στα γρήγορα κ φυσικά στα όρθια,Σε ασανσέρ,γιαπιά,εισόδους πολυκατοικιών,τουαλέτες,θυρωρεία,κλπ,κλπ.Ο άντρας της την είχε στα ώπα ώπα....Οι δικές σας εμπειρίες ποιές είναι?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάντως θέλω να προσθέσω ένα ποστ σε αυτό το θρεντ υπό το συγκεκριμένο τίτλο της έλλειψης χρόνου μιας παντρεμένης.

Η εικόνα που μου έρχεται πρώτα στο μυαλό είναι αυτή που είδα την προηγούμενη εβδομάδα σε χλιδάτη αγορά των προαστίων της Αθήνας...
Μαντάμω ντυμένη στην τρίχα απογευματιάτικα και με μαλλί κομμωτηρίου, να περπατά μπροστά λες και βαδίζει σε πασαρέλα, μιλώντας στο κινητό της (φυσικά) με τις φίλες της προφανώς και από πίσω να τρέχει να την προλάβει η Φιλιπιννέζα της η οποία έχει αγκαλιά το παιδί της "μοντέλας".
Βρήκε βόλτα στα μαγαζιά η κυρία αλλά δεν είχε χρόνο να ασχολείται με ανούσια πράγματα....

και με τα δύο χέρια... :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε ουστ..........

Επισκέπτης
Ανοίγω το θρεντ με την εξής περίπτωση:Παντρεμένη φίλη λόγω έλλειψης χρόνου φορούσε πάντα φούστα για ένα στα γρήγορα κ φυσικά στα όρθια,Σε ασανσέρ,γιαπιά,εισόδους πολυκατοικιών,τουαλέτες,θυρωρεία,κλπ,κλπ.Ο άντρας της την είχε στα ώπα ώπα....Οι δικές σας εμπειρίες ποιές είναι?

Εσύ την παντρεμένη φίλη σου που πηδιόταν με τον καθένα την πήδηξες?

OP
OP
D

diversth

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω κυκλοφόρησε κ κάποια ταινία με το θέμα αυτό φέτος..

OP
OP
D

diversth

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποιός είπε με τον καθένα??

Επισκέπτης

Ρε φίλε για ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και μετά έλα να μου πεις ότι η τσούλα η φίλη σου πηδιόταν μόνο με τον άνδρα της! :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οποια γκομενα λεει οτι δεν εχει χρονο λεει παπαριες..απλα ειναι στην μοδα να στο παιζει η αλλη πολυασχολη. αν κλειστεις μεσα σε ενα ασανσερ δεν θα εχεις χρονο για τιποτα, εκει τι θα κανεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom