Νέα

Παντού Baby O...αρνητικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλό ρε παιδία το baby O (άσε που όλα αλλάζουν ταμπέλες σε baby O και σιγα σιγα ξεφιτρώνουν παντού) αλλά έχει και πολλά αρνητικά.
ο χαμός και ο πανικός που επικρατεί παρασκευή - σάββατο. σε λίγο μου φαίνεται θα αρχίσουν να ρίχνουν και πόρτα στουσ πελάτες...
και με την αξία που δίνουμε σε μερικές γκόμενεσ από εκεί πολλέσ από αυτέσ αποκτούν τουπε...

θέλω ένα στριπτιτζάδικο με πολλέσ γκόμενεσ, καλή αναλογία κοπέλεσ με πελάτεσ, να μην γίνεται χαμός... ζητάω πολλά; ίσως ... πάντος αυτό στο εξωτερικό το έχω βρεί.

Επισκέπτης
καλό ρε παιδία το baby O (άσε που όλα αλλάζουν ταμπέλες σε baby O και σιγα σιγα ξεφιτρώνουν παντού) αλλά έχει και πολλά αρνητικά.
ο χαμός και ο πανικός που επικρατεί παρασκευή - σάββατο. σε λίγο μου φαίνεται θα αρχίσουν να ρίχνουν και πόρτα στουσ πελάτες...
και με την αξία που δίνουμε σε μερικές γκόμενεσ από εκεί πολλέσ από αυτέσ αποκτούν τουπε...

θέλω ένα στριπτιτζάδικο με πολλέσ γκόμενεσ, καλή αναλογία κοπέλεσ με πελάτεσ, να μην γίνεται χαμός... ζητάω πολλά; ίσως ... πάντος αυτό στο εξωτερικό το έχω βρεί.

αν ψαξεις λιγο περισσοτερο στο φορουμ θα βρεις......εγω παντως θα σου προτεινα το λολιτα!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
παρασκευή-σάββατο όπου και να πας πανικός γίνεται!
Τις καλύτερες βόλτες στο Baby Πειραιώς τις κάνω Πέμπτη και ας κουτουλάω την επόμενη στην δουλειά! και ναι μεν γίνεται πανικός αλλά εξακολουθώ να τα προτιμώ απο κάποια του στυλ baby gold.
οκ γούστα είναι αυτά, αλλά για να δω και να πιάσω κανα μουνί πάω, όχι να δω φίδια και ξεπούτσουτους.
τώρα αν θες ησυχία και καλή αναλογία πας στο αφροδίτη κοντά στην εκκλησία (πρόσφατα άλλαξε όνομα) αλλά έχει πολλές χλαπάτσες!

Επισκέπτης
παρασκευή-σάββατο όπου και να πας πανικός γίνεται!
Τις καλύτερες βόλτες στο Baby Πειραιώς τις κάνω Πέμπτη και ας κουτουλάω την επόμενη στην δουλειά! και ναι μεν γίνεται πανικός αλλά εξακολουθώ να τα προτιμώ απο κάποια του στυλ baby gold.
οκ γούστα είναι αυτά, αλλά για να δω και να πιάσω κανα μουνί πάω, όχι να δω φίδια και ξεπούτσουτους.
τώρα αν θες ησυχία και καλή αναλογία πας στο αφροδίτη κοντά στην εκκλησία (πρόσφατα άλλαξε όνομα) αλλά έχει πολλές χλαπάτσες!

αν εχει χλαπατσες τι να το κανεις?

stripmaniac

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά και εσείς πηγαίνετε παρασκευές-σάββατα? Το καλό πράγμα το απολαμβάνεις τις υπόλοιπες μέρες. Αποδεδειγμένo εμπειρικά! Λειγότερος κόσμος, καθεσαι(!), μπορείς να παραγγείλεις όποια γκόμενα γουστάρεις, παρκάρεις εύκολα κτλ.
Τα Βαby-0/Gold πάντως είναι τα καλύτερα μαγαζιά με διαφορά κιόλας.
Πάρτε και ένα link

Επισκέπτης
Βρε παιδιά και εσείς πηγαίνετε παρασκευές-σάββατα? Το καλό πράγμα το απολαμβάνεις τις υπόλοιπες μέρες. Αποδεδειγμένo εμπειρικά! Λειγότερος κόσμος, καθεσαι(!), μπορείς να παραγγείλεις όποια γκόμενα γουστάρεις, παρκάρεις εύκολα κτλ.
Τα Βαby-0/Gold πάντως είναι τα καλύτερα μαγαζιά με διαφορά κιόλας.
Πάρτε και ένα link

μπραβο μεγαλε πολυ καλο το σαιτ.......αλλα εγω να πω τα εξης..:στο σαιτ του αφροδιτη δεν εχει καλθολου φωτο απο τις γυναικες του.....το σαιτ του ανατολη μας δειχνει και καλα φωτο απο ολα τα κοριτσια αλλα ολες οι φωτο αφορουν μια κοπελα και μονο,την εξης μια:luna stern η οποια εκανε περιοδικα σοου σε ολα τα στριπ πριν 2 χρονιακια περιπου και τωρα ειναι τσεχια......δουλευε σαν στριπ γκερλ πριν 5 χρονια περιπου στο σιροκο....στο σαιτ του baby o πειραιως δειχνουν φωτο απο γυναικες που εχουν ηδη φυγειι....π.χ. melanie,στο δε σαιτ του BG ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟΙ με τις ιδιες φωτογραφιες να ειναι τωρα 1,5 χρονο.......δεν ντρεπονται λιγο?γενικα τα σαιτ τους εινια εντελως απαραδεκτα και θα επρεπε να εχουν και να ανανεωνουν τις φωτο και τα βιντεο απο τα κοριτσια....

OP
OP
E

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε παιδια συμφωνω οτι τισ καθημερινες ειναι άλλη φαση αλλα για πεσ μου πωσ ξυπνας την αλλη μερα στισ 6:00 να πας δουλεια?

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πηγαίνεις κατ'ευθείαν :dancing: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories